اهداف و چشم انداز

 

این نشریه در زمینه پژوهش‌های نوآورانه صورت گرفته در حوزه مهندسی و با کاربرد در صنعت غذا فعالیت می‌نماید. محورهای اصلی فعالیت نشریه فناوری‌های جدید در صنعت غذا شامل موارد زیر است:

  • مهندسی صنایع غذایی،
  • فرآیندهای نوآورانه تولید و بسته بندی،
  • روش‌های جدید استخراج و خالص‌سازی،
  • کاربرد نانوفناوری در صنعت غذا،
  • کاربرد زیست‌فناوری در فرآیندهای غذایی،
  • فرآیندهای دما پایین و دما بالا،
  • فرآیندهای فشار بالا،
  • فناوری‌های نو (مانند ریزپوشانی، امواج فراصوت، جداسازی‌های غشایی، پرتودهی)،
  • مدلسازی و شبیه‌سازی،
  • ویژگی های مهندسی مواد غذایی،
  • اندازه گیری و کنترل فرآیندهای غذایی،
  • جنبه های مهندسی در طراحی و تولید مواد غذایی جدید،
  • طراحی و عملیات در فرآیندهای غذایی، تجهیزات و دستگاه ها،
  • اقتصاد مهندسی در صنعت غذا.

توجه مهم: مقالات ارسالی نباید با حوزه کشاورزی هم پوشانی داشته باشد. این نشریه از پذیرش مقالات در زمینه کشاورزی (بیوتکنولوژی کشاورزی) معذور است.