آبگیری اسمزیویژگیهای فیزیکوشیمیایی کدوحلوایی خشکشده به روش ترکیبی آبگیری اسمز - مایکروویو [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 133-150]
آبگیری اسمزیبهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 65-76]
آرد برنجتأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 107-118]
آلژینات کلسیماثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 31-43]
آلژینات کلسیمارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زندهمانی باکتری Lactobacillus acidophilus طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 151-160]
آنتی اکسیداناستخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 121-135]
آنتی اکسیدانبررسی مقایسه ای اثر آنتی اکسیدانی گل گاو زبان، گل بابونه و برگ های چای سبز و سیاه بر فتواکسایش اولئیک اسید با استفاده از کمپلکس های پورفیرینی محلول در آب به عنوان کاتالیزگر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 57-66]
آنتوسیانیناستخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 121-135]
آنزیم اینولینازتولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عاملدارشده با نانوذرات پروتئینی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 79-91]
آهنگ ثابت خشکشدنبررسی تغییرات ضریب آهنگ ثابت خشکشدن در مدلهای شبیهسازی با استفاده از پیشتیمارهای مختلف [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 39-51]
آون هوای داغاثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale) [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 1-16]
ا
ادویه جاتتهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 59-77]
ایزوپروپانولاستخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 13-20]
ایزوفلاونوئیدهااستخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 93-107]
ایزوله پروتئین سویاتولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عاملدارشده با نانوذرات پروتئینی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 79-91]
استخراجاستخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 13-20]
استخراجبهینهسازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 1-12]
استخراج چند مرحله ای با حلالاستخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 93-107]
استخراج کلروفیلتاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از برگ درخت شاتوت [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 67-76]
اسید چرب غیر اشباعبررسی مقایسه ای اثر آنتی اکسیدانی گل گاو زبان، گل بابونه و برگ های چای سبز و سیاه بر فتواکسایش اولئیک اسید با استفاده از کمپلکس های پورفیرینی محلول در آب به عنوان کاتالیزگر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 57-66]
اسید فیتیکاثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 33-41]
اسید لاکتیک باکتریاثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 33-41]
اکستروژنارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus) [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 143-157]
اکسیداسیوننظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 77-88]
اکسیژن یگانهبررسی مقایسه ای اثر آنتی اکسیدانی گل گاو زبان، گل بابونه و برگ های چای سبز و سیاه بر فتواکسایش اولئیک اسید با استفاده از کمپلکس های پورفیرینی محلول در آب به عنوان کاتالیزگر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 57-66]
الکترواسپریاستفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 11-24]
المان محدودمدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 101-114]
امواج فراصوتمدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 25-37]
امواج فراصوتاستخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 93-107]
امواج مایکروویواستخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 93-107]
امولسیفایربررسی اثرات افزودن شیر فراپالوده به پنیر فرآیند شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 45-55]
امولسیونبررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 103-119]
اناریجهبررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata) [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 45-57]
انتقال جرمبهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 65-76]
اولتراسونیکاستخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 13-20]
ب
بازدهتاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از برگ درخت شاتوت [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 67-76]
بافت فراکتالیسنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 43-54]
بتاسیانینتهیه و فرمولاسیون گرید خوراکی رنگ طبیعی قرمز بتالایین از چغندر قرمز و میوه کاکتوس قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 115-129]
بتاکاروتنویژگیهای فیزیکوشیمیایی کدوحلوایی خشکشده به روش ترکیبی آبگیری اسمز - مایکروویو [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 133-150]
بتالایینتهیه و فرمولاسیون گرید خوراکی رنگ طبیعی قرمز بتالایین از چغندر قرمز و میوه کاکتوس قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 115-129]
برشته کردنارزیابی ویژگی های حسی و مدلسازی سینتیک شاخص های رنگی فندق در حین برشته شدن توسط امواج مادون قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 81-99]
بهینه سازیبهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 65-76]
پ
پاشش الکتروهیدرودینامیکیبررسی کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگیهای فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 31-43]
پردازش تصویرطبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 109-122]
پروبیوتیکاثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 31-43]
پروتئین سویااستخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 93-107]
پروتئین میوفیبریلبهینهسازی ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 77-92]
پلی فنولاستخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 121-135]
پنیر فرایندشدهبررسی اثرات افزودن شیر فراپالوده به پنیر فرآیند شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 45-55]
پودر گیاهتهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 59-77]
ت
تازگی شیرکاربرد روش طیف نگاری توان دیالکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 53-63]
تثبیت کووالانسیتولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عاملدارشده با نانوذرات پروتئینی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 79-91]
تخلخلارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus) [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 143-157]
تخم مرغطبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 109-122]
ترکیب اسید چربتاثیر پیشتیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاهدانه [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 21-29]
توان مادون قرمزارزیابی ویژگی های حسی و مدلسازی سینتیک شاخص های رنگی فندق در حین برشته شدن توسط امواج مادون قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 81-99]
توکوفرولهاتاثیر پیشتیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاهدانه [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 21-29]
ج
جذب رطوبتتاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 67-80]
جذب روغنارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus) [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 143-157]
خواص حرارتی و نوریاثر مونت موریلونیت (MMT) بر مشخصه های ساختاری، نوری و حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی تولید شده در ایران [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 89-105]
خواص فیزیکیشیمیاییاثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 1-15]
خواص کششیتاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 67-80]
خواص مکانیکیبهینهسازی ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 77-92]
د
در حال جریانآزمون در حال جریان یک حسگر دیالکتریک استوانهای برای اندازهگیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 131-140]
درخت تصمیمنظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 77-88]
درصد بریکسآزمون در حال جریان یک حسگر دیالکتریک استوانهای برای اندازهگیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 131-140]
درصد ترک خوردگیارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشککن استوانهای دوار ناپیوسته جریان متقاطع [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 1-10]
درصد شکستبررسی تاثیر پارامترهای رقم، دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 93-102]
ذ
ذرتارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشککن استوانهای دوار ناپیوسته جریان متقاطع [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 1-10]
ر
ریزپوشانیاثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 31-43]
ریزپوشانیاستفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 11-24]
ریزپوشانی دو لایهارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زندهمانی باکتری Lactobacillus acidophilus طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 151-160]
ریزساختاراثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 1-15]
رنگارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus) [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 143-157]
رنگ خوراکی قرمزتهیه و فرمولاسیون گرید خوراکی رنگ طبیعی قرمز بتالایین از چغندر قرمز و میوه کاکتوس قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 115-129]
رنگ سنجیاثر مونت موریلونیت (MMT) بر مشخصه های ساختاری، نوری و حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی تولید شده در ایران [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 89-105]
روش اویلر لاگرانژ دلخواهمدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 101-114]
روششناسی سطح پاسخمدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 25-37]
روش فراصوتتاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از برگ درخت شاتوت [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 67-76]
روغن ریزجلبکاستخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 13-20]
روغن زیتوننظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 77-88]
روغن سیاهدانهتاثیر پیشتیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاهدانه [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 21-29]
ز
زردچوبهبهینهسازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 1-12]
زیره سبزتهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 59-77]
زیست پلیمر زیست تخریب پذیربررسی کمیت و انتشار نایسین استفاده شده در فیلم زئین ذرت بر کاهش جمعیت میکروکوکوس لوتئوس [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 123-141]
زمان انبارمانیطبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 109-122]
زمان خشک شدنبررسی تاثیر پارامترهای رقم، دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 93-102]
زندهمانیارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زندهمانی باکتری Lactobacillus acidophilus طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 151-160]
زولنگمدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 25-37]
زئین ذرتبررسی کمیت و انتشار نایسین استفاده شده در فیلم زئین ذرت بر کاهش جمعیت میکروکوکوس لوتئوس [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 123-141]
س
سامانه بینایی ماشینسنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 43-54]
سبوساثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 33-41]
سرعت جریان هوابررسی تاثیر پارامترهای رقم، دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 93-102]
سرم آلبومین گاویتولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عاملدارشده با نانوذرات پروتئینی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 79-91]
سینتیکارزیابی ویژگی های حسی و مدلسازی سینتیک شاخص های رنگی فندق در حین برشته شدن توسط امواج مادون قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 81-99]
سینتیک خشککردنبررسی تغییرات ضریب آهنگ ثابت خشکشدن در مدلهای شبیهسازی با استفاده از پیشتیمارهای مختلف [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 39-51]
سوکسلهمدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 25-37]
ش
شاتوتتاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از برگ درخت شاتوت [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 67-76]
شبکه عصبیبررسی کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگیهای فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 31-43]
شبکه عصبی مصنوعینظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 77-88]
شربت چغندرقندآزمون در حال جریان یک حسگر دیالکتریک استوانهای برای اندازهگیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 131-140]
شیره خرمااثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 1-15]
شلتوکبررسی تاثیر پارامترهای رقم، دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 93-102]
علف چشمهاثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale) [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 1-16]
ف
فیتو استروژناستخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 93-107]
فراپالودهبررسی اثرات افزودن شیر فراپالوده به پنیر فرآیند شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 45-55]
فرایند حرارتیبررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 103-119]
فرکانس تشدیدآزمون در حال جریان یک حسگر دیالکتریک استوانهای برای اندازهگیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 131-140]
فساد مواد غذاییبررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 55-66]
فعالیت ضد رادیکالیمدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 25-37]
فعالیت فیتازیاثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 33-41]
فیلمتاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 67-80]
فناوری سرماسیابتهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 59-77]
فندقارزیابی ویژگی های حسی و مدلسازی سینتیک شاخص های رنگی فندق در حین برشته شدن توسط امواج مادون قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 81-99]
ق
قهوه ای شدن آنزیمیسنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 43-54]
ک
کاراییتهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 151-161]
کافئیناستفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 11-24]
کاکتوس قرمزتهیه و فرمولاسیون گرید خوراکی رنگ طبیعی قرمز بتالایین از چغندر قرمز و میوه کاکتوس قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 115-129]
کامپوزیتتهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 151-161]
کتیراتهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 151-161]
کیتوزاناثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 31-43]
کیتوزانتهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 151-161]
کدوحلواییویژگیهای فیزیکوشیمیایی کدوحلوایی خشکشده به روش ترکیبی آبگیری اسمز - مایکروویو [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 133-150]
کریوژنیکتهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 59-77]
کیک فاقد گلوتنتأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 107-118]
کنسانتره پروتئین آب پنیربررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 103-119]
کنسانتره پروتئین بادام شیرینتأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 107-118]
کورکومینبهینهسازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 1-12]
گ
گرمانرمتاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 67-80]
گلبرگ زعفراناستخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 121-135]
گلیسرولتاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 67-80]
گل گاوزبان ایرانیبررسی مقایسه ای اثر آنتی اکسیدانی گل گاو زبان، گل بابونه و برگ های چای سبز و سیاه بر فتواکسایش اولئیک اسید با استفاده از کمپلکس های پورفیرینی محلول در آب به عنوان کاتالیزگر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 57-66]
گوجهفرنگیارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زندهمانی باکتری Lactobacillus acidophilus طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 151-160]
گوشت شترمرغبهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 65-76]
گونه های فعال اکسیژنبررسی مقایسه ای اثر آنتی اکسیدانی گل گاو زبان، گل بابونه و برگ های چای سبز و سیاه بر فتواکسایش اولئیک اسید با استفاده از کمپلکس های پورفیرینی محلول در آب به عنوان کاتالیزگر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 57-66]
ل
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زندهمانی باکتری Lactobacillus acidophilus طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 151-160]
لاکتوباسیلوس کازئیاثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 31-43]
لایههای سیببررسی تغییرات ضریب آهنگ ثابت خشکشدن در مدلهای شبیهسازی با استفاده از پیشتیمارهای مختلف [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 39-51]
لیپوزوماستفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 11-24]
م
ماشین بینایینظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 77-88]
مایع یونی کربماتیبهینهسازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 1-12]
مایکروویواثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale) [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 1-16]
مایکروویوویژگیهای فیزیکوشیمیایی کدوحلوایی خشکشده به روش ترکیبی آبگیری اسمز - مایکروویو [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 133-150]
مایکروویوتاثیر پیشتیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاهدانه [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 21-29]
مالتودکستریناثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 1-15]
ماندگاریکاربرد روش طیف نگاری توان دیالکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 53-63]
مخمراثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 33-41]
میدان الکتریکی متناوبتاثیر پیشتیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاهدانه [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 21-29]
مدلبررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata) [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 45-57]
مدل پرسپترون چند لایهبررسی کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگیهای فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 31-43]
مدل تابع پایه شعاعیبررسی کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگیهای فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 31-43]
مدلسازیبهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 65-76]
مساحت کیسه هواییطبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 109-122]
مقاومت به کششارزیابی خواص فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و ریزساختاری فیلم زیست فعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 119-132]
میکروکوکوس لوتئوسبررسی کمیت و انتشار نایسین استفاده شده در فیلم زئین ذرت بر کاهش جمعیت میکروکوکوس لوتئوس [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 123-141]
موزمدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 101-114]
مونت موریلونیتاثر مونت موریلونیت (MMT) بر مشخصه های ساختاری، نوری و حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی تولید شده در ایران [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 89-105]
ن
نانوبیوکامپوزیتبررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلمهای نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 17-32]
نانوذرات فلزیبررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلمهای نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 17-32]
نانوذرات مغناطیسیتولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عاملدارشده با نانوذرات پروتئینی [دوره 4، شماره 1، 1395-96، صفحه 79-91]
نانوساختاراثر مونت موریلونیت (MMT) بر مشخصه های ساختاری، نوری و حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی تولید شده در ایران [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 89-105]
نانوکامپوزیتبهینهسازی ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 77-92]
نانوکریستال سلولزبهینهسازی ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 77-92]
نشاستهبررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلمهای نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 17-32]
نشاستهتاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 67-80]
نشاستهاثر مونت موریلونیت (MMT) بر مشخصه های ساختاری، نوری و حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی تولید شده در ایران [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 89-105]
نفوذ پذیری به بخار آبارزیابی خواص فیزیکومکانیکی، ضدمیکروبی و ریزساختاری فیلم زیست فعال کیتوزان حاوی اسانس اکالیپتوس گلوبولوس [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 119-132]
نمونه های سیب و موزسنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده [دوره 4، شماره 2، 1395-96، صفحه 43-54]
نیوزوماستفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 11-24]
و
واحد هاوطبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 109-122]
ویژگیهای فیزیکیبررسی کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگیهای فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 31-43]
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتیتأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 107-118]
ویسکوزیتهبررسی اثرات افزودن شیر فراپالوده به پنیر فرآیند شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 45-55]
ه
هیدروژل بارگذارى شدهاستفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1395-96، صفحه 11-24]
هگزاناستخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1395-96، صفحه 13-20]