تعداد دورهها | 10 |
تعداد شمارهها | 40 |
تعداد مشاهده مقاله | 596,918 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 643,441 |
نسبت مشاهده بر مقاله | 1658.11 |
نسبت دریافت فایل بر مقاله | 1787.34 |
درصد پذیرش | 30 |
زمان پذیرش (روز) | 138 |
تعداد پایگاه های نمایه شده | 11 |
تعداد داوران | 313 |
نشریه علمی فناوریهای جدید در صنعت غذا، فصلنامه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮان منـتشر میشود. این نشریه از سیاست داوری تخصصی یک سوناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و به مباحث مهم و روز در زمینه "فناوری های غذایی و علوم فنی- مهندسی مرتبط با صنعت غذا" می پردازد. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می نماید. مقالات ارسالی توسط نرم افزار مشابهت یاب همانندجو بررسی می شوند تا اصالت آنها اثبات شود و سپس توسط داوران با تخصص مرتبط، ارزیابی می شوند. این نشریه دربرگیرنده مقالات پژوهشی و مروری به دو زبان فارسی و انگلیسی می باشد. براساس ارزیابی کمیسیون نشریات علمی وزارت عتف در سال 1401، این نشریه رتبه "الف" دارد و در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC: 1400, 2021) شاخص آی اس سی 0.103 و رتبه Q3 را کسب نموده است.
اطلاعیه: بر اساس سیاستهای جدید نشریه مبنی بر گسترش مخاطبین بین المللی، مقرر گردید علاوه بر انتشار مستمر مقالات فارسی، در هر دوره (سال)، یک شماره مستقل به انتشار مقالات انگلیسی اختصاص یابد. بر این اساس، نویسندگان محترم میتوانند نسبت به ارسال مقالات به زبان انگلیسی نیز اقدام نمایند.
نام خلاصه به انگلیسی: .Innov. Food Technol
ما را در صفحات زیر دنبال کنید:
صفحه 299-317
سامان آبدانان مهدی زاده؛ محمد نوشاد؛ فاطمه نوری