آبدانان مهدی زاده، سامان سنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 43-54]
آبدانان مهدی زاده، سامان طبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 109-122]
آقائی، زهرا بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 55-66]
آل حسینی، علی بررسی کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگیهای فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-43]
ا
اجاق، سید مهدی تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 151-161]
اجاق، سید مهدی بهینهسازی ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 77-92]
احمدیان، زهرا ارزیابی ویژگی های حسی و مدلسازی سینتیک شاخص های رنگی فندق در حین برشته شدن توسط امواج مادون قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 81-99]
احمدیان کوچکسرایی، زهرا استخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 121-135]
استادزاده، سیده حسنا اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-16]
اسدی امیرآبادی، علیرضا بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 45-57]
اعلمی، مهران تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 107-118]
اقتصاد، محمد نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 77-88]
امیری، عماد ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشککن استوانهای دوار ناپیوسته جریان متقاطع [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 1-10]
اولیایی، سیّد امیر اثر مونت موریلونیت (MMT) بر مشخصه های ساختاری، نوری و حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی تولید شده در ایران [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 89-105]
ب
باقری، ملیحه بررسی مقایسه ای اثر آنتی اکسیدانی گل گاو زبان، گل بابونه و برگ های چای سبز و سیاه بر فتواکسایش اولئیک اسید با استفاده از کمپلکس های پورفیرینی محلول در آب به عنوان کاتالیزگر [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 57-66]
باقری، هادی ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشککن استوانهای دوار ناپیوسته جریان متقاطع [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 1-10]
بحرینی، ذاکر تهیه و فرمولاسیون گرید خوراکی رنگ طبیعی قرمز بتالایین از چغندر قرمز و میوه کاکتوس قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 115-129]
بخش آبادی، حمید تاثیر پیشتیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاهدانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
بشیری صدر، زین العابدین استخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 93-107]
بصیری، علیرضا اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 31-43]
بیگ بابایی، عادل تاثیر پیشتیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاهدانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
بلوریان، شادی تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از برگ درخت شاتوت [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 67-76]
بی مکر، ماندانا مدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 25-37]
بنیادیان، مجتبی کاربرد روش طیف نگاری توان دیالکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 53-63]
پ
پیغمبردوست، سید جمال الدین بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلمهای نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 17-32]
پیغمبردوست، سید هادی بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلمهای نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 17-32]
پورعاشوری، پرستو بهینهسازی ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 77-92]
پورفرزاد، امیر ارزیابی ویژگی های حسی و مدلسازی سینتیک شاخص های رنگی فندق در حین برشته شدن توسط امواج مادون قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 81-99]
پورنصیر، نیلوفر بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدباکتری فیلمهای نانوبیوکامپوزیتی بر پایه نشاسته حاوی نانوذرات فلزی نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 17-32]
ت
ترابی زاده، هما تولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عاملدارشده با نانوذرات پروتئینی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 79-91]
ث
ثنایی فر، علیرضا نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 77-88]
ج
جعری، سید مهدی تاثیر پیشتیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاهدانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
جعفری، عبدالعباس نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 77-88]
جهانی، یوسف تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 67-80]
جوانمرد داخلی، مجید اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 31-43]
جوانمرد داخلی، مجید استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 13-20]
ح
حاجی محمدی، مهدی بررسی مقایسه ای اثر آنتی اکسیدانی گل گاو زبان، گل بابونه و برگ های چای سبز و سیاه بر فتواکسایش اولئیک اسید با استفاده از کمپلکس های پورفیرینی محلول در آب به عنوان کاتالیزگر [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 57-66]
حجازی، محمد امین استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 13-20]
حسینی، فرشته تاثیر روش فراصوت بر استخراج رنگ خوراکی کلروفیل از برگ درخت شاتوت [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 67-76]
حسینی قابوس، سید حسین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کدوحلوایی خشکشده به روش ترکیبی آبگیری اسمز - مایکروویو [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 133-150]
خ
خالصی، هدی بررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]
خجسته پور، مهدی مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 101-114]
خلیلیان، حامد آزمون در حال جریان یک حسگر دیالکتریک استوانهای برای اندازهگیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 131-140]
رحمانیان، رضا تولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عاملدارشده با نانوذرات پروتئینی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 79-91]
رستمی، سجاد آزمون در حال جریان یک حسگر دیالکتریک استوانهای برای اندازهگیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 131-140]
رشنوادی، طاهره ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زندهمانی باکتری Lactobacillus acidophilus طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 151-160]
رضوی، سیدمحمدعلی تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 67-80]
ز
زرین قلمی، سهیلا مدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 25-37]
زنوزی، علی استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 13-20]
س
سیدآبادی، اسماعیل مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 101-114]
سیدآبادی، محمدمهدی بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 45-57]
سیدالنگی، سیده زهرا اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 1-16]
سرابی جماب، محبوبه بررسی کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگیهای فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-43]
سرابندی، خشایار اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
ش
شریعتمداری، فاطمه تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 151-161]
شریفیان، زهرا ویژگیهای فیزیکوشیمیایی کدوحلوایی خشکشده به روش ترکیبی آبگیری اسمز - مایکروویو [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 133-150]
شعبانپور، بهاره بهینهسازی ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 77-92]
شلماشی، انور استخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 93-107]
شمس آبادی، حسینعلی ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشککن استوانهای دوار ناپیوسته جریان متقاطع [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 1-10]
صادقی ماهونک، علیرضا اثر دمای هوای ورودی و میزان مالتودکسترین بر ویژگیهای فیزیکی شیمیایی پودر شیره خرمای خشک شده به روش پاششی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 1-15]
صادقی ماهونک، علیرضا تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 107-118]
صالح، شراره بررسی اثرات افزودن شیر فراپالوده به پنیر فرآیند شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 45-55]
صحنه، فوزیه بهینهسازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
صداقت، ناصر تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 67-80]
صفوی، ملیحه اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 31-43]
ض
ضیایی فر، امان محمد تاثیر پیشتیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاهدانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
ط
طاهری، افسانه بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 45-57]
طباطبایی، فریده بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 65-76]
ع
عادلی، افشین تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 151-161]
عالی، معصومه استخراج لیپید از ریزجلبک .Dunalliela sp با به کارگیری امواج اولتراسونیک [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 13-20]
عباسپور فرد، محمد حسین مدل سازی المان محدود خشک شدن همرفتی موز با اثر چروکیدگی شعاعی به روش اویلر-لاگرانژ دلخواه [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 101-114]
عباس زاده، فاطمه تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 107-118]
عبداللهی، مهدی تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 151-161]
عبدالهی مقدم، محمدرضا تاثیر نوع نشاسته و مقدار گلیسرول بر خواص کششی و جذب رطوبت فیلم نشاسته های گرمانرم تهیه شده به روش اختلاط مذاب [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 67-80]
عطا صالحی، اسماعیل اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 33-41]
عمادزاده، بهاره بررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]
عمادزاده، بهاره بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 55-66]
غ
غیبی، سیامک ارزیابی ویژگی های حسی و مدلسازی سینتیک شاخص های رنگی فندق در حین برشته شدن توسط امواج مادون قرمز [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 81-99]
ق
قاسمی ورنامخواستی، مهدی آزمون در حال جریان یک حسگر دیالکتریک استوانهای برای اندازهگیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 131-140]
قاسمی ورنامخواستی، مهدی کاربرد روش طیف نگاری توان دیالکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 53-63]
قبادی دانا، مریم ارزیابی اثر ریزپوشانی دو لایه با آلژینات کلسیم بر زندهمانی باکتری Lactobacillus acidophilus طی دوره نگهداری آب گوجه فرنگی [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 151-160]
قدرتی، علی بررسی تاثیر پارامترهای رقم، دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 93-102]
قدس ولی، علیرضا تاثیر پیشتیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاهدانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
قرآنی، بهروز بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 55-66]
قرآنی، بهروز استفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 11-24]
قرآنی، بهروز بررسی کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگیهای فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-43]
قربانی، محمد تاثیر فرایند همتبلوری بر ویژگیهای شیمی- فیزیکی و عملکردی پودرهای ساکارز حاوی عصارهی برگ زیتون [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 17-29]
قربانی، محمدرضا طبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 109-122]
قطره سامانی، نوشین کاربرد روش طیف نگاری توان دیالکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 53-63]
قنبرزاده، بابک اثر مونت موریلونیت (MMT) بر مشخصه های ساختاری، نوری و حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی تولید شده در ایران [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 89-105]
کاشانی نژاد، مهدی بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata) [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 45-57]
کاشانی نژاد، مهدی تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 107-118]
کاظمی، محسن بهینهسازی ویژگیهای فیزیکی، مکانیکی و حرارتی فیلم نانوکامپوزیت پروتئین میوفیبریل-نانوکریستال سلولز [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 77-92]
کدخدایی، رسول بررسی اثر صمغ فارسی و فرایند حرارتی بر ویژگی های امولسیون پایدار شده با کنسانتره پروتئین آب پنیر [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 103-119]
کدخدایی، رسول بررسی رفتار هالوکرومیک فیلم استات سلولز حاوی شناساگر رنگی بروموتیمول بلو [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 55-66]
کدخدایی، رسول استفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 11-24]
کدخدایی، رسول بررسی کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگیهای فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-43]
کردجزی، معظمه تهیه فیلم کامپوزیت کیتوزان-کتیرا و ارزیابی خواص فیزیکی و مکانیکی آن [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 151-161]
کرمی، مصطفی بررسی اثرات افزودن شیر فراپالوده به پنیر فرآیند شده بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی آن [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 45-55]
کلانتری، داود بررسی تاثیر پارامترهای رقم، دما و سرعت جریان هوا در عملکرد کیفی یک خشک کن لایه نازک برنج [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 93-102]
کمالی شهری، ملیکا اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 33-41]
گ
گل محمد، فرشته استخراج چند مرحله ای ایزوفلاونوئیدهای پروتئین سویا [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 93-107]
گلمکانی، محمدتقی نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 77-88]
گنجلو، علی مدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 25-37]
م
متولی، علی بررسی تغییرات ضریب آهنگ ثابت خشکشدن در مدلهای شبیهسازی با استفاده از پیشتیمارهای مختلف [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 39-51]
محبی، محبت بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 65-76]
محمدی، جواد اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 31-43]
محمدی، مائده السادات بهینهسازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
محمودی نجفی، سید حیدر تهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 59-77]
مرتضوی، سید علی بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 65-76]
میردامادی، سعید اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 31-43]
میرزایی، حبیب الله تاثیر پیشتیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاهدانه [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 21-29]
مقدم نیا، علی اکبر بهینهسازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
میکانی، محدثه تولید تک مرحله ای شربت پرفروکتوز از اینولین ریشه کاسنی با استفاده از آنزیم اینولیناز تثبیت شده بر روی نانوذرات مغناطیسی عاملدارشده با نانوذرات پروتئینی [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 79-91]
مهربان، حسین کاربرد روش طیف نگاری توان دیالکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 53-63]
مهرگان نیکو، علیرضا استفاده از میکروهیدروژل های بارگذارى شده با نیوزوم و لیپوزوم در ریزپوشانی و رهش طولانی مدت ترکیبات کوچک مولکول آبدوست [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 11-24]
مؤیدی، علی اکبر اثر مونت موریلونیت (MMT) بر مشخصه های ساختاری، نوری و حرارتی فیلم نانوکامپوزیتی نشاسته سیب زمینی تولید شده در ایران [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 89-105]
ن
نایبندی آتشی، سحر بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 65-76]
نادری بلداجی، مجتبی آزمون در حال جریان یک حسگر دیالکتریک استوانهای برای اندازهگیری غلظت قند شربت چغندرقند [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 131-140]
نادری بلداجی، مجتبی کاربرد روش طیف نگاری توان دیالکتریک با یک حسگر صفحه موازی برای تشخیص تازگی شیر [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 53-63]
نیازمند، راضیه استخراج ترکیبات موثره گلبرگ زعفران به کمک امواج فراصوت و بهینه سازی شرایط استخراج آن [دوره 4، شماره 1، 1395، صفحه 121-135]
ناطقی، لیلا بررسی کمیت و انتشار نایسین استفاده شده در فیلم زئین ذرت بر کاهش جمعیت میکروکوکوس لوتئوس [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 123-141]
نجفی، محمد علی اثر شرایط تخمیر و آغازگرهای Saccharomyces cerevisiae (PTCC 5052) و Lactobacillus Plantarum (PTCC 1058) بر مقدار اسید فیتیک سبوس گندم [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 33-41]
نجف پور درزی، قاسم بهینهسازی استخراج کورکومین از زردچوبه (کورکوما لونگا) با استفاده از مایعات یونی کربماتی به عنوان حلال سبز [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 1-12]
نصیری، سید مهدی نظارت بر اکسیداسیون روغن زیتون طی دوره نگهداری تسریع شده با استفاده از سامانه ماشین بینایی [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 77-88]
نعمتی نیا، الهام سنجش میزان قهوه ای شدن آنزیمی با استفاده از فوریه بافت فرکتال تصویر در نمونه های سیب و موز برش خورده [دوره 4، شماره 2، 1395، صفحه 43-54]
نعمتی نیا، الهام طبقه بندی تخم مرغ براساس کیفیت درونی به کمک بینایی کامپیوتر [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 109-122]
نوروزی، عارف مدلسازی و بهینهسازی فعالیت ضد رادیکالی ترکیبات استخراجشده به کمک امواج فراصوت از برگ گیاه زولنگ (Eryngium caucasicum Trautv) [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 25-37]
و
وانگساسولاک، ساواکن بررسی کارایی شبکههای عصبی مصنوعی در پیشبینی تأثیر غلظت پلیمر و ولتاژ فرایند الکتروپاشش بر ویژگیهای فیزیکی ذرات [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 31-43]
وریدی، محمدجواد بهینه سازی فرآیند آبگیری اسمزی و مدل سازی سینتیک انتقال جرم طی خشک کردن با هوای داغ گوشت شترمرغ [دوره 4، شماره 3، 1396، صفحه 65-76]
وریدی، محمد جواد ارزیابی تأثیر فرایند اکستروژن بر خصوصیات فراورده اکسترود شده خلر( Lathyrus Sativus) [دوره 4، شماره 4، 1396، صفحه 143-157]