اهداف و چشم انداز
چشم انداز:
این نشریه در زمینه پژوهشهای نوآورانه صورت گرفته در حوزه مهندسی و با کاربرد در صنعت غذا فعالیت مینماید. محورهای اصلی فعالیت نشریه فناوریهای جدید در صنعت غذا شامل موارد زیر است:
- مهندسی صنایع غذایی،
- فرآیندهای نوآورانه تولید و بسته بندی،
- روشهای جدید استخراج و خالصسازی،
- کاربرد نانوفناوری در صنعت غذا،
- کاربرد زیستفناوری در فرآیندهای غذایی،
- فرآیندهای دما پایین و دما بالا،
- فرآیندهای فشار بالا،
- فناوریهای نو (مانند ریزپوشانی، امواج فراصوت، جداسازیهای غشایی، پرتودهی)،
- مدلسازی و شبیهسازی،
- ویژگی های مهندسی مواد غذایی،
- اندازه گیری و کنترل فرآیندهای غذایی،
- جنبه های مهندسی در طراحی و تولید مواد غذایی جدید،
- طراحی و عملیات در فرآیندهای غذایی، تجهیزات و دستگاه ها،
- اقتصاد مهندسی در صنعت غذا.
توجه مهم: مقالات ارسالی نباید با حوزه کشاورزی هم پوشانی داشته باشد. این نشریه از پذیرش مقالات در زمینه کشاورزی (بیوتکنولوژی کشاورزی) معذور است.