تعداد دورهها | 12 |
تعداد شمارهها | 47 |
تعداد مشاهده مقاله | 784,216 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 771,175 |
نسبت مشاهده بر مقاله | 1965.45 |
نسبت دریافت فایل بر مقاله | 1932.77 |
درصد پذیرش | 32 |
زمان پذیرش (روز) | 130 |
تعداد پایگاه های نمایه شده | 15 |
تعداد داوران | 341 |
نشریه بین المللی فناوریهای جدید در صنعت غذا، فصلنامه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮان منـتشر میشود. این نشریه از سیاست داوری تخصصی یک سوناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و به مباحث نوپدید در زمینه "علوم و فناوری های غذایی" می پردازد. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می نماید. مقالات انگلیسی و فارسی ارسالی، برای اثبات اصالت علمی، حسب مورد با نرم افزارهای مشابهت یاب iThenticate و همانندجو بررسی گردیده و سپس توسط داوران با تخصص مرتبط، ارزیابی می شوند. این نشریه دربرگیرنده مقالات پژوهشی و مروری به دو زبان انگلیسی و فارسی می باشد. براساس ارزیابی کمیسیون نشریات علمی وزارت عتف در سال ۱۴۰۴، این نشریه رتبه "بین المللی" دارد و در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC: 1402, 2023) شاخص آی اس سی 0.063 و رتبه Q3 را کسب نموده است.
اطلاعیه: این نشریه علاوه بر انتشار مقالات انگلیسی، حداکثر دو شماره در سال به مقالات فارسی اختصاص می دهد. بر این اساس، نویسندگان محترم میتوانند نسبت به ارسال مقاله به زبان فارسی نیز اقدام نمایند.
"پذیرش نشریه فناوری های جدید در صنعت غذا در پایگاه استنادی بین المللی Scopus در تاریخ ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ (یازدهم اوت ۲۰۲۵)"
نام خلاصه به انگلیسی: .Innov. Food Technol
ما را در صفحات زیر دنبال کنید:
صفحه 237-248
محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ بهاره گودرزی شمس آبادی
صفحه 249-262
فاطمه مرتضوی؛ رسول خدابخشیان
صفحه 263-271
سمیه رحیمی؛ نگین موحدی پور
صفحه 273-285
کیمیا ثمری؛ فخرالدین صالحی؛ اکبر علیوردی؛ امیر دارایی گرمهخانی