موضوعات = فناوری های نوین
تعداد مقالات: 30
1. تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک به منظور تخمین غیر مخرب pH سیب رددلیشز در دوره نگهداری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 شهریور 1400

عبداله گلمحمدی؛ محمد طهماسبی؛ مهسا سادات رضوی


2. اثرات پرتوفراوری گاما بر ویژگی های میکروبی و حسی-چشایی شوید و مرزه تازه

دوره 9، شماره 1، پاییز 1400، صفحه 13-26

سمیرا برنجی اردستانی؛ مرضیه احمدی روشن

اثرات پرتوفراوری گاما بر ویژگی های میکروبی و حسی-چشایی شوید و مرزه تازه


4. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه

دوره 8، شماره 4، تابستان 1400، صفحه 399-414

سید سعید سخاوتی زاده؛ محسن عابدی؛ فاطمه همتی؛ ریحانه گودرزی نژاد؛ نجمه میرزایی؛ نجمه افراء

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس روتری ریزدرون پوشانی شده دو لایه با آلژینات سدیم و صمغ بنه


5. اثر فناوری مادون‌قرمز پالسی بر شاخص های کیفی و رنگ زعفران (Crocus sativus L.)

دوره 8، شماره 3، بهار 1400، صفحه 349-363

مجید جوانمرد داخلی؛ مهدی شوندی

اثر فناوری مادون‌قرمز پالسی بر شاخص های کیفی و رنگ زعفران (Crocus sativus L.)


6. بررسی متغیرهای فرآیندی در چاپ سه بعدی شکلات

دوره 8، شماره 2، زمستان 1399، صفحه 157-172

مریم سعیدی؛ امیر مسعود رضادوست؛ حسین بنی اسدی؛ مرضیه لطفی

بررسی متغیرهای فرآیندی در چاپ سه بعدی شکلات


7. تهیه پودر زرشک تولیدی به روش کف‌پوشی و اثر دمای خشک کن بر ویژگی‌های آن

دوره 8، شماره 2، زمستان 1399، صفحه 253-272

زینب رفتنی امیری؛ سیده خدیجه حسینی

تهیه پودر زرشک تولیدی به روش کف‌پوشی و اثر دمای خشک کن بر ویژگی‌های آن


8. پیاده سازی یک سامانه پرتابل زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب بنزوات سدیم در رب گوجه‌فرنگی

دوره 8، شماره 2، زمستان 1399، صفحه 295-308

علی لطفی؛ زهرا ایزدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی

پیاده سازی یک سامانه پرتابل زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب بنزوات سدیم در رب گوجه‌فرنگی


9. توسعه و ارزیابی الگوریتم پردازش تصویر برای دانه بندی کریستال های شکر سفید

دوره 8، شماره 1، پاییز 1399، صفحه 97-110

حسن مسعودی؛ سیدمحمود اسدی؛ غلامرضا اکبری زاده

توسعه و ارزیابی الگوریتم پردازش تصویر برای دانه بندی کریستال های شکر سفید


10. امکان سنجی سس تولید مایونز بدون نگهدارنده به کمک فراصوت: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول در زمان نگهداری

دوره 8، شماره 1، پاییز 1399، صفحه 139-156

روژین توکلی؛ مصطفی کرمی؛ سمیرا بهرامیان؛ آریو امامی فر

امکان سنجی سس تولید مایونز بدون نگهدارنده به کمک فراصوت: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی محصول در زمان نگهداری


11. بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک

دوره 7، شماره 4، تابستان 1399، صفحه 581-596

رضا اسماعیل زاده کناری؛ بهاره دهقان

بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک


12. طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو

دوره 7، شماره 4، تابستان 1399، صفحه 611-625

محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ اسماعیل سیدآبادی؛ مهدی خجسته پور

طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو


14. بررسی ویژگی‌های ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون

دوره 7، شماره 3، بهار 1399، صفحه 461-478

سهراب شریفی؛ محمود رضازادباری؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ هادی الماسی

بررسی ویژگی‌های ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون


15. استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور

دوره 7، شماره 3، بهار 1399، صفحه 479-495

امین طاهری گراوند؛ مجید یوسفیان

استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور


18. به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی

دوره 6، شماره 3، بهار 1398، صفحه 351-362

سید حسین پیمان؛ عادل بخشی پور زیارتگاهی؛ علیرضا ثنایی فر

به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی


20. ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 187-200

مجید هاشمی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ الناز میلانی

ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو


21. قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 219-231

مجتبی توحیدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مهدی قاسمی نافچی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ فائزه جمالیزاده؛ سید محمد صفی الدین اردبیلی؛ مهدی خانی

قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات


22. مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 277-292

امین رستمی؛ حسن صدرنیا؛ مهدی خجسته پور

مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ


23. سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب

دوره 6، شماره 1، پاییز 1397، صفحه 75-89

پریا شعبانی؛ زهرا ایزدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مجتبی توحیدی؛ سعید ریزی

سامانه ماشین بویایی، رهیافتی موثر برای تشخیص تقلب درگلاب


24. تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی

دوره 6، شماره 1، پاییز 1397، صفحه 137-148

آیت محمدرزداری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ سیده هدی یوسفیان؛ مریم سیادت؛ زهرا ایزدی؛ سجاد رستمی

تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی