[1] Kunze, O.R. (1979). Fissuring of the rice grain after heated air drying. Trans. ASAE, 22(5), 1197-1202.
[2] اشتواد، ر. کلانتری، د. هاشمی، س ج. پیردشتی، ه. (1395) بررسی تاثیر نرخ خشکشدن و طول دورهی تمپرینگ در کاهش ضایعات برنج در خشک کردن به روش لایه نازک. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، جلد ۵، شماره 1، ص 87-104.
[3] Hashemi, J. Ashraful Haque, M. Shimizu. Kimura, N.T. (2008). Influence of drying and post-drying conditions on the head rice yield of aromatic rice. Agr. Eng. Int. (CIGR), 10(7), 1-11.
[4] Fan, J. Siebenmorgen, T.J. and Yang, W. (2000). A study of head rice yield reduction of long- and medium-grain rice varieties in relation to various harvest and drying conditions, Trans. ASAE, 43(6), 1709-1714.
[5] Kunze, O.R. (2008). Effect of drying on grain quality moisture read sorption causes fissured rice grains. Agr. Eng. Int. (CIGR), 10(1), 1-17.
[6] Bekki, E., Bautista, R.C. (1996). Behavior of fissure caused by moisture adsorption in brown rice. Bull. Fac. Agric. Hirosaki Uni., 60, 99-108.
[7] Arora, V. K., Henderson, S.M., Burkhardt, T.H. (1973). Rice drying cracking versus thermal and mechanical properties. Trans. ASAE, 16 (2), 320-327.
[8] آقاگلزاده، ح. (1389) فرایند تبدیل برنج در کشور (چالشها و راهکارها). چهاردهمین همایش ملی برنج کشور. ساری.
[9] کیانمهر، م. (1380) بررسی عوامل موثر فیزیکی بر ترک خوردگی شلتوک در خشککن با جریان معکوس شونده هوا، رساله دکتری مکانیک ماشینهای کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس.
[10] Banaszek, M.M. Siebenmorgen, T.J. (1990). Head rice yield reduction rates caused by moisture adsorption. Trans. ASAE, 33(4), 1263-1269.
[11] Jindal, V.K. Siebenmorgen, T.J. (1994). Moisture transfer in blended long grain rough rice. Trans. ASAE, 37 (1), 195-201.
[12] چابرا، د.، م. کاشانی نژاد، ش. رفیعی. (1385) بررسی و مقایسه میزان ضایعات در خشککنهای خوابیده و ایستاده. دوازدهمین همایش ملی برنج. بابلسر، ایران.
[13] اشتواد، ر. کلانتری ، د. (1392) تعیین برخی از خواص فیزیکی ارقام برنجهای اصلاح شده ایرانی. نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، جلد 9، شماره 1، ص 49-40.
[14] اشتواد، ر. (1390) بررسی تجربی و تحلیلی خصوصیات بیوفیزیکی و حرارتی برنجهای ارقام اصلاح شده جدید. پایان نامه کارشناسی ارشد. دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری.
[15] Razavi, S.M.A., Farahmandfar, R. (2008). Effect of hulling and milling on the physical properties of rice grains. Int. Agrophys., 22, 353-359.
[16] امیری چایجان، ر. خوش تقاضا، م.ه. منتظر، غ. مینایی، س. علیزاده، م. ر. (1382) تخمین ضریب تبدیل شلتوک با استفاده از شبکههای عصبی مصنوعی در خشککردن بستر سیال. علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی، شماره 48، ص 285-298.
[17] Sarker, M.S.H., Nordin Ibrahim, M., Ab. Aziz, N., Mohd Salleh, P. (2014). Energy and rice quality aspects during drying of freshly harvested paddy with industrial inclined bed dryer. Ener. Conv. Man., 77, 389-395.
[18] مینایی، س. روحی، غ. علیزاده، م. ر. (1384) بررسی عوام موثر بر ایجاد ترک و خرده برنج در اثر خشک کردن شلتوک طی فرایند خشک کردن. مجله تحقیقات مهندسی کشاورزی. جلد 6، شماره 22. ص 97-112 .
[19] Rao, D.M. Kodandaramaiah, J. Reddy, M.P. (2007). Effect of VAM fungi and bacterial biofertilizers on mulberry leaf quality and silkworn cocoon characters under semiaride conditions. Casp. J. Env Sci., 5(2): 111-117.
[20] کاشانی نژاد، م. چاپرا، د. رفیعی، ش. (1387) بررسی جذب رطوبت و تغییرات خواص فیزیکی ارقام برنج در فرایند خیساندن. مجله علوم کشاورزی و منابع طبیعی، جلد 15، شماره 2، ص 163-175.