اطلاعات آماری نشریه

تعداد دوره‌ها 11
تعداد شماره‌ها 44
تعداد مشاهده مقاله 707,921
تعداد دریافت فایل اصل مقاله 722,519
نسبت مشاهده بر مقاله 1897.91
نسبت دریافت فایل بر مقاله 1937.05
درصد پذیرش 31
زمان پذیرش (روز) 135
تعداد پایگاه های نمایه شده 14
تعداد داوران 320

نشریه علمی فناوریهای جدید در صنعت غذا، فصلنامه ای با دسترسی باز (به متن مقالات) است که توسط ﺳﺎزﻣﺎن ﭘﮋوهشهای ﻋﻠﻤﯽ و ﺻﻨﻌﺘﯽ اﯾﺮان منـتشر می‌شود. این نشریه از سیاست داوری تخصصی یک سوناشناس در بررسی مقالات استفاده نموده و به مباحث نوپدید در زمینه "علوم و فناوری های‌ غذاییمی پردازد. این نشریه در بررسی و انتشار مقالات علمی از اصول و معیارهای کمیته اخلاق نشر (COPE) پیروی می نماید. مقالات ارسالی توسط نرم افزار مشابهت یاب همانندجو بررسی می شوند تا اصالت آنها اثبات شود و سپس توسط داوران با تخصص مرتبط، ارزیابی می شوند.  این نشریه دربرگیرنده مقالات پژوهشی و مروری به دو زبان فارسی و انگلیسی می باشدبراساس ارزیابی کمیسیون نشریات علمی وزارت عتف در سال 1402، این نشریه رتبه "الف" دارد و در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC: 1402, 2023)  شاخص آی اس سی 0.063 و رتبه Q3 را کسب نموده است.

اطلاعیه: این نشریه علاوه بر انتشار مقالات فارسی، حداکثر دو شماره در سال (دوره) به مقالات انگلیسی اختصاص می دهد.  بر این اساس، نویسندگان محترم میتوانند نسبت به ارسال مقاله به زبان انگلیسی نیز اقدام نمایند.

 

"انتشار دومین شماره انگلیسی نشریه فناوری های جدید در صنعت غذا در بهار 1403"

 

نام خلاصه به انگلیسی: .Innov. Food Technol  


ما را در صفحات زیر دنبال کنید:

       

 

شماره جاری: دوره 11، شماره 4، مرداد 1403 

تعیین خلوص پودر فلفل سیاه به روش تصویربرداری فراطیفی

صفحه 295-312

10.22104/ift.2024.6934.2174

محمدحسین نرگسی؛ جعفر امیری پریان؛ کامران خیرعلی پور

تعیین خلوص پودر فلفل سیاه به روش تصویربرداری فراطیفی


ابر واژگان