آب لیمواثر روش های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 241-251]
آب هلوتعیین شرایط بهینه خشک کردن پاششی مخلوط آب هلو و شیرخشک بدون چربی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 613-626]
آگاراثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 13-23]
آنتیاکسیدانبهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 469-483]
آنتوسیانین مونومریبهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 141-150]
آنزیم بریتأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 557-566]
آنزیم های PPO و PODبرآورد میزان دو آنزیم PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 597-612]
آهنگ ثابت خشکشدنبررسی پارامترهای خشک شدن میوه فیجوآ در خشک کن انجمادی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 699-713]
ا
ازنتاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 361-372]
ایزوله پروتئین آب پنیرتولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلیمارین [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 509-525]
اسانسبررسی اثر دما و سرعت جابجایی هوا بر سینتیک خشک کردن و راندمان استخراج اسانس پونه [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 65-75]
اسانستاثیر پوشش تریهالوز حاوی اسانس درمنه (Artemisia sieberi) بر ویژگی-های پس از برداشت گوجه فرنگی گیلاسی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 287-300]
اسانس بنهبررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاستهای [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 77-89]
استات سلولزتولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 567-581]
استخراجمدل سازی تغییرات کیفی روغن کنجد طی فرآیند استخراج با استفاده از سیستم های هوشمند و رگرسیونی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 627-636]
استخراج چند مرحله ایفرایند چند مرحله ای با جریان متقابل و متقاطع برای استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی از گیاه رزماری در مقیاس نیمه صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 427-446]
استخراج عصارهبهینه سازی شرایط فرایندی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه خرمای ایران با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 319-347]
استویاخشک کردن پاششی عصاره استویا: ارزیابی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 637-650]
اسید سیتریکتأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 557-566]
اسید لینولئیک کنژوگهحاملهای لیپیدی نانوساختار حامل اسید لینولئیک کنژوگه و غنی سازی شیر کم چرب پاستوریزه با آن [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 651-662]
اکستروژنبررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن وفرمولاسیون بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه کنجاله بادام (Amygdalus communis L) و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 123-140]
اکستروژنتأثیر شرایط فرایند اکستروژن بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه ماش جوانهزده و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 543-555]
اکسیداسیونمطالعه کارآیی عصاره آبی گلرنگ در جلوگیری از اکسیداسیون چیپس سیب زمینی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 177-188]
اکسرژی اتلافیآنالیز انرژی و اکسرژی خشککن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 253-271]
الکتروریسیبررسی ریخت شناسی نانوالیاف سلولز استات در سیستم های حلال تک و چند جزئی جهت تولید نانوحاملهای سیکلودکسترین [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 189-202]
الکتروریسیتولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 567-581]
انتقال حرارتمدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 681-697]
انرژیآنالیز انرژی و اکسرژی خشککن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 253-271]
انرژی مخصوصبررسی پارامترهای خشک شدن میوه فیجوآ در خشک کن انجمادی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 699-713]
انرژی مصرفیارزیابی برخی از ویژگیهای کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 203-218]
انگور سیاهارزیابی تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات اکسید روی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی انگور سیاه طی انبارداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 663-680]
اولتراسوندتاثیر روشهای مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 349-359]
ب
بافت سنجیبررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگیهای بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 583-596]
باگاس نیشکرتولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیشفرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 397-414]
برآوردتدوین و ارزیابی مدل های عصبی مصنوعی بمنظور برآورد مقادیر L*a*b* با استفاده از مقادیر RGB تصاویر رنگی به کمک بینایی رایانه ای [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 151-158]
برشته نمودنتاثیر روشهای مختلف برشته کردن، شرایط بلانچینگ و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرفندق [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 301-318]
برشهای لیموترشمدلسازی سینتیک خشک کردن برشهای لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکههای عصبی GMDH هیبریدی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 91-105]
برگ گردوتاثیر روشهای مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 349-359]
برنج نیمجوشتأثیر خشککردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگیهای کیفی برنج نیمجوش [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 25-38]
بستهبندی با اتمسفر اصلاح شدهتاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 361-372]
بسته بندی معطرتولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 567-581]
بعد فرکتالبرآورد میزان دو آنزیم PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 597-612]
بلانچینگتاثیر روشهای مختلف برشته کردن، شرایط بلانچینگ و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرفندق [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 301-318]
پارامترهای رنگیارزیابی برخی از ویژگیهای کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 203-218]
پاستوریزاسیونتاثیر روشهای مختلف برشته کردن، شرایط بلانچینگ و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرفندق [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 301-318]
پتانسیل بهبودآنالیز انرژی و اکسرژی خشککن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 253-271]
پردازش تصاویرتدوین و ارزیابی مدل های عصبی مصنوعی بمنظور برآورد مقادیر L*a*b* با استفاده از مقادیر RGB تصاویر رنگی به کمک بینایی رایانه ای [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 151-158]
پردازش تصویربررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحلهی تخمیر با بهرهگیری از سیتیاسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 385-396]
پیشفرآوریتولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیشفرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 397-414]
پیشفرآوریبهینهسازی شرایط پیشفراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 415-426]
پکتیناستخراج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات کلاهک بادمجان [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 219-239]
پوست مرغبهینهسازی شرایط پیشفراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 415-426]
پیوستهتأثیر خشککردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگیهای کیفی برنج نیمجوش [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 25-38]
پوششتاثیر پوشش تریهالوز حاوی اسانس درمنه (Artemisia sieberi) بر ویژگی-های پس از برداشت گوجه فرنگی گیلاسی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 287-300]
پوشش دهیبررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگیهای بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 583-596]
پوشش دهیارزیابی تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات اکسید روی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی انگور سیاه طی انبارداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 663-680]
پونهبررسی اثر دما و سرعت جابجایی هوا بر سینتیک خشک کردن و راندمان استخراج اسانس پونه [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 65-75]
ت
تخمیربررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحلهی تخمیر با بهرهگیری از سیتیاسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 385-396]
تخمیر حالت جامدبهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 141-150]
ترکیبات فنلیتاثیر روشهای مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 349-359]
ترکیبات فنلیبهینه سازی شرایط فرایندی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه خرمای ایران با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 319-347]
ترکیبات فنلیفرایند چند مرحله ای با جریان متقابل و متقاطع برای استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی از گیاه رزماری در مقیاس نیمه صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 427-446]
ترکیبات فنولیبهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 141-150]
تشکیل ژل سردبررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 1-12]
تغلیظاثر روش های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 241-251]
تفاله هویجتأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 557-566]
تقلباستفاده از سامانه ماشین بویایی بهمنظور تشخیص تقلب در زیره کوهی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 527-541]
توزیع تخلخلبررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحلهی تخمیر با بهرهگیری از سیتیاسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 385-396]
چروکیدگیمطالعه ی سینتیک خشک شدن و چروکیدگی یک نمونه زالزالک در یک خشک کن بستر شناور ارتعاشی با کنترل رطوبت هوای ورودی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 107-122]
ح
حامل لیپیدی نانوساختارحاملهای لیپیدی نانوساختار حامل اسید لینولئیک کنژوگه و غنی سازی شیر کم چرب پاستوریزه با آن [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 651-662]
حلال به کمک امواج فراصوتبهینهسازی و بررسی مقایسهای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 49-64]
حلال متلاطمبهینهسازی و بررسی مقایسهای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 49-64]
خ
خیارتاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 361-372]
خشک کردنتأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 557-566]
خشککردن انجمادی و پاششیارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسولهای روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 271-286]
خشککردن پاششیبررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعمدار [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 159-176]
خشککردن پاششیتعیین شرایط بهینه خشک کردن پاششی مخلوط آب هلو و شیرخشک بدون چربی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 613-626]
خشککردن مادون قرمزمدلسازی سینتیک خشک کردن برشهای لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکههای عصبی GMDH هیبریدی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 91-105]
خشک کنتأثیر خشککردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگیهای کیفی برنج نیمجوش [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 25-38]
خشک کن استوانه ایمدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 681-697]
خشککن استوانهایارزیابی برخی از ویژگیهای کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 203-218]
خشککن انجمادیبررسی پارامترهای خشک شدن میوه فیجوآ در خشک کن انجمادی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 699-713]
خشککن بستر شناور ارتعاشیمطالعه ی سینتیک خشک شدن و چروکیدگی یک نمونه زالزالک در یک خشک کن بستر شناور ارتعاشی با کنترل رطوبت هوای ورودی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 107-122]
خشککن مادونقرمز– هوای گرمآنالیز انرژی و اکسرژی خشککن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 253-271]
خشککن هیبریدیبررسی اثر دما و سرعت جابجایی هوا بر سینتیک خشک کردن و راندمان استخراج اسانس پونه [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 65-75]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییاستخراج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات کلاهک بادمجان [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 219-239]
خلاءاثر روش های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 241-251]
خمیر نانبررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحلهی تخمیر با بهرهگیری از سیتیاسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 385-396]
خواص سد کنندگیویژگیهای فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 485-497]
خواص ضد میکروبیبررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 373-384]
خواص ضد میکروبیویژگیهای فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 485-497]
خواص فیزیکیویژگیهای فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 485-497]
خواص مکانیکیبررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 373-384]
خواص ممانعتیبررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 373-384]
د
دانه زنیانبهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 469-483]
دانه شنبلیلهصمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 447-468]
دانه هندوانهارزیابی برخی از ویژگیهای کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 203-218]
درصد جوانهزنیارزیابی برخی از ویژگیهای کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 203-218]
درونپوشانیحاملهای لیپیدی نانوساختار حامل اسید لینولئیک کنژوگه و غنی سازی شیر کم چرب پاستوریزه با آن [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 651-662]
د-لیموننبررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعمدار [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 159-176]
دماوندتاثیر روشهای مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 349-359]
ریزپوشانیبررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعمدار [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 159-176]
ریزپوشانیارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسولهای روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 271-286]
ریزساختارخشک کردن پاششی عصاره استویا: ارزیابی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 637-650]
ریز کپسولبررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعمدار [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 159-176]
ریزوپوس الیگوسپوروسبهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 141-150]
رسانشتولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلیمارین [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 509-525]
رگرسیون چندگانهبرآورد میزان دو آنزیم PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 597-612]
رنگ سنجیبررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگیهای بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 583-596]
رهایش کنترل شدهارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسولهای روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 271-286]
رودوترولا گلوتینیستولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیشفرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 397-414]
روش سطح پاسخبهینه سازی شرایط فرایندی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه خرمای ایران با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 319-347]
روش سطح پاسختعیین شرایط بهینه خشک کردن پاششی مخلوط آب هلو و شیرخشک بدون چربی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 613-626]
روش سطح پاسخبهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 469-483]
روششناسی سطح پاسخبهینهسازی و بررسی مقایسهای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 49-64]
روغن سویابهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 469-483]
روغن شاهدانهویژگیهای فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 485-497]
روغن کنجدمدل سازی تغییرات کیفی روغن کنجد طی فرآیند استخراج با استفاده از سیستم های هوشمند و رگرسیونی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 627-636]
روغن ماهیارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسولهای روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 271-286]
رئولوژی دینامیکبررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 1-12]
ز
زالزالکمطالعه ی سینتیک خشک شدن و چروکیدگی یک نمونه زالزالک در یک خشک کن بستر شناور ارتعاشی با کنترل رطوبت هوای ورودی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 107-122]
زرشکبهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 141-150]
زیرهاستفاده از سامانه ماشین بویایی بهمنظور تشخیص تقلب در زیره کوهی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 527-541]
زیروژلتولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلیمارین [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 509-525]
زعفرانتدوین و ارزیابی مدل های عصبی مصنوعی بمنظور برآورد مقادیر L*a*b* با استفاده از مقادیر RGB تصاویر رنگی به کمک بینایی رایانه ای [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 151-158]
ژ
ژلمدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 681-697]
ژلاتینبهینهسازی شرایط پیشفراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 415-426]
ژلاتین گاویبررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 373-384]
ژلاتین ماهیارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسولهای روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 271-286]
س
سامانه جذب سطحیمطالعه ی سینتیک خشک شدن و چروکیدگی یک نمونه زالزالک در یک خشک کن بستر شناور ارتعاشی با کنترل رطوبت هوای ورودی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 107-122]
سامانه ماشین بویاییاستفاده از سامانه ماشین بویایی بهمنظور تشخیص تقلب در زیره کوهی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 527-541]
سیتیاسکنبررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحلهی تخمیر با بهرهگیری از سیتیاسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 385-396]
سیتریک اسیدتاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 361-372]
سطح پاسخبهینهسازی شرایط پیشفراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 415-426]
سیکلودکسترینبررسی ریخت شناسی نانوالیاف سلولز استات در سیستم های حلال تک و چند جزئی جهت تولید نانوحاملهای سیکلودکسترین [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 189-202]
سیلیکاژلتاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 361-372]
سیلیمارینتولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلیمارین [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 509-525]
سلولز استاتبررسی ریخت شناسی نانوالیاف سلولز استات در سیستم های حلال تک و چند جزئی جهت تولید نانوحاملهای سیکلودکسترین [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 189-202]
سنتیک خشک شدنمطالعه ی سینتیک خشک شدن و چروکیدگی یک نمونه زالزالک در یک خشک کن بستر شناور ارتعاشی با کنترل رطوبت هوای ورودی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 107-122]
سینتیک خشک کردنبررسی اثر دما و سرعت جابجایی هوا بر سینتیک خشک کردن و راندمان استخراج اسانس پونه [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 65-75]
ش
شاخص رنگی و صفات حسیبررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن وفرمولاسیون بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه کنجاله بادام (Amygdalus communis L) و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 123-140]
شبکه عصبی GMDHمدلسازی سینتیک خشک کردن برشهای لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکههای عصبی GMDH هیبریدی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 91-105]
شیرخشک بدون چربیتعیین شرایط بهینه خشک کردن پاششی مخلوط آب هلو و شیرخشک بدون چربی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 613-626]
شیر فندقتاثیر روشهای مختلف برشته کردن، شرایط بلانچینگ و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرفندق [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 301-318]
ص
صبرزردمدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 681-697]
صمغصمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 447-468]
صمغ فارسیبررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 1-12]
ض
ضد اکسایشیصمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 447-468]
ضریب نفوذ موثربررسی پارامترهای خشک شدن میوه فیجوآ در خشک کن انجمادی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 699-713]
ع
عدد آنیزیدینمطالعه کارآیی عصاره آبی گلرنگ در جلوگیری از اکسیداسیون چیپس سیب زمینی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 177-188]
عصاره استونیبهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 469-483]
عصاره پوست اناربررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگیهای بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 583-596]
عمر نگهداریتاثیر پوشش تریهالوز حاوی اسانس درمنه (Artemisia sieberi) بر ویژگی-های پس از برداشت گوجه فرنگی گیلاسی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 287-300]
غ
غنی سازیحاملهای لیپیدی نانوساختار حامل اسید لینولئیک کنژوگه و غنی سازی شیر کم چرب پاستوریزه با آن [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 651-662]
ف
فیجوابهینهسازی و بررسی مقایسهای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 49-64]
فراورده حجیمبررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن وفرمولاسیون بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه کنجاله بادام (Amygdalus communis L) و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 123-140]
فعالیت آنتی اکسیدانیبهینه سازی شرایط فرایندی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه خرمای ایران با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 319-347]
فعالیت آنتی اکسیدانیفرایند چند مرحله ای با جریان متقابل و متقاطع برای استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی از گیاه رزماری در مقیاس نیمه صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 427-446]
فعالیت آنتیاکسیدانیتاثیر روشهای مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 349-359]
فعالیت ضداکسایشیبررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاستهای [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 77-89]
فعالیت ضدرادیکالیبهینهسازی و بررسی مقایسهای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 49-64]
فعالیت ضدمیکروبیبررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاستهای [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 77-89]
فیلم خوراکیویژگیهای فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 485-497]
فیلم فعالبررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاستهای [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 77-89]
فیلم نشاسته کاساوابررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 373-384]
فناوری نانوارزیابی تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات اکسید روی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی انگور سیاه طی انبارداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 663-680]
ق
قهوهای شدن آنزیمیبرآورد میزان دو آنزیم PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 597-612]
ک
کاپاکاراژیناناثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 13-23]
کاروتنوئیدتولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیشفرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 397-414]
کازئینات سدیمویژگیهای فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 485-497]
کتیراتولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلیمارین [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 509-525]
کرایوژلتولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلیمارین [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 509-525]
کیفیتتأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 557-566]
کلاهک بادمجاناستخراج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات کلاهک بادمجان [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 219-239]
کنجاله بادامبررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن وفرمولاسیون بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه کنجاله بادام (Amygdalus communis L) و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 123-140]
کنسانتره پروتئین آب پنیربررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 1-12]
کوآسرواسیونارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسولهای روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 271-286]
گ
گیاهان داروییمدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 681-697]
گیاه رزماریفرایند چند مرحله ای با جریان متقابل و متقاطع برای استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی از گیاه رزماری در مقیاس نیمه صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 427-446]
گلرنگمطالعه کارآیی عصاره آبی گلرنگ در جلوگیری از اکسیداسیون چیپس سیب زمینی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 177-188]
گوجهگیلاسیتاثیر پوشش تریهالوز حاوی اسانس درمنه (Artemisia sieberi) بر ویژگی-های پس از برداشت گوجه فرنگی گیلاسی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 287-300]
ل
لایه نازکبررسی اثر دما و سرعت جابجایی هوا بر سینتیک خشک کردن و راندمان استخراج اسانس پونه [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 65-75]
لیپیدتولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیشفرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 397-414]
م
ماده دیوارهخشک کردن پاششی عصاره استویا: ارزیابی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 637-650]
ماش جوانه زدهتأثیر شرایط فرایند اکستروژن بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه ماش جوانهزده و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 543-555]
ماکروویوتأثیر خشککردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگیهای کیفی برنج نیمجوش [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 25-38]
مایکروویواثر روش های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 241-251]
ماندگاری گوشت مرغبررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگیهای بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 583-596]
میان وعدهتأثیر شرایط فرایند اکستروژن بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه ماش جوانهزده و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 543-555]
متقابلفرایند چند مرحله ای با جریان متقابل و متقاطع برای استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی از گیاه رزماری در مقیاس نیمه صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 427-446]
متقاطعفرایند چند مرحله ای با جریان متقابل و متقاطع برای استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی از گیاه رزماری در مقیاس نیمه صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 427-446]
متناوبتأثیر خشککردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگیهای کیفی برنج نیمجوش [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 25-38]
مدل سازیمدل سازی تغییرات کیفی روغن کنجد طی فرآیند استخراج با استفاده از سیستم های هوشمند و رگرسیونی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 627-636]
مدلسازی ریاضیمدلسازی سینتیک خشک کردن برشهای لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکههای عصبی GMDH هیبریدی [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 91-105]
مرزهآنالیز انرژی و اکسرژی خشککن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 253-271]
میزان کل ترکیبات فنولیبهینهسازی و بررسی مقایسهای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 49-64]
موزبرآورد میزان دو آنزیم PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 597-612]
میوه خرمابهینه سازی شرایط فرایندی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه خرمای ایران با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 319-347]
ن
نانو اکسیدرویاثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 13-23]
نانواکسید رویارزیابی تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات اکسید روی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی انگور سیاه طی انبارداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 663-680]
نانوالیافتولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 567-581]
نانوحاملبررسی ریخت شناسی نانوالیاف سلولز استات در سیستم های حلال تک و چند جزئی جهت تولید نانوحاملهای سیکلودکسترین [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 189-202]
نانو دی اکسید تیتانیومبررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 373-384]
نانوکامپوزیتاثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 13-23]
نباتبررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعمدار [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 159-176]
نشاستهبررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاستهای [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 77-89]
نگهداریتأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 557-566]
و
وانیلتولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 567-581]
ویژگی های رنگی و بافتتأثیر شرایط فرایند اکستروژن بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه ماش جوانهزده و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 4، 1396-97، صفحه 543-555]
هیدرولیزتولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیشفرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1396-97، صفحه 397-414]
هوای بازگشتیآنالیز انرژی و اکسرژی خشککن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396-97، صفحه 253-271]
هوای گرم – فروسرختأثیر خشککردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگیهای کیفی برنج نیمجوش [دوره 5، شماره 1، 1396-97، صفحه 25-38]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد