[1] رنجبر خرابی، ع. (1390). تاریخچه تحقیقات گردو در ایران، چاپ اول،انتشارات کانون هماهنگی دانش و صنعت گردوی کشور،ص25.
[3] گلزاری، م.؛ راحمی، م.؛ حسنی، د. ؛ وحدتی، ک.؛ محمدی، ن. (1392). بررسی میزان پروتئین،روغن و اسیدهای چرب برخی از ارقام گردو (Juglansregia. L) و تاثیر دانه گرده بر برخی خصوصیات آن.فصلنامه علوم و صنایع غذایی. جلد۱۰،شماره۳۸ٌ، ص31-21.
[4] همایونفال، م.؛ خدائیان، ف.؛ موسوی، م.؛ حسینی پنجکی،م. (1392). آماده سازی و ارزیابی ویژگیهای امولسیونهای تهیه شده بر پایه گردو به روش سطح پاسخ.مجله علوم تغذیهای و صنایع غذایی ایران. جلد 8،شماره ۲،ص199-191.
[5]Barreira, J., Ferreira, I., Oliveira, M., Pereira, J. ( 2008). Antioxidant activity and bioactive commercial almond cultivars, Food .Chem. Toxic., 46:2230-2235.
[6]Minarmahmoud, M., hassanien, adel., G, Abdel-Rezak. (2012). Improving the stability of edible oils by blending with roasted sesame oil as a source of natural antioxidants, J. Applied. Sci. Res.,8(8):4074-4083
[7]فرح زاده، ح.؛ قربانی، ا.؛ هاشمی، ح.؛ موهبت، ل.؛ نیک آیین، م.؛ حسن زاده، ا.؛ ریاحی، م.؛ صمدانیان، ف.؛ ح. جابری. (1389) ، اندازه گیری شاخصهای فساد روغن مصرفی قنادیها و اغذیه فروشیهای شهرستان برخوار و میمه استان اصفهان در سال 1387. مجله تحقیقات نظام سلامت، جلد 6، شماره 4،ص 713-708.
[8]اسماعیل زاده، کناری.(1389). تکنولوژی پیشرفته در صنایع غذایی. نشر علم کشاورزی ایران، چاپ اول.
[9]Mason,T. J., Danimnyk, L. J., Lorimer, J. P. (1996). The use of ultrasound in food technology.Ultrasonic Sonochemist., 3:5253-5260.
[10] قربانی، م.؛ ابونجمی،م.؛ قربانی جاوید ،م. (1394). امواج فراصوت روشی نوین در استخراج ترکیب های گیاهی. نشریه صوت و ارتعاش، جلد4،شماره 8،ص99-85.
[11]Li,Y., Jiang, L., Sui, X., Qi, B., Han, Z. (2011). The study of ultrasonic-assisted aqueous enzymatic extraction of oil from peanut by response surface method. Advanced in Control Eng. Inf. Sci., 15:4653-4660.
[12]Zheng, L., Sun, D. W. (2006). Innovative applications of power ultrasound during food freezing processes—a review. Trends in Food Sci. Tech., 17(1): 16-23.
[13]Dolatwoski, Z. J., Stadnik, J., D. Stasiak. ( 2007). Applications of ultrasound in food technology. ACTA Sci.Pol.Tech. Alimentrai., 6(3):89-99
[14]Bimark, M. A., Rahman, R., SaleenaTaip, F., Adzahan, N. M., Islam Sarker, Z., Ganjloo, A. (2013). Ultrasound-assisted extraction of valuable compounds from winter melon(Benincasahispida) seeds.Int. Food Res. J., 20(1): 331-338.
[15]Romdhane, M., Gourdon, C., Casamatta, G. (1995). Local investigation of some ultrasonic devicesby means of a thermal sensor. Ultrasonics., 33: 221-227.
[16]Jincai, Z., Shaoying, Z., Rixian, Y. (2013). Ultrasonic enhanced walnut protein emulsifying property.Food Proc.Tech., 4:244.
[17]بصیری، ش.، شهیدی، ف.، کدخدایی، ر. فرهوش. (1390). بررسی امواج فراصوت و روشهای پیش فراوری بر استخراج روغن از هسته انار. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، جلد۸، شماره ۳۱.ص 122-115.
[18]بی نام.(1390). موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران ،روغنها و چربیهای گیاهی و حیوانی-اندازه گیری عدد اسیدی و اسیدیته-روش آزمون استاندارد ملی ایران، ش٤۱٧۸ .
[19]بی نام.(1390 ). موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران،روغنها و چربیهای گیاهی و حیوانی اندازه گیری مقدار پراکسید به روش یدومتری-تعیین نقطه پایانی به طریق چشمی .استاندارد ملی ایران، ش ٤۱٧٩.
[20]بی نام. (1390). موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران،روغنها و چربیهای گیاهی و حیوانی-اندازه گیری رطوبت و مواد فرار.روش آزمون 4291.
[21]بی نام. (1383). موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، روغنها و چربی های خوراکی – تعیین رسوب (لرد) در روغنها و چربی های خام – روش جانبی. مرکز استاندارد ملی ایران، ش 7411.
[22]Martínez, E.J., Ortega – Barrales, P., Fernandez- de Cordova, M.L., Ruiz – Medina, A. (2011). Analysis of the Legistated metals in different Categories of olive and olive – pomace oils. Food con., 22: 221- 225.
[23]آگاه، ف.؛ عین افشار، س.؛ احمدزاده قویدل،ر.؛ محمدزاده، ج. (1392). بررسی تاثیراستخراج آنزیمی-آبی بر راندمان استخراج روغن و میزان پروتئین کنجاله کلزا. مجله نوآوری درعلوم و فناوری غذایی، ویژه نامه ی دومین همایش ملی علوم وصنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان،ص37-32.