موضوعات = علوم و صنایع غذایی
مقایسه اثر اسانس پونه‌سای انبوه (Nepeta glomerulosa) و نانوامولسیون آن بر ویژگی‌های کیفی سس مایونز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 آذر 1401

10.22104/ift.2022.5863.2124

محمد امین شامخی؛ غلام رضا رشیدی


تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان

دوره 10، شماره 2، بهمن 1401، صفحه 189-201

10.22104/ift.2022.5790.2118

زهره دیدار؛ فاطمه چاوشی؛ مصطفی شهیدی؛ محسن وظیفه دوست؛ احمد زنده دل

تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان


بررسی اثر مادون‌قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاپکورن

دوره 10، شماره 1، آبان 1401، صفحه 1-13

10.22104/ift.2022.5644.2103

مهدی شوندی؛ مجید جوانمرد داخلی؛ علیرضا بصیری

بررسی اثر مادون‌قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاپکورن


تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب ‏زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان

دوره 10، شماره 1، آبان 1401، صفحه 49-68

10.22104/ift.2022.5678.2110

هما ترابی‌زاده؛ بهاره قویدل؛ علیرضا بصیری؛ علیرضا شاکری؛ مهرداد آذین؛ بهرام تفقدی نیا

تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب ‏زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان


اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان

دوره 9، شماره 3، اردیبهشت 1401، صفحه 223-238

10.22104/jift.2022.5111.2058

سمانه محمد خشت چین؛ رضا فرهمندفر؛ جمشید فرمانی

اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی

دوره 8، شماره 3، اردیبهشت 1400، صفحه 325-335

10.22104/jift.2021.4655.2025

محمدعلی حصاری نژاد؛ محمدرضا عبدالهی مقدم؛ مینو جعفرزاده؛ مسعود رضایی اوغازی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی


ارزیابی حسی آب‌میوه توت‌فرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی

دوره 8، شماره 1، آبان 1399، صفحه 111-128

10.22104/jift.2020.4361.2000

حدیث آریایی؛ پیمان آریایی؛ داود زارع؛ سعید میردامادی؛ شهرام نقی زاده رئیسی

ارزیابی حسی آب‌میوه توت‌فرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی


تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ

دوره 6، شماره 3، اردیبهشت 1398، صفحه 399-408

10.22104/jift.2018.2543.1596

مهدیه صفررضوی زاده؛ محمد حسین آق خانی؛ محمد حسین عباسپور فرد؛ فرشته حسینی

تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ


خشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت

دوره 6، شماره 2، بهمن 1397، صفحه 233-245

10.22104/jift.2018.2985.1727

محمد کاوه؛ احمد جهان بخشی؛ عزت اله عسکری اصلی ارده؛ کمال ایمانیان

خشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت


خشک کردن پاششی عصاره‌ استویا: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار

دوره 5، شماره 4، مرداد 1397، صفحه 637-650

10.22104/jift.2018.2786.1663

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ خشایار سرابندی؛ زینب گرائیلی

خشک کردن پاششی عصاره‌ استویا: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار


صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی

دوره 5، شماره 3، اردیبهشت 1397، صفحه 447-468

10.22104/jift.2017.2173.1499

الناز قبادی؛ مهدی وریدی؛ محمد جواد وریدی؛ آرش کوچکی


اثر روش ‏های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی‏ های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش

دوره 5، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 241-251

10.22104/jift.2017.2449.1571

آیلین عیدخانی رودی؛ فرنوش عطار؛ مهرناز امینی فر؛ زهرا علایی روزبهانی