اطلاعات آماری نشریه

تعداد دوره‌ها 10
تعداد شماره‌ها 40
تعداد مشاهده مقاله 596,918
تعداد دریافت فایل اصل مقاله 643,441
نسبت مشاهده بر مقاله 1658.11
نسبت دریافت فایل بر مقاله 1787.34
درصد پذیرش 30
زمان پذیرش (روز) 138
تعداد پایگاه های نمایه شده 11
تعداد داوران 313

نشریه علمی فناوریهای جدید در صنعت غذا، فصلنامه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮان منـتشر می‌شود. این نشریه از سیاست داوری تخصصی یک سوناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و به مباحث مهم و روز در زمینه "فناوری های‌ غذایی و علوم فنی- مهندسی مرتبط با صنعت غذامی پردازد. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می نماید. مقالات ارسالی توسط نرم افزار مشابهت یاب همانندجو بررسی می شوند تا اصالت آنها اثبات شود و سپس توسط داوران با تخصص مرتبط، ارزیابی می شوند.  این نشریه دربرگیرنده مقالات پژوهشی و مروری به دو زبان فارسی و انگلیسی می باشدبراساس ارزیابی کمیسیون نشریات علمی وزارت عتف در سال 1401، این نشریه رتبه "الف" دارد و در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC: 1400, 2021)  شاخص آی اس سی 0.103 و رتبه Q3 را کسب نموده است.

اطلاعیهبر اساس سیاستهای جدید نشریه مبنی بر گسترش مخاطبین بین المللی، مقرر گردید علاوه بر انتشار مستمر مقالات فارسی، در هر دوره (سال)، یک شماره مستقل به انتشار مقالات انگلیسی اختصاص یابد.  بر این اساس، نویسندگان محترم میتوانند نسبت به ارسال مقالات به زبان انگلیسی نیز اقدام نمایند.

نام خلاصه به انگلیسی: .Innov. Food Technol  


ما را در صفحات زیر دنبال کنید:

       

 

شماره جاری: دوره 10، شماره 4، مرداد 1402 

ابر واژگان