نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب لیمو اثر روش ‏های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی‏ های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 241-251]
  • آب هلو تعیین شرایط بهینه خشک کردن پاششی مخلوط آب هلو و شیرخشک بدون چربی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 613-626]
  • آگار اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 13-23]
  • آنتی‌اکسیدان بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 469-483]
  • آنتوسیانین مونومری بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره‌ زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 141-150]
  • آنزیم بری تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 557-566]
  • آنزیم های PPO و POD برآورد میزان دو آنزیم‏ PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 597-612]
  • آهنگ ثابت خشک‌شدن بررسی پارامترهای خشک شدن میوه فیجوآ در خشک کن انجمادی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 699-713]

ا

  • ازن تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 361-372]
  • ایزوله پروتئین آب پنیر تولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلی‌مارین [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 509-525]
  • اسانس بررسی اثر دما و سرعت جابجایی هوا بر سینتیک خشک کردن و راندمان استخراج اسانس پونه [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 65-75]
  • اسانس تاثیر پوشش تری‌هالوز حاوی اسانس درمنه (Artemisia sieberi) بر ویژگی-های پس از برداشت گوجه فرنگی گیلاسی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 287-300]
  • اسانس بنه بررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاسته‌ای [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 77-89]
  • استات سلولز تولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 567-581]
  • استخراج بررسی تاثیرامواج فراصوت بر خواص فیزیکی وشیمیایی روغن گردو [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 39-47]
  • استخراج مدل سازی تغییرات کیفی روغن کنجد طی فرآیند استخراج با استفاده از سیستم های هوشمند و رگرسیونی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 627-636]
  • استخراج چند مرحله ای فرایند چند مرحله ای با جریان متقابل و متقاطع برای استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی از گیاه رزماری در مقیاس نیمه صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 427-446]
  • استخراج عصاره بهینه سازی شرایط فرایندی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه خرمای ایران با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 319-347]
  • استویا خشک کردن پاششی عصاره‌ استویا: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 637-650]
  • اسید سیتریک تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 557-566]
  • اسید لینولئیک کنژوگه حامل‌های لیپیدی نانوساختار حامل اسید لینولئیک کنژوگه و غنی سازی شیر کم چرب پاستوریزه با آن [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 651-662]
  • اکستروژن بررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن وفرمولاسیون بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه کنجاله بادام (Amygdalus communis L) و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 123-140]
  • اکستروژن تأثیر شرایط فرایند اکستروژن بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه ماش جوانه‌زده و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 543-555]
  • اکسیداسیون مطالعه کارآیی عصاره آبی گلرنگ در جلوگیری از اکسیداسیون چیپس سیب زمینی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 177-188]
  • اکسرژی اتلافی آنالیز انرژی و اکسرژی خشک‌کن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 253-271]
  • الکتروریسی بررسی ریخت شناسی نانوالیاف سلولز استات در سیستم های حلال تک و چند جزئی جهت تولید نانوحاملهای سیکلودکسترین [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 189-202]
  • الکتروریسی تولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 567-581]
  • انتقال حرارت مدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 681-697]
  • انرژی آنالیز انرژی و اکسرژی خشک‌کن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 253-271]
  • انرژی مخصوص بررسی پارامترهای خشک شدن میوه فیجوآ در خشک کن انجمادی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 699-713]
  • انرژی مصرفی ارزیابی برخی از ویژگی‌های کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 203-218]
  • انگور سیاه ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات اکسید روی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی انگور سیاه طی انبارداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 663-680]
  • اولتراسوند تاثیر روش‌های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 349-359]

ب

  • بافت سنجی بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 583-596]
  • باگاس نیشکر تولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیش‌فرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 397-414]
  • برآورد تدوین و ارزیابی مدل های عصبی مصنوعی بمنظور برآورد مقادیر L*a*b* با استفاده از مقادیر RGB تصاویر رنگی به کمک بینایی رایانه ای [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 151-158]
  • برشته نمودن تاثیر روش‌های مختلف برشته کردن، شرایط بلانچینگ و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرفندق [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 301-318]
  • برش‌های لیموترش مدل‌سازی سینتیک خشک کردن برش‌های لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکه‌های عصبی GMDH هیبریدی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 91-105]
  • برگ گردو تاثیر روش‌های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 349-359]
  • برنج نیم‌جوش تأثیر خشک‌کردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگی‌های کیفی برنج نیم‌جوش [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 25-38]
  • بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 361-372]
  • بسته بندی معطر تولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 567-581]
  • بعد فرکتال برآورد میزان دو آنزیم‏ PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 597-612]
  • بلانچینگ تاثیر روش‌های مختلف برشته کردن، شرایط بلانچینگ و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرفندق [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 301-318]
  • بنه بررسی اثر افزودن عصاره متانولی پوست سبز بنه ( Pistacia atlantica) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 499-507]
  • بهینه‌سازی بهینه‌سازی شرایط پیش‌فراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 415-426]
  • بهینه سازی استخراج صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 447-468]
  • بهینه سازی استخراج استخراج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات کلاهک بادمجان [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 219-239]

پ

  • پایداری اکسایشی بررسی اثر افزودن عصاره متانولی پوست سبز بنه ( Pistacia atlantica) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 499-507]
  • پاد اکسنده بررسی اثر افزودن عصاره متانولی پوست سبز بنه ( Pistacia atlantica) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 499-507]
  • پارامترهای رنگی ارزیابی برخی از ویژگی‌های کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 203-218]
  • پاستوریزاسیون تاثیر روش‌های مختلف برشته کردن، شرایط بلانچینگ و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرفندق [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 301-318]
  • پتانسیل بهبود آنالیز انرژی و اکسرژی خشک‌کن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 253-271]
  • پردازش تصاویر تدوین و ارزیابی مدل های عصبی مصنوعی بمنظور برآورد مقادیر L*a*b* با استفاده از مقادیر RGB تصاویر رنگی به کمک بینایی رایانه ای [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 151-158]
  • پردازش تصویر بررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحله‌ی تخمیر با بهره‌گیری از سی‌تی‌اسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 385-396]
  • پیش‌فرآوری تولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیش‌فرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 397-414]
  • پیش‌فرآوری بهینه‌سازی شرایط پیش‌فراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 415-426]
  • پکتین استخراج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات کلاهک بادمجان [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 219-239]
  • پوست مرغ بهینه‌سازی شرایط پیش‌فراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 415-426]
  • پیوسته تأثیر خشک‌کردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگی‌های کیفی برنج نیم‌جوش [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 25-38]
  • پوشش تاثیر پوشش تری‌هالوز حاوی اسانس درمنه (Artemisia sieberi) بر ویژگی-های پس از برداشت گوجه فرنگی گیلاسی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 287-300]
  • پوشش دهی بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 583-596]
  • پوشش دهی ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات اکسید روی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی انگور سیاه طی انبارداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 663-680]
  • پونه بررسی اثر دما و سرعت جابجایی هوا بر سینتیک خشک کردن و راندمان استخراج اسانس پونه [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 65-75]

ت

  • تخمیر بررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحله‌ی تخمیر با بهره‌گیری از سی‌تی‌اسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 385-396]
  • تخمیر حالت جامد بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره‌ زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 141-150]
  • ترکیبات فنلی تاثیر روش‌های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 349-359]
  • ترکیبات فنلی بهینه سازی شرایط فرایندی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه خرمای ایران با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 319-347]
  • ترکیبات فنلی فرایند چند مرحله ای با جریان متقابل و متقاطع برای استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی از گیاه رزماری در مقیاس نیمه صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 427-446]
  • ترکیبات فنولی بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره‌ زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 141-150]
  • ترکیبات فنولیک بررسی اثر افزودن عصاره متانولی پوست سبز بنه ( Pistacia atlantica) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 499-507]
  • تشکیل ژل سرد بررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 1-12]
  • تغلیظ اثر روش ‏های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی‏ های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 241-251]
  • تفاله هویج تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 557-566]
  • تقلب استفاده از سامانه ماشین بویایی به‌منظور تشخیص تقلب در زیره کوهی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 527-541]
  • توزیع تخلخل بررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحله‌ی تخمیر با بهره‌گیری از سی‌تی‌اسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 385-396]

چ

  • چیپس سیب زمینی مطالعه کارآیی عصاره آبی گلرنگ در جلوگیری از اکسیداسیون چیپس سیب زمینی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 177-188]
  • چروکیدگی مطالعه ی سینتیک خشک شدن و چروکیدگی یک نمونه زالزالک در یک خشک کن بستر شناور ارتعاشی با کنترل رطوبت هوای ورودی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 107-122]

ح

  • حامل لیپیدی نانوساختار حامل‌های لیپیدی نانوساختار حامل اسید لینولئیک کنژوگه و غنی سازی شیر کم چرب پاستوریزه با آن [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 651-662]
  • حلال به کمک امواج فراصوت بهینه‌سازی و بررسی مقایسه‌ای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 49-64]
  • حلال متلاطم بهینه‌سازی و بررسی مقایسه‌ای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 49-64]

خ

  • خیار تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 361-372]
  • خشک کردن تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 557-566]
  • خشک‌کردن انجمادی و پاششی ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسول‌های روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 271-286]
  • خشک‌کردن پاششی بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعم‌دار [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 159-176]
  • خشک‌کردن پاششی تعیین شرایط بهینه خشک کردن پاششی مخلوط آب هلو و شیرخشک بدون چربی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 613-626]
  • خشک‌کردن مادون قرمز مدل‌سازی سینتیک خشک کردن برش‌های لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکه‌های عصبی GMDH هیبریدی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 91-105]
  • خشک کن تأثیر خشک‌کردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگی‌های کیفی برنج نیم‌جوش [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 25-38]
  • خشک کن استوانه ای مدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 681-697]
  • خشک‌کن استوانه‌ای ارزیابی برخی از ویژگی‌های کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 203-218]
  • خشک‌کن انجمادی بررسی پارامترهای خشک شدن میوه فیجوآ در خشک کن انجمادی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 699-713]
  • خشک‌کن بستر شناور ارتعاشی مطالعه ی سینتیک خشک شدن و چروکیدگی یک نمونه زالزالک در یک خشک کن بستر شناور ارتعاشی با کنترل رطوبت هوای ورودی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 107-122]
  • خشک کن پاششی خشک کردن پاششی عصاره‌ استویا: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 637-650]
  • خشک‌کن مادون‌قرمز– هوای گرم آنالیز انرژی و اکسرژی خشک‌کن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 253-271]
  • خشک‌کن هیبریدی بررسی اثر دما و سرعت جابجایی هوا بر سینتیک خشک کردن و راندمان استخراج اسانس پونه [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 65-75]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی استخراج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات کلاهک بادمجان [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 219-239]
  • خلاء اثر روش ‏های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی‏ های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 241-251]
  • خمیر نان بررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحله‌ی تخمیر با بهره‌گیری از سی‌تی‌اسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 385-396]
  • خواص سد کنندگی ویژگی‌های فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 485-497]
  • خواص ضد میکروبی بررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 373-384]
  • خواص ضد میکروبی ویژگی‌های فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 485-497]
  • خواص فیزیکی ویژگی‌های فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 485-497]
  • خواص مکانیکی بررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 373-384]
  • خواص ممانعتی بررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 373-384]

د

  • دانه زنیان بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 469-483]
  • دانه شنبلیله صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 447-468]
  • دانه هندوانه ارزیابی برخی از ویژگی‌های کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 203-218]
  • درصد جوانه‌زنی ارزیابی برخی از ویژگی‌های کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 203-218]
  • درون‌پوشانی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حامل اسید لینولئیک کنژوگه و غنی سازی شیر کم چرب پاستوریزه با آن [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 651-662]
  • د-لیمونن بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعم‌دار [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 159-176]
  • دماوند تاثیر روش‌های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 349-359]

ر

  • رادیکال آزاد بررسی اثر افزودن عصاره متانولی پوست سبز بنه ( Pistacia atlantica) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 499-507]
  • ریزپوشانی بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعم‌دار [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 159-176]
  • ریزپوشانی ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسول‌های روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 271-286]
  • ریزساختار خشک کردن پاششی عصاره‌ استویا: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 637-650]
  • ریز کپسول بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعم‌دار [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 159-176]
  • ریزوپوس الیگوسپوروس بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره‌ زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 141-150]
  • رسانش تولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلی‌مارین [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 509-525]
  • رگرسیون چندگانه برآورد میزان دو آنزیم‏ PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 597-612]
  • رنگ سنجی بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 583-596]
  • رهایش کنترل شده ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسول‌های روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 271-286]
  • رودوترولا گلوتینیس تولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیش‌فرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 397-414]
  • روش سطح پاسخ بهینه سازی شرایط فرایندی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه خرمای ایران با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 319-347]
  • روش سطح پاسخ تعیین شرایط بهینه خشک کردن پاششی مخلوط آب هلو و شیرخشک بدون چربی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 613-626]
  • روش سطح پاسخ بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 469-483]
  • روش‌شناسی سطح پاسخ بهینه‌سازی و بررسی مقایسه‌ای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 49-64]
  • روغن سویا بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 469-483]
  • روغن شاهدانه ویژگی‌های فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 485-497]
  • روغن کنجد مدل سازی تغییرات کیفی روغن کنجد طی فرآیند استخراج با استفاده از سیستم های هوشمند و رگرسیونی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 627-636]
  • روغن گردو بررسی تاثیرامواج فراصوت بر خواص فیزیکی وشیمیایی روغن گردو [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 39-47]
  • روغن ماهی ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسول‌های روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 271-286]
  • رئولوژی دینامیک بررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 1-12]

ز

  • زالزالک مطالعه ی سینتیک خشک شدن و چروکیدگی یک نمونه زالزالک در یک خشک کن بستر شناور ارتعاشی با کنترل رطوبت هوای ورودی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 107-122]
  • زرشک بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره‌ زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 141-150]
  • زیره استفاده از سامانه ماشین بویایی به‌منظور تشخیص تقلب در زیره کوهی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 527-541]
  • زیروژل تولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلی‌مارین [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 509-525]
  • زعفران تدوین و ارزیابی مدل های عصبی مصنوعی بمنظور برآورد مقادیر L*a*b* با استفاده از مقادیر RGB تصاویر رنگی به کمک بینایی رایانه ای [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 151-158]

ژ

  • ژل مدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 681-697]
  • ژلاتین بهینه‌سازی شرایط پیش‌فراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 415-426]
  • ژلاتین گاوی بررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 373-384]
  • ژلاتین ماهی ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسول‌های روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 271-286]

س

  • سامانه جذب سطحی مطالعه ی سینتیک خشک شدن و چروکیدگی یک نمونه زالزالک در یک خشک کن بستر شناور ارتعاشی با کنترل رطوبت هوای ورودی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 107-122]
  • سامانه ماشین بویایی استفاده از سامانه ماشین بویایی به‌منظور تشخیص تقلب در زیره کوهی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 527-541]
  • سی‌تی‌اسکن بررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحله‌ی تخمیر با بهره‌گیری از سی‌تی‌اسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 385-396]
  • سیتریک اسید تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 361-372]
  • سطح پاسخ بهینه‌سازی شرایط پیش‌فراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 415-426]
  • سیکلودکسترین بررسی ریخت شناسی نانوالیاف سلولز استات در سیستم های حلال تک و چند جزئی جهت تولید نانوحاملهای سیکلودکسترین [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 189-202]
  • سیلیکاژل تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بسته‌بندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 361-372]
  • سیلی‌مارین تولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلی‌مارین [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 509-525]
  • سلولز استات بررسی ریخت شناسی نانوالیاف سلولز استات در سیستم های حلال تک و چند جزئی جهت تولید نانوحاملهای سیکلودکسترین [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 189-202]
  • سنتیک خشک شدن مطالعه ی سینتیک خشک شدن و چروکیدگی یک نمونه زالزالک در یک خشک کن بستر شناور ارتعاشی با کنترل رطوبت هوای ورودی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 107-122]
  • سینتیک خشک کردن بررسی اثر دما و سرعت جابجایی هوا بر سینتیک خشک کردن و راندمان استخراج اسانس پونه [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 65-75]

ش

  • شاخص رنگی و صفات حسی بررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن وفرمولاسیون بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه کنجاله بادام (Amygdalus communis L) و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 123-140]
  • شبکه عصبی GMDH مدل‌سازی سینتیک خشک کردن برش‌های لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکه‌های عصبی GMDH هیبریدی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 91-105]
  • شیرخشک بدون چربی تعیین شرایط بهینه خشک کردن پاششی مخلوط آب هلو و شیرخشک بدون چربی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 613-626]
  • شیر فندق تاثیر روش‌های مختلف برشته کردن، شرایط بلانچینگ و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی شیرفندق [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 301-318]

ص

  • صبرزرد مدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 681-697]
  • صمغ صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 447-468]
  • صمغ فارسی بررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 1-12]

ض

  • ضد اکسایشی صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 447-468]
  • ضریب نفوذ موثر بررسی پارامترهای خشک شدن میوه فیجوآ در خشک کن انجمادی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 699-713]

ع

  • عدد آنیزیدین مطالعه کارآیی عصاره آبی گلرنگ در جلوگیری از اکسیداسیون چیپس سیب زمینی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 177-188]
  • عصاره استونی بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 469-483]
  • عصاره پوست انار بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 583-596]
  • عمر نگهداری تاثیر پوشش تری‌هالوز حاوی اسانس درمنه (Artemisia sieberi) بر ویژگی-های پس از برداشت گوجه فرنگی گیلاسی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 287-300]

غ

  • غنی سازی حامل‌های لیپیدی نانوساختار حامل اسید لینولئیک کنژوگه و غنی سازی شیر کم چرب پاستوریزه با آن [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 651-662]

ف

  • فیجوا بهینه‌سازی و بررسی مقایسه‌ای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 49-64]
  • فراصوت بررسی تاثیرامواج فراصوت بر خواص فیزیکی وشیمیایی روغن گردو [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 39-47]
  • فراورده حجیم بررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن وفرمولاسیون بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه کنجاله بادام (Amygdalus communis L) و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 123-140]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی بهینه سازی شرایط فرایندی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه خرمای ایران با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 319-347]
  • فعالیت آنتی اکسیدانی فرایند چند مرحله ای با جریان متقابل و متقاطع برای استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی از گیاه رزماری در مقیاس نیمه صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 427-446]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی تاثیر روش‌های مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 349-359]
  • فعالیت ضداکسایشی بررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاسته‌ای [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 77-89]
  • فعالیت ضدرادیکالی بهینه‌سازی و بررسی مقایسه‌ای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 49-64]
  • فعالیت ضدمیکروبی بررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاسته‌ای [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 77-89]
  • فیلم خوراکی ویژگی‌های فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 485-497]
  • فیلم فعال بررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاسته‌ای [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 77-89]
  • فیلم نشاسته کاساوا بررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 373-384]
  • فناوری نانو ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات اکسید روی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی انگور سیاه طی انبارداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 663-680]

ق

  • قهوه‏ای شدن آنزیمی برآورد میزان دو آنزیم‏ PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 597-612]

ک

  • کاپاکاراژینان اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 13-23]
  • کاروتنوئید تولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیش‌فرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 397-414]
  • کازئینات سدیم ویژگی‌های فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 485-497]
  • کتیرا تولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلی‌مارین [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 509-525]
  • کرایوژل تولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلی‌مارین [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 509-525]
  • کیفیت تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 557-566]
  • کلاهک بادمجان استخراج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات کلاهک بادمجان [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 219-239]
  • کنجاله بادام بررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن وفرمولاسیون بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه کنجاله بادام (Amygdalus communis L) و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 123-140]
  • کنسانتره پروتئین آب پنیر بررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 1-12]
  • کوآسرواسیون ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسول‌های روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 271-286]

گ

  • گیاهان دارویی مدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 681-697]
  • گیاه رزماری فرایند چند مرحله ای با جریان متقابل و متقاطع برای استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی از گیاه رزماری در مقیاس نیمه صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 427-446]
  • گلرنگ مطالعه کارآیی عصاره آبی گلرنگ در جلوگیری از اکسیداسیون چیپس سیب زمینی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 177-188]
  • گوجه‌گیلاسی تاثیر پوشش تری‌هالوز حاوی اسانس درمنه (Artemisia sieberi) بر ویژگی-های پس از برداشت گوجه فرنگی گیلاسی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 287-300]

ل

  • لایه نازک بررسی اثر دما و سرعت جابجایی هوا بر سینتیک خشک کردن و راندمان استخراج اسانس پونه [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 65-75]
  • لیپید تولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیش‌فرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 397-414]

م

  • ماده‌ دیواره خشک کردن پاششی عصاره‌ استویا: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 637-650]
  • ماش جوانه زده تأثیر شرایط فرایند اکستروژن بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه ماش جوانه‌زده و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 543-555]
  • ماکروویو تأثیر خشک‌کردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگی‌های کیفی برنج نیم‌جوش [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 25-38]
  • مایکروویو اثر روش ‏های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی‏ های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 241-251]
  • ماندگاری گوشت مرغ بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 583-596]
  • میان وعده تأثیر شرایط فرایند اکستروژن بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه ماش جوانه‌زده و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 543-555]
  • متقابل فرایند چند مرحله ای با جریان متقابل و متقاطع برای استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی از گیاه رزماری در مقیاس نیمه صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 427-446]
  • متقاطع فرایند چند مرحله ای با جریان متقابل و متقاطع برای استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی از گیاه رزماری در مقیاس نیمه صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 427-446]
  • متناوب تأثیر خشک‌کردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگی‌های کیفی برنج نیم‌جوش [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 25-38]
  • مدل سازی مدل سازی تغییرات کیفی روغن کنجد طی فرآیند استخراج با استفاده از سیستم های هوشمند و رگرسیونی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 627-636]
  • مدل‌سازی ریاضی مدل‌سازی سینتیک خشک کردن برش‌های لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکه‌های عصبی GMDH هیبریدی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 91-105]
  • مرزه آنالیز انرژی و اکسرژی خشک‌کن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 253-271]
  • میزان کل ترکیبات فنولی بهینه‌سازی و بررسی مقایسه‌ای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراج‌شده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 49-64]
  • موز برآورد میزان دو آنزیم‏ PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 597-612]
  • میوه خرما بهینه سازی شرایط فرایندی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه خرمای ایران با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 319-347]

ن

  • نانو اکسیدروی اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 13-23]
  • نانواکسید روی ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات اکسید روی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی انگور سیاه طی انبارداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 663-680]
  • نانوالیاف تولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 567-581]
  • نانوحامل بررسی ریخت شناسی نانوالیاف سلولز استات در سیستم های حلال تک و چند جزئی جهت تولید نانوحاملهای سیکلودکسترین [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 189-202]
  • نانو دی اکسید تیتانیوم بررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 373-384]
  • نانوکامپوزیت اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 13-23]
  • نبات بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعم‌دار [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 159-176]
  • نشاسته بررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاسته‌ای [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 77-89]
  • نگهداری تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 557-566]

و

  • وانیل تولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 567-581]
  • ویژگی های رنگی و بافت تأثیر شرایط فرایند اکستروژن بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه ماش جوانه‌زده و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 543-555]
  • ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی خشک کردن پاششی عصاره‌ استویا: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 637-650]

ه

  • هیدرولیز تولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیش‌فرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 397-414]
  • هوای بازگشتی آنالیز انرژی و اکسرژی خشک‌کن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 253-271]
  • هوای گرم – فروسرخ تأثیر خشک‌کردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگی‌های کیفی برنج نیم‌جوش [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 25-38]