تعداد دورهها | 11 |
تعداد شمارهها | 43 |
تعداد مشاهده مقاله | 688,867 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 713,001 |
نسبت مشاهده بر مقاله | 1856.78 |
نسبت دریافت فایل بر مقاله | 1921.84 |
درصد پذیرش | 31 |
زمان پذیرش (روز) | 135 |
تعداد پایگاه های نمایه شده | 14 |
تعداد داوران | 320 |
نشریه علمی فناوریهای جدید در صنعت غذا، فصلنامه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮان منـتشر میشود. این نشریه از سیاست داوری تخصصی یک سوناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و به مباحث نوپدید در زمینه "علوم و فناوری های غذایی" می پردازد. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می نماید. مقالات ارسالی توسط نرم افزار مشابهت یاب همانندجو بررسی می شوند تا اصالت آنها اثبات شود و سپس توسط داوران با تخصص مرتبط، ارزیابی می شوند. این نشریه دربرگیرنده مقالات پژوهشی و مروری به دو زبان فارسی و انگلیسی می باشد. براساس ارزیابی کمیسیون نشریات علمی وزارت عتف در سال 1402، این نشریه رتبه "الف" دارد و در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC: 1402, 2023) شاخص آی اس سی 0.063 و رتبه Q3 را کسب نموده است.
اطلاعیه: این نشریه همراه با انتشار مقالات فارسی، در هر دوره (سال)، تا دو شماره مستقل به مقالات انگلیسی اختصاص می دهد. بر این اساس، نویسندگان محترم میتوانند در صورت تمایل نسبت به ارسال مقاله به زبان انگلیسی اقدام نمایند.
"انتشار دومین شماره انگلیسی نشریه فناوری های جدید در صنعت غذا در بهار 1403"
نام خلاصه به انگلیسی: .Innov. Food Technol
ما را در صفحات زیر دنبال کنید:
صفحه 182-197
فخرالدین صالحی
صفحه 197-211
سمیرا امین اخلاص؛ محمدرضا پژوهی الموتی؛ فخرالدین صالحی
صفحه 212-225
فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری
صفحه 226-248
عادله محمدی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری