موضوعات = فناوری های نوین
بهینه‌سازی استخراج ترکیبات زیست‌فعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 18 مرداد 1401

پریوش زندی؛ ماندانا بی مکر؛ علی گنجلو


بکارگیری بینی‌الکترونیک برای تشخیص تقلب رب‌ انار با روش‌های شناسایی الگو و شبکه عصبی مصنوعی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 12 شهریور 1401

احمد صادقی؛ هادی حسینی


توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگی‌های بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاش‌سنج لیزر داپلر

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 06 آبان 1401

سامان آبدانان مهدی زاده؛ فاطمه نوری


بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز

دوره 10، شماره 1، آبان 1401، صفحه 15-33

ادریس رحمتی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ احمد بناکار؛ محمدتقی عبادی؛ زهره حمیدی اصفهانی

بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز


بررسی و مدل‌سازی خواص لیموشیرین با پوشش‌های مختلف در شرایط انبارمانی با مدل‌های شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی

دوره 9، شماره 4، مرداد 1401، صفحه 289-307

فاطمه مرادی گنجه؛ رسول معمار دستجردی؛ محمد هادی موحدنژاد؛ مختار حیدری

بررسی و مدل‌سازی خواص لیموشیرین با پوشش‌های مختلف در شرایط انبارمانی با مدل‌های شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی


شبیه‌سازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیف‌نگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی

دوره 9، شماره 4، مرداد 1401، صفحه 383-405

فاطمه شریفی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ محسن قاسمی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ علی ملکی

شبیه‌سازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیف‌نگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی


تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک به منظور تخمین غیر مخرب pH سیب رددلیشز در دوره نگهداری

دوره 9، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 99-111

عبداله گلمحمدی؛ محمد طهماسبی؛ مهسا سادات رضوی

تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک به منظور تخمین غیر مخرب pH سیب رددلیشز در دوره نگهداری


پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی

دوره 9، شماره 2، اسفند 1400، صفحه 129-147

زهره مولایی؛ مجید دولتی؛ ایمان گلپور؛ حمید قاسم خانی

پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی


اثرات پرتوفراوری گاما بر ویژگی های میکروبی و حسی-چشایی شوید و مرزه تازه

دوره 9، شماره 1، آذر 1400، صفحه 13-26

سمیرا برنجی اردستانی؛ مرضیه احمدی روشن

اثرات پرتوفراوری گاما بر ویژگی های میکروبی و حسی-چشایی شوید و مرزه تازه


بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه

دوره 8، شماره 4، مرداد 1400، صفحه 399-414

سید سعید سخاوتی زاده؛ محسن عابدی؛ فاطمه همتی؛ ریحانه گودرزی نژاد؛ نجمه میرزایی؛ نجمه افراء

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه


اثر فناوری مادون‌قرمز پالسی بر شاخص های کیفی و رنگ زعفران (Crocus sativus L.)

دوره 8، شماره 3، اردیبهشت 1400، صفحه 349-363

مجید جوانمرد داخلی؛ مهدی شوندی

اثر فناوری مادون‌قرمز پالسی بر شاخص های کیفی و رنگ زعفران (Crocus sativus L.)


بررسی متغیرهای فرآیندی در چاپ سه بعدی شکلات

دوره 8، شماره 2، بهمن 1399، صفحه 157-172

مریم سعیدی؛ امیر مسعود رضادوست؛ حسین بنی اسدی؛ مرضیه لطفی

بررسی متغیرهای فرآیندی در چاپ سه بعدی شکلات


تهیه پودر زرشک تولیدی به روش کف‌پوشی و اثر دمای خشک کن بر ویژگی‌های آن

دوره 8، شماره 2، بهمن 1399، صفحه 253-272

زینب رفتنی امیری؛ سیده خدیجه حسینی

تهیه پودر زرشک تولیدی به روش کف‌پوشی و اثر دمای خشک کن بر ویژگی‌های آن


پیاده سازی یک سامانه پرتابل زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب بنزوات سدیم در رب گوجه‌فرنگی

دوره 8، شماره 2، بهمن 1399، صفحه 295-308

علی لطفی؛ زهرا ایزدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی

پیاده سازی یک سامانه پرتابل زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب بنزوات سدیم در رب گوجه‌فرنگی


توسعه و ارزیابی الگوریتم پردازش تصویر برای دانه بندی کریستال های شکر سفید

دوره 8، شماره 1، آبان 1399، صفحه 97-110

حسن مسعودی؛ سیدمحمود اسدی؛ غلامرضا اکبری زاده

توسعه و ارزیابی الگوریتم پردازش تصویر برای دانه بندی کریستال های شکر سفید


بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک

دوره 7، شماره 4، مرداد 1399، صفحه 581-596

رضا اسماعیل زاده کناری؛ بهاره دهقان

بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک


طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو

دوره 7، شماره 4، مرداد 1399، صفحه 611-625

محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ اسماعیل سیدآبادی؛ مهدی خجسته پور

طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو


بررسی ویژگی‌های ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون

دوره 7، شماره 3، اردیبهشت 1399، صفحه 461-478

سهراب شریفی؛ محمود رضازادباری؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ هادی الماسی

بررسی ویژگی‌های ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون


استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور

دوره 7، شماره 3، اردیبهشت 1399، صفحه 479-495

امین طاهری گراوند؛ مجید یوسفیان

استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور