موضوعات = علوم و صنایع غذایی
تعداد مقالات: 54
1. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی زیتون های سبز تهیه شده به روش تیمار قلیایی

دوره 8، شماره 4، تابستان 1400، صفحه 431-442

مهناز مظاهری اسدی؛ آبرادات مصلایی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی زیتون های سبز تهیه شده به روش تیمار قلیایی


2. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی

دوره 8، شماره 3، بهار 1400، صفحه 325-335

محمدعلی حصاری نژاد؛ محمدرضا عبدالهی مقدم؛ مینو جعفرزاده؛ مسعود رضایی اوغازی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی


3. ارزیابی حسی آب‌میوه توت‌فرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی

دوره 8، شماره 1، پاییز 1399، صفحه 111-128

حدیث آریایی؛ پیمان آریایی؛ داود زارع؛ سعید میردامادی؛ شهرام نقی زاده رئیسی

ارزیابی حسی آب‌میوه توت‌فرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی


5. روابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار

دوره 7، شماره 1، پاییز 1398، صفحه 149-161

اکرم باریاب؛ کامیار موقرنژاد

روابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار


6. تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ

دوره 6، شماره 3، بهار 1398، صفحه 399-408

مهدیه صفررضوی زاده؛ محمد حسین آق خانی؛ محمد حسین عباسپور فرد؛ فرشته حسینی

تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ


8. مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 161-174

مریم نیکزاد؛ مریم خاورپور؛ کامیار موقرنژاد

مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن


9. خشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 233-245

محمد کاوه؛ احمد جهان بخشی؛ عزت اله عسکری اصلی ارده؛ کمال ایمانیان

خشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت


13. خشک کردن پاششی عصاره‌ استویا: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار

دوره 5، شماره 4، تابستان 1397، صفحه 637-650

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ خشایار سرابندی؛ زینب گرائیلی

خشک کردن پاششی عصاره‌ استویا: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار


14. صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی

دوره 5، شماره 3، بهار 1397، صفحه 447-468

الناز قبادی؛ مهدی وریدی؛ محمد جواد وریدی؛ آرش کوچکی


16. اثر روش ‏های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی‏ های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش

دوره 5، شماره 2، زمستان 1396، صفحه 241-251

آیلین عیدخانی رودی؛ فرنوش عطار؛ مهرناز امینی فر؛ زهرا علایی روزبهانی


20. ارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus)

دوره 4، شماره 4، تابستان 1396، صفحه 143-157

نسترن اکبرزاده؛ محمد جواد وریدی؛ فخری شهیدی؛ الناز میلانی


21. تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب

دوره 4، شماره 2، زمستان 1395، صفحه 67-80

محمدرضا عبدالهی مقدم؛ سیدمحمدعلی رضوی؛ یوسف جهانی؛ ناصر صداقت


23. استخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن

دوره 4، شماره 1، پاییز 1395، صفحه 121-135

زهرا احمدیان کوچکسرایی؛ راضیه نیازمند


24. بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 3، شماره 4، تابستان 1395، صفحه 47-56

احسان اکبری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ احمد نصرالله زاده


25. بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی

دوره 3، شماره 4، تابستان 1395، صفحه 65-75

آیت محمد رزداری؛ سیده هدی یوسفیان؛ حسن کیانی؛ مرضیه سیحون