آب انگوربررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 417-431]
آبمیوهطراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات بهصورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 611-625]
آب نارنجبررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 1-15]
آب هویجرفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 31-40]
آلوئهوراتخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجهفرنگیهای گیلاسی پوششدار شده با ژل آلوئهورا به کمک تکنیک پردازش تصویر [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 551-565]
آنالیز صداتجزیه و تحلیل صدای حاصل از اعمال ضربه به میوه انار به منظور تعیین رسیدگی [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 347-363]
آنالیز مولفههای اصلی (PCA)استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 479-495]
آهنگ ثابت خشک شدنبررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 327-346]
ا
اثر ضدمیکروبیدرونپوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ضدمیکروبی آن [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 71-83]
ازگیلکاربردسیستم بینایی ماشین درطبقهبندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 403-415]
اسانس باریجهدرونپوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ضدمیکروبی آن [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 71-83]
اسانس گیاه نعناتهیه و بررسی نانو امولسیون عصاره نعنا با استفاده از پایدارکنندههای ترکیبی ژلاتین- توئین 20 به عنوان نگهدارنده سیستم غذایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 597-610]
اسانس هلریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی آنها [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 433-446]
استخراج روغنبهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 581-596]
اسیدهای آمینه آردارزیابی روابط بین آزمونهای ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 379-402]
اسنکبررسی اثر شرایط فرآیند اکستروژن و فرمولاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک بر پایه مغز گردو و بلغور ذرت [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 41-56]
اکستروژنبررسی اثر شرایط فرآیند اکستروژن و فرمولاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک بر پایه مغز گردو و بلغور ذرت [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 41-56]
الگوریتم ژنتیکتجزیه و تحلیل صدای حاصل از اعمال ضربه به میوه انار به منظور تعیین رسیدگی [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 347-363]
الگوریتم ژنتیکروابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 149-161]
الگوریتم ژنتیکمدلسازی خشککردن توت سیاه با سامانه مادونقرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 201-210]
انارتجزیه و تحلیل صدای حاصل از اعمال ضربه به میوه انار به منظور تعیین رسیدگی [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 347-363]
انبارمانیمدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا) [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 517-534]
انرژی مخصوصمدلسازی و بهینهیابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیشتیمار مایکروویو پالسی [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 17-29]
انرژی مصرفی ویژهخشک کردن توت سیاه با پیش تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی به روش ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 277-298]
انرژی مصرفی ویژهارزیابی برخی ویژگیهای ترمودینامیکی و فیزیکی برشهای مختلف سیر تحت خشککردن به روش مایکروویو با پیشتیمار فراصوت [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 641-657]
اینولینریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی آنها [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 433-446]
اهمیکبهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 581-596]
اوزوناسیونتأثیر اوزون و تابش دهی نور فرابنفش بر میزان باقیمانده سموم و ویژگیهای برگه خشک شده سیب تهیه شده از مناطق مختلف شهرستان ارومیه [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 257-276]
ب
بار باکتریاییاثر فیلمهای زیستتخریبپذیر بر پایه کیتوسان/پلیوینیلالکل/ژلاتین حاوی سینامالدهید در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 223-242]
بازده حرارتیمدلسازی و بهینهیابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیشتیمار مایکروویو پالسی [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 17-29]
بافتمدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا) [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 517-534]
باقیمانده آفتکشتأثیر اوزون و تابش دهی نور فرابنفش بر میزان باقیمانده سموم و ویژگیهای برگه خشک شده سیب تهیه شده از مناطق مختلف شهرستان ارومیه [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 257-276]
باکتری های اسید لاکتیکتولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 243-255]
برگه خشک سیبتأثیر اوزون و تابش دهی نور فرابنفش بر میزان باقیمانده سموم و ویژگیهای برگه خشک شده سیب تهیه شده از مناطق مختلف شهرستان ارومیه [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 257-276]
برنجپیشبینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونههای برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 85-95]
برنجبررسی روند خشککردن ارقام مختلف برنج ایرانی با پیش تیمار اهمیک در خشککن ماکروویو و مدلسازی با روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 497-515]
بستهبندی زیستتخریبپذیراثر فیلمهای زیستتخریبپذیر بر پایه کیتوسان/پلیوینیلالکل/ژلاتین حاوی سینامالدهید در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 223-242]
بلانچینگخشک کردن توت سیاه با پیش تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی به روش ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 277-298]
بلغور ذرتبررسی اثر شرایط فرآیند اکستروژن و فرمولاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک بر پایه مغز گردو و بلغور ذرت [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 41-56]
بهینه یابی انرژیمدلسازی و بهینهیابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیشتیمار مایکروویو پالسی [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 17-29]
بهینه سازیبهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 581-596]
بهینهسازیبهینهیابی و مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشککردن کفپوشی شیره خرما [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 535-550]
بیوشیمیاییارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 365-378]
پ
پارامترهای آلوئوگرافی خمیرارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئینهای گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 163-187]
پردازش تصویرکاربردسیستم بینایی ماشین درطبقهبندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 403-415]
پردازش تصویراستفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 479-495]
پروتئینارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 365-378]
پروتئینهای گلوتنارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگیهای آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 115-147]
پروتئین هیدرولیز شدهاستخراج آنزیمی پروتئین سبوس برنج رقم طارم و بررسی خواص عملکردی آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست کمچرب [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 299-311]
پس از برداشتتجزیه و تحلیل صدای حاصل از اعمال ضربه به میوه انار به منظور تعیین رسیدگی [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 347-363]
پستهبررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگیهای مکانیکی پسته دهان بسته [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 189-200]
پیش تیمار فراصوتبررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 327-346]
پیشگوییمدلسازی خشککردن توت سیاه با سامانه مادونقرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 201-210]
پلیکاپرولاکتونبررسی فعالیتهای ضدمیکروبی کاغذهای پوشش دهی شده و تیمار شده با نانومواد اکسید روی و کریستال سلولز [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 211-221]
پنتوزانهاارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگیهای آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 115-147]
ت
تجزیه و تحلیل چند متغیرهکاربردسیستم بینایی ماشین درطبقهبندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 403-415]
تخلخلتأثیر اوزون و تابش دهی نور فرابنفش بر میزان باقیمانده سموم و ویژگیهای برگه خشک شده سیب تهیه شده از مناطق مختلف شهرستان ارومیه [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 257-276]
تخمیرتولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 243-255]
تخم مرغارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 365-378]
تشخیص تقلباستفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 479-495]
تغییرات جرمتخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجهفرنگیهای گیلاسی پوششدار شده با ژل آلوئهورا به کمک تکنیک پردازش تصویر [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 551-565]
توت سیاهخشک کردن توت سیاه با پیش تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی به روش ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 277-298]
توت سیاهمدلسازی خشککردن توت سیاه با سامانه مادونقرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 201-210]
توزیع دماطراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات بهصورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 611-625]
توئین20تهیه و بررسی نانو امولسیون عصاره نعنا با استفاده از پایدارکنندههای ترکیبی ژلاتین- توئین 20 به عنوان نگهدارنده سیستم غذایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 597-610]
ج
جهت بارگذاریبررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگیهای مکانیکی پسته دهان بسته [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 189-200]
چ
چیای اصلاح شدهمدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا) [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 517-534]
چروکیدگیارزیابی برخی ویژگیهای ترمودینامیکی و فیزیکی برشهای مختلف سیر تحت خشککردن به روش مایکروویو با پیشتیمار فراصوت [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 641-657]
ح
حداقل چسبندگیپیشبینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونههای برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 85-95]
حرارت دهی اهمیکرفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 31-40]
حرارت دهی اهمیکبررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 1-15]
حلالهای کمکی تشخیصیارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئینهای گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 163-187]
خ
خشک کردنروابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 149-161]
خشک کردنمدلسازی خشککردن توت سیاه با سامانه مادونقرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 201-210]
خشککردنمدلسازی و بهینهیابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیشتیمار مایکروویو پالسی [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 17-29]
خشککردن کفپوشیبهینهیابی و مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشککردن کفپوشی شیره خرما [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 535-550]
خشک کن سینی دارروابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 149-161]
خشککن مادونقرمزتعیین مشخصه های عملکردی خشک کن های مادون قرمز به منظور افزایش راندمان خشک کردن و یکنواختی توزیع حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 313-326]
خشککن ماکروویوبررسی روند خشککردن ارقام مختلف برنج ایرانی با پیش تیمار اهمیک در خشککن ماکروویو و مدلسازی با روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 497-515]
خصیصههای رنگیکاربردسیستم بینایی ماشین درطبقهبندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 403-415]
خواص آنتی اکسیدانیتولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 243-255]
خواص ضدمیکروبیبررسی فعالیتهای ضدمیکروبی کاغذهای پوشش دهی شده و تیمار شده با نانومواد اکسید روی و کریستال سلولز [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 211-221]
خواص عملکردیارزیابی روابط بین آزمونهای ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 379-402]
خواص فیلمتأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 57-69]
خواص مکانیکیبررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگیهای مکانیکی پسته دهان بسته [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 189-200]
د
درجهبندی کیفیکاربردسیستم بینایی ماشین درطبقهبندی ازگیل طی دوران رسیدگی در سردخانه [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 403-415]
درونپوشانیدرونپوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ضدمیکروبی آن [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 71-83]
ر
ریزپوشانیبررسی ویژگیهای ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 461-478]
ریزپوشانیریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی آنها [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 433-446]
رزماریمدلسازی و بهینهیابی پارامترهای انرژی در خشک کردن گیاه رزماری با پیشتیمار مایکروویو پالسی [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 17-29]
روابط تجربی تعمیم یافتهروابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 149-161]
روش سطح پاسخبررسی روند خشککردن ارقام مختلف برنج ایرانی با پیش تیمار اهمیک در خشککن ماکروویو و مدلسازی با روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 497-515]
روش سطح پاسخبهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 581-596]
روش شناسی سطح پاسختهیه و بررسی نانو امولسیون عصاره نعنا با استفاده از پایدارکنندههای ترکیبی ژلاتین- توئین 20 به عنوان نگهدارنده سیستم غذایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 597-610]
ز
زعفراناثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 97-113]
زمان ماندگاریاثر فیلمهای زیستتخریبپذیر بر پایه کیتوسان/پلیوینیلالکل/ژلاتین حاوی سینامالدهید در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 223-242]
ژ
ژلاتینتأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 57-69]
ژلاتینتهیه و بررسی نانو امولسیون عصاره نعنا با استفاده از پایدارکنندههای ترکیبی ژلاتین- توئین 20 به عنوان نگهدارنده سیستم غذایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 597-610]
س
ساختارهای آلفا هلیکسارزیابی روابط بین آزمونهای ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 379-402]
ساختارهای بتا ترنارزیابی روابط بین آزمونهای ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 379-402]
ساختارهای بتا شیتارزیابی روابط بین آزمونهای ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 379-402]
سیرارزیابی برخی ویژگیهای ترمودینامیکی و فیزیکی برشهای مختلف سیر تحت خشککردن به روش مایکروویو با پیشتیمار فراصوت [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 641-657]
سطح پاسخارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 365-378]
سینامالدهیداثر فیلمهای زیستتخریبپذیر بر پایه کیتوسان/پلیوینیلالکل/ژلاتین حاوی سینامالدهید در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 223-242]
سینتیک خشک کردناثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 97-113]
ش
شاخص جذب آببررسی اثر شرایط فرآیند اکستروژن و فرمولاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک بر پایه مغز گردو و بلغور ذرت [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 41-56]
شاهدانهبهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 581-596]
شبکه عصبیمدلسازی خشککردن توت سیاه با سامانه مادونقرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 201-210]
شبکه عصبی مصنوعیبررسی روند خشککردن ارقام مختلف برنج ایرانی با پیش تیمار اهمیک در خشککن ماکروویو و مدلسازی با روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 497-515]
شیرتولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 243-255]
شیره انگوراستفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 479-495]
شیره خرمابهینهیابی و مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشککردن کفپوشی شیره خرما [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 535-550]
صمغ عربیریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی آنها [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 433-446]
ض
ضریب انتقال جرم همرفتیبررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 327-346]
ضریب موثر پخشبررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 327-346]
ط
طارماستخراج آنزیمی پروتئین سبوس برنج رقم طارم و بررسی خواص عملکردی آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست کمچرب [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 299-311]
طبقهبند (KNN)استفاده از بینایی کامپیوتر در تشخیص غیر مخرب تقلبات شیره انگور [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 479-495]
طراحیتعیین مشخصه های عملکردی خشک کن های مادون قرمز به منظور افزایش راندمان خشک کردن و یکنواختی توزیع حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 313-326]
طراحیطراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات بهصورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 611-625]
طیفسنجی (NIR)پیشبینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونههای برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 85-95]
ظ
ظرفیت عملکردی اختصاصیارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگیهای آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 115-147]
ظرفیت نگهداری حلالارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگیهای آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 115-147]
ظرفیت نگهداری حلالارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئینهای گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 163-187]
ظرفیت نگهداری حلالارزیابی روابط بین آزمونهای ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3) [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 379-402]
ف
فیتواسترولبررسی ویژگیهای ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 461-478]
فراصوتخشک کردن توت سیاه با پیش تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی به روش ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 277-298]
فراصوتارزیابی برخی ویژگیهای ترمودینامیکی و فیزیکی برشهای مختلف سیر تحت خشککردن به روش مایکروویو با پیشتیمار فراصوت [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 641-657]
فرآوریطراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات بهصورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 611-625]
فرمولاسیون شیر خشکروش نوین ارزیابی غلظت پروتئین لاکتوفرین در فرمولاسیون شیر خشک نوزادان با بهره گیری از فناوری حسگرهای الکتروشیمیایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 627-640]
فلاورزایماستخراج آنزیمی پروتئین سبوس برنج رقم طارم و بررسی خواص عملکردی آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست کمچرب [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 299-311]
فناوری حسگرهای الکتروشیمیاییروش نوین ارزیابی غلظت پروتئین لاکتوفرین در فرمولاسیون شیر خشک نوزادان با بهره گیری از فناوری حسگرهای الکتروشیمیایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 627-640]
قهوهای شدنتأثیر اوزون و تابش دهی نور فرابنفش بر میزان باقیمانده سموم و ویژگیهای برگه خشک شده سیب تهیه شده از مناطق مختلف شهرستان ارومیه [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 257-276]
ک
کپور معمولیتأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 57-69]
کیفیت پلیمرهای گلوتنارزیابی پارامترهای آلوئوگرافی و پروتئینهای گلوتن چاودم با استفاده از روش ظرفیت نگهداری حلال (2) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 163-187]
کیفیت فراورده بهینهارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگیهای آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 115-147]
کلسترولدرونپوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ضدمیکروبی آن [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 71-83]
کواسرواسیونبررسی ویژگیهای ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 461-478]
گ
گرادیان ولتاژرفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 31-40]
گرمایش اهمیبررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 417-431]
گرمایش اهمیکبررسی تأثیر گرمایش تیمار اهمیک بر برخی ویژگیهای مکانیکی پسته دهان بسته [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 189-200]
گرمایش اهمیکبررسی روند خشککردن ارقام مختلف برنج ایرانی با پیش تیمار اهمیک در خشککن ماکروویو و مدلسازی با روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 497-515]
گوجهفرنگی گیلاسیتخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجهفرنگیهای گیلاسی پوششدار شده با ژل آلوئهورا به کمک تکنیک پردازش تصویر [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 551-565]
ل
لاکتوباسیلوس پلانتارومبررسی ویژگیهای ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 461-478]
لاکتوفرینروش نوین ارزیابی غلظت پروتئین لاکتوفرین در فرمولاسیون شیر خشک نوزادان با بهره گیری از فناوری حسگرهای الکتروشیمیایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 627-640]
م
مادون قرمزاثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 97-113]
مادون قرمز دو طرفهمدلسازی خشککردن توت سیاه با سامانه مادونقرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 201-210]
ماست کم چرباستخراج آنزیمی پروتئین سبوس برنج رقم طارم و بررسی خواص عملکردی آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی ماست کمچرب [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 299-311]
ماشین بیناییتخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجهفرنگیهای گیلاسی پوششدار شده با ژل آلوئهورا به کمک تکنیک پردازش تصویر [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 551-565]
مایکرویوخشک کردن توت سیاه با پیش تیمارهای مختلف حرارتی، پالسی، شیمیایی و مکانیکی به روش ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 277-298]
مایکروویوارزیابی برخی ویژگیهای ترمودینامیکی و فیزیکی برشهای مختلف سیر تحت خشککردن به روش مایکروویو با پیشتیمار فراصوت [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 641-657]
مایکروویوطراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات بهصورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 611-625]
مالتودکسترینریزپوشانی اسانس هل با صمغ عربی، مالتودکسترین و اینولین و بررسی خواص فیزیکی - شیمیایی آنها [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 433-446]
مالتودکسترینبهینهیابی و مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشککردن کفپوشی شیره خرما [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 535-550]
ماهی قزلآلایرنگین کماناثر فیلمهای زیستتخریبپذیر بر پایه کیتوسان/پلیوینیلالکل/ژلاتین حاوی سینامالدهید در افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 223-242]
ماورابنفشارزیابی تاثیر نور ماورابنفش بر خواص بیوشیمیایی محتویات داخلی تخم مرغ با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 365-378]
مدل حداکثر دماتعیین مشخصه های عملکردی خشک کن های مادون قرمز به منظور افزایش راندمان خشک کردن و یکنواختی توزیع حرارتی [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 313-326]
میزان آمیلوزپیشبینی برخی خواص شیمیایی و فیزیکوشیمیایی نمونههای برنج سفید با استفاده از آنالیز طیف سنجی فروسرخ نزدیک (NIRS) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 85-95]
معادلات رگرسیونیبررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 1-15]
مغز گردوبررسی اثر شرایط فرآیند اکستروژن و فرمولاسیون بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی اسنک بر پایه مغز گردو و بلغور ذرت [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 41-56]
مواد غذایی فراسودمندروش نوین ارزیابی غلظت پروتئین لاکتوفرین در فرمولاسیون شیر خشک نوزادان با بهره گیری از فناوری حسگرهای الکتروشیمیایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 627-640]
موم عسلتأثیر موم زنبور عسل بر خواص فیلم ژلاتینی استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 57-69]
میوه بهبررسی اثر پیش تیمارهای فراصوت و روش های مختلف خشک کردن بر پارامترهای انتقال جرم در خشک کردن میوه به [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 327-346]
ن
نانمدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا) [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 517-534]
نانواکسید رویبررسی فعالیتهای ضدمیکروبی کاغذهای پوشش دهی شده و تیمار شده با نانومواد اکسید روی و کریستال سلولز [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 211-221]
نانوامولسیونتهیه و بررسی نانو امولسیون عصاره نعنا با استفاده از پایدارکنندههای ترکیبی ژلاتین- توئین 20 به عنوان نگهدارنده سیستم غذایی [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 597-610]
نانوکریستال سلولزبررسی فعالیتهای ضدمیکروبی کاغذهای پوشش دهی شده و تیمار شده با نانومواد اکسید روی و کریستال سلولز [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 211-221]
نانولیپوزومدرونپوشانی اسانس باریجه در سیستم نانولیپوزومی و ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و ضدمیکروبی آن [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 71-83]
نسبت شکلیتخمین غیرمستقیم تغییرات جرم و نسبت شکلی گوجهفرنگیهای گیلاسی پوششدار شده با ژل آلوئهورا به کمک تکنیک پردازش تصویر [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 551-565]
نشاستهی آسیبدیدهارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگیهای آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1) [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 115-147]
نوشیدنی فرا سودمندتولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران [دوره 7، شماره 2، 1398-99، صفحه 243-255]
نوع الکترودرفتار گرمایش اهمیک آب هویج متاثر از نوع الکترود و گرادیان ولتاژ [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 31-40]
و
ویژگی های صوتیمدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا) [دوره 7، شماره 4، 1398-99، صفحه 517-534]
ولیکروابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 149-161]
ه
هدایت الکتریکیبررسی تاثیر عوامل فیزیکی بر عملکرد فرآیند حرارتی اهمیک در فرآوری آب نارنج [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 1-15]
هدایت الکتریکیبررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 417-431]
هدایت گرماییبررسی اثرات نوع الکترود و گرادیان ولتاژ بر تغلیظ آب انگور به روش گرمایش اهمی [دوره 7، شماره 3، 1398-99، صفحه 417-431]
هوای داغاثرات دما، سرعت جابه جایی هوا و تابش مادون قرمز بر سینیتیک خشک کردن و برخی ویژگیهای کیفی زعفران [دوره 7، شماره 1، 1398-99، صفحه 97-113]