اطلاعات آماری نشریه

تعداد دوره‌ها 12
تعداد شماره‌ها 47
تعداد مشاهده مقاله 782,569
تعداد دریافت فایل اصل مقاله 770,829
نسبت مشاهده بر مقاله 1961.33
نسبت دریافت فایل بر مقاله 1931.9
درصد پذیرش 32
زمان پذیرش (روز) 130
تعداد پایگاه های نمایه شده 15
تعداد داوران 339

نشریه بین المللی فناوریهای جدید در صنعت غذا، فصلنامه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮان منـتشر می‌شود. این نشریه از سیاست داوری تخصصی یک سوناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و به مباحث نوپدید در زمینه "علوم و فناوری های‌ غذاییمی پردازد. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می نماید. مقالات فارسی و انگلیسی ارسالی، برای اثبات اصالت علمی، حسب مورد با نرم افزارهای مشابهت یاب همانندجو و iThenticate بررسی گردیده و سپس توسط داوران با تخصص مرتبط، ارزیابی می شوند.  این نشریه دربرگیرنده مقالات پژوهشی و مروری به دو زبان فارسی و انگلیسی می باشدبراساس ارزیابی کمیسیون نشریات علمی وزارت عتف در سال ۱۴۰۴، این نشریه رتبه "بین المللی" دارد و در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC: 1402, 2023)  شاخص آی اس سی 0.063 و رتبه Q3 را کسب نموده است.

اطلاعیه: این نشریه علاوه بر انتشار مقالات فارسی، حداکثر دو شماره در سال به مقالات انگلیسی اختصاص می دهد.  بر این اساس، نویسندگان محترم میتوانند نسبت به ارسال مقاله به زبان انگلیسی نیز اقدام نمایند.

 

"پذیرش نشریه فناوری های جدید در صنعت غذا در پایگاه استنادی بین المللی Scopus  در تاریخ ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ (۱۱ اوت ۲۰۲۵)"

 

نام خلاصه به انگلیسی: .Innov. Food Technol  


ما را در صفحات زیر دنبال کنید:

       

 

شماره جاری: دوره 12، شماره 3، اردیبهشت 1404 

ابر واژگان