درباره نشریه

نشریه علمی فناوریهای جدید در صنعت غذا، فصلنامه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮان منـتشر می‌شود. این نشریه از سیاست داوری تخصصی یک سو در بررسی مقالات استفاده نموده و به مباحث مهم و روز در زمینه  "فناوری هایغذایی و علوم فنی- مهندسی مرتبط با صنعت غذا"  می پردازد. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می نماید. همه مقالات ارسالی توسط نرم افزار مشابهت یاب همانندجو  بررسی می شوند تا از اصالت آنها اطمینان حاصل شود و پس از آن توسط داوران معتبر و مجرب به دقت مورد ارزیابی قرار می گیرند.  این نشریه دربرگیرنده مقالات پژوهشی و مروری به دو زبان فارسی و انگلیسی می باشد. براساس ارزیابی کمیسیون نشریات علمی وزارت عتف در سال 1402، این نشریه رتبه "الف" دارد و در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC: 1402, 2023)  شاخص آی اس سی 0.063  و رتبه Q3 را کسب نموده است.

نشریه فناوری های جدید در صنعت غذا، از سال 1392 توسط سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، در راستای توسعه و تعمیق اهداف متعالی سازمان در زمینه ایجاد و توسعه‌ی فناوری‌های نوین در کشور، توسعه حمایت از پژوهش های علمی و کاربردی و ارتقای جایگاه علمی کشور در جهان، به ویژه در حوزه صنعت غذا، با رتبه علمی آغاز به انتشار نموده است.

همچنین به منظور ارتقای سطح کیفی نشریه علمی فناوریهای جدید در صنعت غذا، شناسه دیجیتال معتبر بین‌المللی ( Digital Object Identifier) DOI  با پیش‌شماره  10.22104 برای مقالات این نشریه اخذ شده است.

در حال حاضر تمامی مقالات این نشریه از ابتدای 1395 دارای این شناسه هستند و به ‌زودی این کد به آرشیو مقالات این نشریه نیز اختصاص خواهد یافت. 


سیاست های مالی نشریه

هزینه های پردازش مقاله

فرایند بررسی و انتشار مقالات در نشریه فناوری های جدید در صنعت غذا هیچ هزینه ای برای نویسندگان ندارد.

 

هزینه اشتراک

نشریه فناوری های جدید در صنعت غذا  به عنوان یک مجله الکترونیکی با دسترسی آزاد منتشر می شود، بنابراین هیچ هزینه اشتراکی برای مخاطبان وجود ندارد.


سیاست های انتشار 

سیاست های دسترسی باز و حق چاپ 

در نشریه فناوری های جدید در صنعت غذا دسترسی به متن کامل مقالات رایگان و آزاد است و مقالات بلافاصله بعد از انتشار در وبسایت مجله در دسترس کاربران خواهد بود. مقالات تحت شرایط و معیارهای مجوز Creative Commons Attribution License 4.0 International (CC-BY  4.0) منتشر می شود. در این مجله و تحت مجوز دسترسی آزاد، نویسندگان تمامی حقوقاز جمله حق چاپ (کپی رایت) محتوای خود را حفظ می‌کنند، اما به کاربران اجازه می‌دهند تا در صورت استناد صحیح به نویسندگان و نشریه، محتوا را بارگیری، استفاده مجدد، چاپ مجدد، تغییر، توزیع و/یا کپی کنند.  

در این نشریه نویسندگان تمامی حقوق (کپی رایت) را برای محتوای مقالات به طور نامحدود حفظ می نمایند.

 

سیاست های اخلاقی 

نشریه فناوری های جدید در صنعت غذا پیرو کمیته اخلاق نشر(COPE)  است و مطابق با قوانین اخلاقی با بالاترین استانداردهای اخلاقی مطابقت دارد.

 
نرخ پذیرش مقالات:

بر اساس آخرین آمار تا پایان بهار 1402، نرخ پذیرش مقالات در این نشریه 30% بوده است.


ویژگی های اصلی نشریه