آبدانان مهدی زاده، سامان برآورد میزان دو آنزیم PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 597-612]
آزادمرد دمیرچی، صدیف تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 557-566]
آقاجانی، نرجس بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 469-483]
آقائی، زهرا تولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 567-581]
ا
ابراهیم زاده موسوی، زینب السادات بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 141-150]
ابونجمی، محمد بررسی تاثیرامواج فراصوت بر خواص فیزیکی وشیمیایی روغن گردو [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 39-47]
اجاق، سید مهدی اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 13-23]
احمدیان، زهرا تاثیر روشهای مختلف برشته کردن، شرایط بلانچینگ و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرفندق [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 301-318]
اخلاقان، زیبنده تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 557-566]
ایزدی، ایمان بررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحلهی تخمیر با بهرهگیری از سیتیاسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 385-396]
اسماعیل زاده کناری، رضا تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 361-372]
اصغری، علی ارزیابی برخی از ویژگیهای کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 203-218]
امام جمعه، زهرا ویژگیهای فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 485-497]
امامی فر، آریو ارزیابی تاثیر پوشش خوراکی نانوذرات اکسید روی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی انگور سیاه طی انبارداری [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 663-680]
امینی فر، مهرناز اثر روش های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 241-251]
انصاری، سمیه استخراج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات کلاهک بادمجان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 219-239]
اولادغفاری، عارف تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 557-566]
ب
باقری، آذین تعیین شرایط بهینه خشک کردن پاششی مخلوط آب هلو و شیرخشک بدون چربی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 613-626]
برزگر، حسن بررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاستهای [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 77-89]
برزگر، حسن بررسی اثر افزودن عصاره متانولی پوست سبز بنه ( Pistacia atlantica) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 499-507]
بستان، آرام بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگیهای بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 583-596]
بی مکر، ماندانا بهینهسازی و بررسی مقایسهای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 49-64]
بی مکر، ماندانا ویژگیهای فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 485-497]
بنی خالد، مریم تولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیشفرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 397-414]
بهروزی خزائی، ناصر آنالیز انرژی و اکسرژی خشککن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 253-271]
پ
پزشکی نجف آبادی، اکرم حاملهای لیپیدی نانوساختار حامل اسید لینولئیک کنژوگه و غنی سازی شیر کم چرب پاستوریزه با آن [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 651-662]
پیغمبردوست، سیدهادی تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 557-566]
پناهی، مرضیه بررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاستهای [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 77-89]
پودی، یاسمن بهینهسازی و بررسی مقایسهای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 49-64]
پورعاشوری، پرستو ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسولهای روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 271-286]
پورفرزاد، امیر تاثیر روشهای مختلف برشته کردن، شرایط بلانچینگ و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرفندق [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 301-318]
ت
تقی نژاد، ابراهیم تأثیر خشککردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگیهای کیفی برنج نیمجوش [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 25-38]
توحیدی، مجتبی استفاده از سامانه ماشین بویایی بهمنظور تشخیص تقلب در زیره کوهی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 527-541]
جعفری، سید مهدی ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسولهای روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 271-286]
جعفری، سعید تاثیر پوشش تریهالوز حاوی اسانس درمنه (Artemisia sieberi) بر ویژگی-های پس از برداشت گوجه فرنگی گیلاسی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 287-300]
جوانمرد داخلی، مجید بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگیهای بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 583-596]
جوینده، حسین بررسی اثر افزودن عصاره متانولی پوست سبز بنه ( Pistacia atlantica) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 499-507]
چ
چگینی، غلامرضا مدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 681-697]
ح
حبیبی، مریم اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 13-23]
حجتی، محمد بررسی اثر اسانس صمغ بنه بر خواص ضدمیکروبی و ضد اکسایشی فیلم خوراکی نشاستهای [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 77-89]
حجتی، محمد تاثیر پوشش تریهالوز حاوی اسانس درمنه (Artemisia sieberi) بر ویژگی-های پس از برداشت گوجه فرنگی گیلاسی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 287-300]
حیدری، امیر بررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 373-384]
خ
خالصی، هدی بررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
خزایی، جواد بررسی تاثیرامواج فراصوت بر خواص فیزیکی وشیمیایی روغن گردو [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 39-47]
خزایی، جواد مدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 681-697]
خواجوی، رسول ارزیابی برخی از ویژگیهای کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 203-218]
د
درویشی، حسین آنالیز انرژی و اکسرژی خشککن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 253-271]
درویشی، یوسف بررسی اثر دما و سرعت جابجایی هوا بر سینتیک خشک کردن و راندمان استخراج اسانس پونه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 65-75]
دهقان، نسیم بررسی اثر افزودن عصاره متانولی پوست سبز بنه ( Pistacia atlantica) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 499-507]
دولتی، مجید استفاده از سامانه ماشین بویایی بهمنظور تشخیص تقلب در زیره کوهی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 527-541]
ذ
ذکاوتی، رؤیا تولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیشفرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 397-414]
ر
راسخ، منصور بررسی اثر دما و سرعت جابجایی هوا بر سینتیک خشک کردن و راندمان استخراج اسانس پونه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 65-75]
رجایی، پیمان بررسی تاثیرامواج فراصوت بر خواص فیزیکی وشیمیایی روغن گردو [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 39-47]
رحیمی، محمودرضا مطالعه ی سینتیک خشک شدن و چروکیدگی یک نمونه زالزالک در یک خشک کن بستر شناور ارتعاشی با کنترل رطوبت هوای ورودی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 107-122]
رخشی، الهام بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 141-150]
رسولی شربیانی، ولی تأثیر خشککردن ترکیبی هوای گرم – فروسرخ و ماکروویو بر برخی از ویژگیهای کیفی برنج نیمجوش [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 25-38]
رضوی، سیدهادی بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 141-150]
رفتنی امیری، زینب تاثیر روشهای مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 349-359]
رفتنی امیری، زینب بهینهسازی شرایط پیشفراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 415-426]
رهبر، فاطمه بررسی تاثیرامواج فراصوت بر خواص فیزیکی وشیمیایی روغن گردو [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 39-47]
رهنمون، پریا بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگیهای بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 583-596]
ز
زرین قلمی، سهیلا بهینهسازی و بررسی مقایسهای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 49-64]
س
ساری، عباسعلی بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 469-483]
سالاری، امیر مدلسازی سینتیک خشک کردن برشهای لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکههای عصبی GMDH هیبریدی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-105]
سالارنیا، مینا ویژگیهای فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 485-497]
سرابی جماب، محبوبه بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگیهای بافت و رنگ گوشت سینه مرغ [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 583-596]
سلطانی کاظمی، مریم برآورد میزان دو آنزیم PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 597-612]
سندگل، عیسی تاثیر روشهای مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 349-359]
ش
شعبانپور، بهاره ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسولهای روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 271-286]
شمس آبادی، حسینعلی ارزیابی برخی از ویژگیهای کیفی دانه هندوانه طی فرآیند خشک کردن [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 203-218]
شهیری طبرستانی، هدی بهینهسازی شرایط پیشفراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 415-426]
ص
صادقیان، علیرضا بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعمدار [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 159-176]
صفری امیری، زهرا استفاده از سامانه ماشین بویایی بهمنظور تشخیص تقلب در زیره کوهی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 527-541]
صمیمی هشجین، فاطمه بررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 373-384]
ط
طباطبائی یزدی، فریده بررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن وفرمولاسیون بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه کنجاله بادام (Amygdalus communis L) و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 123-140]
طباطبائی کلور، رضا تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 361-372]
ع
عادلی، افشین اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 13-23]
عبدالهی، مهدی اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 13-23]
عیدخانی رودی، آیلین اثر روش های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 241-251]
عرب حسینی، اکبر مدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 681-697]
عسافی، منصور مدل سازی تغییرات کیفی روغن کنجد طی فرآیند استخراج با استفاده از سیستم های هوشمند و رگرسیونی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 627-636]
عطار، فرنوش اثر روش های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 241-251]
علایی روزبهانی، زهرا اثر روش های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 241-251]
عمادزاده، بهاره بررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
عمادزاده، بهاره بررسی ریخت شناسی نانوالیاف سلولز استات در سیستم های حلال تک و چند جزئی جهت تولید نانوحاملهای سیکلودکسترین [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 189-202]
عمادزاده، بهاره تولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 567-581]
غ
غیبی، سیامک تاثیر روشهای مختلف برشته کردن، شرایط بلانچینگ و پاستوریزاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی شیرفندق [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 301-318]
ف
فیاض، نسرین تأثیر شرایط فرایند اکستروژن بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه ماش جوانهزده و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 543-555]
فتحی، میلاد بررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحلهی تخمیر با بهرهگیری از سیتیاسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 385-396]
فدائی نوغانی، وجیهه تعیین شرایط بهینه خشک کردن پاششی مخلوط آب هلو و شیرخشک بدون چربی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 613-626]
فرزادنیا، فرین حاملهای لیپیدی نانوساختار حامل اسید لینولئیک کنژوگه و غنی سازی شیر کم چرب پاستوریزه با آن [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 651-662]
فرزان، الهام مطالعه ی سینتیک خشک شدن و چروکیدگی یک نمونه زالزالک در یک خشک کن بستر شناور ارتعاشی با کنترل رطوبت هوای ورودی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 107-122]
فرهودی، زانیار آنالیز انرژی و اکسرژی خشککن پیوسته مادون قرمز- هوای گرم جریان همسو با چرخه هوای بازگشتی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 253-271]
ق
قاسمیان، ناصر مدلسازی سینتیک خشک کردن برشهای لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکههای عصبی GMDH هیبریدی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-105]
قاسمی ورنامخواستی، مهدی استفاده از سامانه ماشین بویایی بهمنظور تشخیص تقلب در زیره کوهی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 527-541]
قبادی، الناز صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 447-468]
قرآنی، بهروز بررسی ریخت شناسی نانوالیاف سلولز استات در سیستم های حلال تک و چند جزئی جهت تولید نانوحاملهای سیکلودکسترین [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 189-202]
قرآنی، بهروز تولید نانوالیاف معطر استات سلولز حاوی وانیل به روش الکتروریسی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 567-581]
ک
کاظمی، محسن اثر افزودن نانوذرات اکسیدروی بر ویژگیهای فیزیکی و مکانیکی فیلم دولایه آگار-کاپاکاراژینان [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 13-23]
کیانی، سجاد تدوین و ارزیابی مدل های عصبی مصنوعی بمنظور برآورد مقادیر L*a*b* با استفاده از مقادیر RGB تصاویر رنگی به کمک بینایی رایانه ای [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 151-158]
کدخدایی، رسول بررسی اثر صمغ فارسی بر ویژگی های ژل سرد کنسانتره پروتئین آب پنیر در شرایط خنثی و اسیدی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 1-12]
کدخدایی، رسول تولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلیمارین [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 509-525]
کدیور، مهدی بررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحلهی تخمیر با بهرهگیری از سیتیاسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 385-396]
کرمی، حامد بررسی اثر دما و سرعت جابجایی هوا بر سینتیک خشک کردن و راندمان استخراج اسانس پونه [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 65-75]
کریمی آکندی، سیدرضی مدلسازی جریان بخار آب در استوانه خشک کن استوانه ای با روش المان محدود جهت خشک کردن ژل گیاه صبرزرد (Aloe vera) [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 681-697]
کوچکی، آرش صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 447-468]
گلمکانی، محمدتقی بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 141-150]
گنجلو، علی بهینهسازی و بررسی مقایسهای محتوای فنولی ترکیبات زیست فعال استخراجشده از برگ گیاه فیجوا (Feijoa sellowiana) به کمک امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 49-64]
گنجلو، علی ویژگیهای فیزیکی، سد کنندگی و ضد میکروبی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی روغن شاهدانه [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 485-497]
م
متولی، علی تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 361-372]
متولی، علی بررسی پارامترهای خشک شدن میوه فیجوآ در خشک کن انجمادی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 699-713]
محبی، محبت تأثیر شرایط فرایند اکستروژن بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه ماش جوانهزده و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 543-555]
محتسبی، سید سعید استفاده از سامانه ماشین بویایی بهمنظور تشخیص تقلب در زیره کوهی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 527-541]
محمدزاده میلانی، جعفر تاثیر روشهای مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره برگ گردوی (Juglans regia L.) مناطق شاهرود، دماوند و هزارجریب [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 349-359]
محمدی نافچی، عبدالرضا بررسی خواص کاربردی و ضد میکروبی فیلمهای ترکیبی نشاسته کاساوا و ژلاتین گاوی تقویت شده با نانو دی اکسید تیتانیوم [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 373-384]
مددی اورگانی، وحید مطالعه ی سینتیک خشک شدن و چروکیدگی یک نمونه زالزالک در یک خشک کن بستر شناور ارتعاشی با کنترل رطوبت هوای ورودی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 107-122]
مرتضوی، سید علی بررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن وفرمولاسیون بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه کنجاله بادام (Amygdalus communis L) و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 123-140]
مرتضوی، سید علی بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعمدار [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 159-176]
میرزایی، محمد تاثیر پیش تیمارهای ازن و اسید سیتریک بر خصوصیات کیفی خیار در بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 361-372]
مشیری روشن، آرزو بهینه سازی شرایط استخراج عصاره استونی دانه زنیان (Ajowan seed) و تاثیر آن بر پایدار سازی روغن سویای خام [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 469-483]
معمار دستجردی، رسول مدل سازی تغییرات کیفی روغن کنجد طی فرآیند استخراج با استفاده از سیستم های هوشمند و رگرسیونی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 627-636]
میلانی، الناز بررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن وفرمولاسیون بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه کنجاله بادام (Amygdalus communis L) و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 123-140]
میلانی، الناز تأثیر شرایط فرایند اکستروژن بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه ماش جوانهزده و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 543-555]
مینایی، سعید تدوین و ارزیابی مدل های عصبی مصنوعی بمنظور برآورد مقادیر L*a*b* با استفاده از مقادیر RGB تصاویر رنگی به کمک بینایی رایانه ای [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 151-158]
مهراد، بهار ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسولهای روغن ماهی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 271-286]
مهرنیا، محمدامین بررسی اثر افزودن عصاره متانولی پوست سبز بنه ( Pistacia atlantica) بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 499-507]
ن
ناطقی، لیلا استخراج و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی پکتین استخراجی از ضایعات کلاهک بادمجان [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 219-239]
ناظری، فاطمه السادات بررسی وضعیت زمانی و مکانی توزیع تخلخل خمیر نان در مرحلهی تخمیر با بهرهگیری از سیتیاسکن و پردازش تصویر [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 385-396]
نداف زاده، مریم برآورد میزان دو آنزیم PPO و POD موز با استفاده از پردازش تصاویر دیجیتالی و آنالیز رگرسیونی چندگانه در طول دوره انبارمانی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 597-612]
نصری، زرین بهینه سازی شرایط فرایندی استخراج ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره متانولی میوه خرمای ایران با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 319-347]
نصری، زرین فرایند چند مرحله ای با جریان متقابل و متقاطع برای استخراج ترکیبات فنلی و آنتی اکسیدانی از گیاه رزماری در مقیاس نیمه صنعتی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 427-446]
نصیریان، نیما تولید نیمه پیوسته لیپید و کاروتنوئید با استفاده از مخمر رودوترولا گلوتینیس از باگاس نیشکر پیشفرآوری شده [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 397-414]
نیک نیا، نوشین تولید کرایوژل و زیروژل کتیرا-ایزوله پروتئین آب پنیر به منظور بارگذاری و رهش کنترل شده سیلیمارین [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 509-525]
نوشاد، محمد تاثیر پوشش تریهالوز حاوی اسانس درمنه (Artemisia sieberi) بر ویژگی-های پس از برداشت گوجه فرنگی گیلاسی [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 287-300]
نوشاد، محمد مدل سازی تغییرات کیفی روغن کنجد طی فرآیند استخراج با استفاده از سیستم های هوشمند و رگرسیونی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 627-636]
و
وریدی، محمد جواد صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 447-468]
وریدی، مهدی صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 447-468]
وطن خواه لطف آبادی، شهرزاد بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعمدار [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 159-176]
ه
هاشمی، سید جعفر بررسی پارامترهای خشک شدن میوه فیجوآ در خشک کن انجمادی [دوره 5، شماره 4، 1397، صفحه 699-713]
هاشمی، ندا بررسی اثر شرایط فرایند اکستروژن وفرمولاسیون بر برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی میان وعده حجیم بر پایه کنجاله بادام (Amygdalus communis L) و بلغور ذرت [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 123-140]
ی
یزدانی، فاطمه بهینهسازی شرایط پیشفراوری تولید ژلاتین از پوست مرغ به روش سطح پاسخ [دوره 5، شماره 3، 1397، صفحه 415-426]
یگانه زاد، سمیرا بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعمدار [دوره 5، شماره 2، 1396، صفحه 159-176]
یوسفی، علیرضا مدلسازی سینتیک خشک کردن برشهای لیموترش به روش تابش مادون قرمز با استفاده از شبکههای عصبی GMDH هیبریدی [دوره 5، شماره 1، 1396، صفحه 91-105]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد