موضوعات = علوم و صنایع غذایی
بررسی اثر مادون‌قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاپکورن

دوره 10، شماره 1، آبان 1401، صفحه 1-13

مهدی شوندی؛ مجید جوانمرد داخلی؛ علیرضا بصیری

بررسی اثر مادون‌قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکی و حسی پاپکورن


اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان

دوره 9، شماره 3، اردیبهشت 1401، صفحه 223-238

سمانه محمد خشت چین؛ رضا فرهمندفر؛ جمشید فرمانی

اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان


بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی زیتون های سبز تهیه شده به روش تیمار قلیایی

دوره 8، شماره 4، مرداد 1400، صفحه 431-442

مهناز مظاهری اسدی؛ آبرادات مصلایی

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی زیتون های سبز تهیه شده به روش تیمار قلیایی


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی

دوره 8، شماره 3، اردیبهشت 1400، صفحه 325-335

محمدعلی حصاری نژاد؛ محمدرضا عبدالهی مقدم؛ مینو جعفرزاده؛ مسعود رضایی اوغازی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی


ارزیابی حسی آب‌میوه توت‌فرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی

دوره 8، شماره 1، آبان 1399، صفحه 111-128

حدیث آریایی؛ پیمان آریایی؛ داود زارع؛ سعید میردامادی؛ شهرام نقی زاده رئیسی

ارزیابی حسی آب‌میوه توت‌فرنگی توسط منطق فازی و بررسی فعالیت آنتی‌اکسیدانی آن طی نگهداری انجمادی


تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ

دوره 6، شماره 3، اردیبهشت 1398، صفحه 399-408

مهدیه صفررضوی زاده؛ محمد حسین آق خانی؛ محمد حسین عباسپور فرد؛ فرشته حسینی

تاثیر روش‌های استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ


مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن

دوره 6، شماره 2، بهمن 1397، صفحه 161-174

مریم نیکزاد؛ مریم خاورپور؛ کامیار موقرنژاد

مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن


خشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت

دوره 6، شماره 2، بهمن 1397، صفحه 233-245

محمد کاوه؛ احمد جهان بخشی؛ عزت اله عسکری اصلی ارده؛ کمال ایمانیان

خشک‌کردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیش‌تیمار فراصوت


خشک کردن پاششی عصاره‌ استویا: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار

دوره 5، شماره 4، مرداد 1397، صفحه 637-650

شیما کاوه؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ خشایار سرابندی؛ زینب گرائیلی

خشک کردن پاششی عصاره‌ استویا: ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار


صمغ دانه شنبلیله: بهینه سازی استخراج و ارزیابی ویژگی های ضد اکسایشی

دوره 5، شماره 3، اردیبهشت 1397، صفحه 447-468

الناز قبادی؛ مهدی وریدی؛ محمد جواد وریدی؛ آرش کوچکی


اثر روش ‏های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی‏ های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش

دوره 5، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 241-251

آیلین عیدخانی رودی؛ فرنوش عطار؛ مهرناز امینی فر؛ زهرا علایی روزبهانی


ارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus)

دوره 4، شماره 4، تیر 1396، صفحه 143-157

نسترن اکبرزاده؛ محمد جواد وریدی؛ فخری شهیدی؛ الناز میلانی


تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب

دوره 4، شماره 2، دی 1395، صفحه 67-80

محمدرضا عبدالهی مقدم؛ سیدمحمدعلی رضوی؛ یوسف جهانی؛ ناصر صداقت