دریافت رتبه ارزیابی "بین المللی" در سال ۱۴۰۴ از کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

دریافت رتبه ارزیابی "بین المللی" در سال ۱۴۰۴  از کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

با کمال مسرت به اطلاع می‌رساند با پذیرش نمایه‌سازی نشریه علمی "فناوری های جدید در صنعت غذا" در پایگاه استنادی اسکوپوس (Scopus) در مرداد ماه سال 1404، کمیسیون نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال ۱۴۰۴ رتبه این نشریه را به "بین‌المللی" ارتقا داده است. کسب این موفقیت بزرگ را به تمامی دست اندرکاران نشریه در سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، اعضای محترم هیات تحریریه و پژوهشگران محترم و دانشجویان عزیز که با ارسال مقاله های ارزشمند خود ما را یاری نموده اند، شادباش می گوییم.