[1] A. Esmail-pour, Distribution. ( 1998). use and conservation of pistachio in Iran., in Toward a Comprehensive Documentation and Use of Pistacia Genetic Diversity in Central and West Asia, North Africa and Europe. Report of the IPGRI Workshop, , pp. 16–26.
[2] درویشیان، م. (1381) کشت و تولید پسته. چاپ سوم، نشر آیندگان، ص 152.
[3] شیبانی، الف؛ فریور، م و وطنپور ازغندی، ح. (1374). پسته و تولید آن در ایران. انتشارات موسسه سازمان تحقیقات پسته کشور.ص61.
[4] Grace, M. H., Esposito, D., Timmers, M. A., Xiong, J., Yousef, G., Komarnytsky, S., Lila, M. A. (2016). Chemical composition, antioxidant and anti-inflammatory properties of pistachio hull extracts. Food Chem , 210, 85-95.
[5] Ukhanova, M., Wang, X., Baer, D. J., Novotny, J. A., Fredborg, M., Mai, V. (2014). Effects of almond and pistachio consumption on gut microbiota composition in a randomised cross-over human feeding study. Br. J. Nutr, 111(12), 2146-2152.
[6] Carbonell‐Barrachina, Á. A., Memmi, H., Noguera‐Artiaga, L., Gijón‐López, M. D. C., Ciapa, R., Pérez‐López, D. (2015). Quality attributes of pistachio nuts as affected by rootstock and deficit irrigation. J. Sci. Food Agric, 95(14), 2866-2873.
[7] Catalán, L., Alvarez‐Ortí, M., Pardo‐Giménez, A., Gomez, R., Rabadan, A., Pardo, J. E. (2017). Pistachio oil: A review on its chemical composition, extraction systems, and uses. Eur. J. Lipid Sci. Technol, 119(5), 1600126.
[8] ابریشمی، م, (1373) پسته ایران، شناخت تاریخی. دانشگاه تهران، ص 363.
[9] D. Massie, D. Slaughter, J. Abbott, and W. Hruschka, Acoustic .(1993). single-kernel wheat hardness, Trans. ASAE., vol. 36, no. 5, pp. 1393–1398.
[10] Azadbakht, M., Ziaratban, A., Torshizi, M. V., Aghili, H. (2017). Energy and exergy analyses during eggplant drying in a fluidized bed dryer. Agricl EnginInter CIGR J, 19(3), 177-182.
[11] Azadbakht, M., Torshizi, M. V., Ziaratban, A., Ghajarjazi, E. (2016). Application of Artificial Neural Network (ANN) in predicting mechanical properties of canola stem under shear loading. Agricl Eng inInter CIGR J, 18(2), 413-425.
[12] Lewis R S, (1989). Physical Properties of Food and Food Processing Systems. 1stedn. Chichester. Ellis Horwood, UK,103.
[13] Aydin C, (2002). Physical properties of hazel nuts. J. Biol. Eng 82: 297-303.
[14] Aydin C, (2003). Physical properties of almond nut and kernel. J. Food Eng. 60: 315-320.
[15] Vursavuş, K., Özgüven, F. (2004). Mechanical behaviour of apricot pit under compression loading. J. Food Eng, 65(2), 255-261.
[16] Kılıçkan, A., Güner, M. (2008). Physical properties and mechanical behavior of olive fruits (Olea europaea L.) under compression loading. J. Food Eng, 87(2), 222-228.
[17] عالمی ه، خوش تقاضا م ه و مینایی س. (1388). تعیین خواص ویژگی های مکانیکی دانه سویا در بارگذاری شبه استاتیک. مجله علوم و صنایع غذایی، شماره 2، ص 113 تا 124.
[18] Knirsch, M. C., Dos Santos, C. A., de Oliveira Soares, A. A. M., Penna, T. C. V. (2010). Ohmic heating–a review. Trends Food Sci. Technol, 21(9), 436-441.
[19] Sarang, S., Sastry, S. K., Knipe, L. (2008). Electrical conductivity of fruits and meats during ohmic heating. J. Food Eng, 87(3), 351-356.
[20] Castro, I., Teixeira, J. A., Salengke, S., Sastry, S. K., Vicente, A. A. (2004). Ohmic heating of strawberry products: electrical conductivity measurements and ascorbic acid degradation kinetics. Innovative Food Sci. Emerg. Technol, 5(1), 27-36.
[21] Vikram, V. B., Ramesh, M. N., Prapulla, S. G. (2005). Thermal degradation kinetics of nutrients in orange juice heated by electromagnetic and conventional methods. J. Food Eng, 69(1), 31-40.
[22] Cullen, P. J., Tiwari, B. K., & Valdramidis, V. P. (2012). Status and trends of novel thermal and non-thermal technologies for fluid foods. Novel Therm and non-Therm Technol fluid foods .pp. 1-6.
مقصودی، م. (1382) بررسی رفتار ویسکوالاستیک دانه پسته دهان بسته تحت بارگذاری شبه استاتیک. مجموعه مقالات [23]
پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی، دانشگاه فردوسی مشهد، ص 1-9.
[24] گوشکی، ب. (1385) خواص فیزیکی و مکانیکی پسته (رقم احمد آقایی). پایانامه کارشناسی ارشد مکانیک ماشینهای کشاورزی. دانشگاه آزاد واحد تاکستان.
[25] Azadbakht, M., Torshizi, M. V., Noshad, F., Rokhbin, A. (2018). Application of artificial neural network method for prediction of osmotic pretreatment based on the energy and exergy analyses in microwave drying of orange slices. Energy, 165, 836-845.
[26] Vincent, J. F. (1990). Fracture properties of plants. Advan Bot Res , Vol. 17, pp. 235-287.
[27] غلامی پرشکوهی.؛ کرمانی، ع، م.؛ محمدی شمامی، م؛ سلیمی بنی، م؛ عبدالعلی زاده، ا .(1394). تعیین برخی خواص مکانیکی پسته دهان بسته (ارقام بومی قزوین). نشریه نواوری در علوم و فناوری غذایی شماره 2 صفحه 103-92
[28] Koyuncu, M. A., Ekinci, K., Savran, E. (2004). Cracking characteristics of walnut. Biosystems Engineering, 87(3), 305-311.
[29] Liu, M., Haghighi, K., Stroshine, R. L., Ting, E. C. (1990). Mechanical properties of the soybean cotyledon and failure strength of soybean kernels. Transactions of the ASAE, 33(2), 559-0566..
[30] علی بابا. م؛ غضنفری، ا؛ رجبی پور، ع. (۱۳۸۷)، بررسی و مقایسه مقاومت مکانیکی در سه رقم پسته، پنجمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون، مشهد، انجمن مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون ایران، دانشگاه فردوسی مشهد، ص 1-9.
[31] صبوری، پ.؛ گل محمدی، ع.؛ ترحم مصری، گ. (۱۳۹۱)، بررسی اثر رطوبت بر برخی خواص مکانیکی سه رقم پسته، هفتمین کنگره ملی مهندسی ماشینهای کشاورزی و مکانیزاسیون، شیراز، دانشگاه شیراز، ص 1-6.
[32] Galedar, M. N., Mohtasebi, S. S., Tabatabaeefar, A., Jafari, A., Fadaei, H. (2009). Mechanical behavior of pistachio nut and its kernel under compression loading. Journal of Food Engineering, 95(3), 499-504.