دریافت رتبه ارزیابی "بین المللی" در سال ۱۴۰۴ از کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

دریافت رتبه ارزیابی "بین المللی" در سال ۱۴۰۴  از کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

با کمال مسرت به اطلاع میرساند نشریه علمی فناوری های جدید در صنعت غذا از سوی کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۴۰۴ موفق به دریافت رتبه "بین المللی" گردید. کسب این موفقیت را به تمامی دست اندرکاران نشریه در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، اعضای محترم هیات تحریریه و نویسندگان محترم مقالات ارزشمند منتشر شده تبریک عرض می نماییم.