آب داغ تحت فشاربهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 11-21]
آنالیز حساسیتفرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 39-47]
آنتیاکسیدانمقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 23-38]
ا
اثر ضد میکروبیاثرات ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصاره برگ درخت پرتقال (Citrus sinensis) کشت شده در ایران و بررسی پایداری اکسیداسیون روغن سویای غنی سازی شده با آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 85-96]
ارزیابی کیفی بلوغکیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 103-114]
ازنمقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 75-84]
ایزوله پروتئین آب پنیربررسی تاثیر نانو بلورسلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیو نانو کامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 75-85]
اسانسبررسی فعالیت ضداکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium L. ) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 43-57]
اشعهگاماجداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 97-107]
ایلامبررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 95-103]
الگوریتم ژنتیکفرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 39-47]
انارکیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 103-114]
انبار مانیارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 15-29]
انتقال جرمتأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیبزمینی طی سرخکردن [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 71-83]
اندازه ذراتحاملهای لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درونپوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 67-82]
انگلبررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 95-103]
ب
بادمجانبررسی سینتیک انتقال جرم در طی خشککردن ترکیبی هوای داغ- مادونقرمز برشهای بادمجان [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 53-60]
برگر سویابسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 1-9]
برگ نارنجبررسی فعالیت ضداکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium L. ) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 43-57]
بستنی وانیلیتاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 85-93]
بستهبندی فعالبررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلیاتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 27-37]
بستهبندی هوشمندتعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرفهای رنگی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 3-14]
بیماری قلبی عروقیبررسی میزان اسید های چرب ترانس در فراوده های غذایی ایران. [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 93-100]
بیونانوکامپوزیتبررسی تاثیر نانو بلورسلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیو نانو کامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 75-85]
پ
پایداریحاملهای لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درونپوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 67-82]
پایداری حرارتیمقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 83-91]
پایداری روغن سویااثرات ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصاره برگ درخت پرتقال (Citrus sinensis) کشت شده در ایران و بررسی پایداری اکسیداسیون روغن سویای غنی سازی شده با آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 85-96]
پرکلرینمقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 75-84]
پروبیوتیکبررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 59-70]
پیشگوییفرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 39-47]
پلیاتیلن با دانسیته پایینبررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلیاتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 27-37]
پوشش دهیارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 15-29]
ت
ترکیبات توکوفرولیمقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 83-91]
ترکیبات فنولیمقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 23-38]
تعداد مراحل هموژنیزاسیونبررسی اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 39-48]
توت فرنگیارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 15-29]
تودهزیستیجداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 97-107]
خشک کردنبررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 63-74]
خواص حرارتیتولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 87-101]
خواص فیزیکیعوامل موثر بر زاویه استقرار، ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم(بهرنگ و شیرودی) [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 43-51]
خواص فیزیکیبررسی تاثیر نانو بلورسلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیو نانو کامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 75-85]
د
دی ان مزدوجمقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 83-91]
دانه کفیربررسی تاثیر شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی تهیه شده از دانههای کفیر [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 31-42]
درصد شکستگی دانهبررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 63-74]
درونپوشانیحاملهای لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درونپوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 67-82]
ذخیرهسازیتعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخصهای رنگی L*a*b* توسط پردازش تصویر [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 105-113]
ر
رفتار شبه پلاستیکیبررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 57-65]
رنگ سنجیتولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 87-101]
روغنبررسی فعالیت ضداکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium L. ) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 43-57]
ز
زاویه استقرارعوامل موثر بر زاویه استقرار، ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم(بهرنگ و شیرودی) [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 43-51]
زیتونمقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 83-91]
زیست تخریب پذیرتولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 87-101]
ژ
ژل آلوئه وراارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 15-29]
س
سبزیجات خوراکیبررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 95-103]
سرخکردنتأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیبزمینی طی سرخکردن [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 71-83]
سریعکیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 103-114]
سطح پاسخبهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 11-21]
طراحی پلاکت – برمنجداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 97-107]
طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیککیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 103-114]
غ
غرقابیمقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 23-38]
ف
فراصوتتاثیر امواج فراصوت بر برخی خواص کیفی آب هویج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 17-25]
فرمولاسیونبررسی تاثیر شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی تهیه شده از دانههای کفیر [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 31-42]
فسادتعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرفهای رنگی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 3-14]
فسفولیپازجداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 97-107]
فشار هموژنیزاسیونبررسی اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 39-48]
فعالیت آنزیمیجداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 97-107]
فعالیت ضد اکسیدانیبررسی فعالیت ضداکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium L. ) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 43-57]
فیلم پلی اتیلن با دانسیته پایینبسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 1-9]
فیلم خوراکیتأثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای فیلم خوراکی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 61-74]
فیلم نانوکامپوزیتیبسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 1-9]
ق
قارچ دکمه ایفرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 39-47]
قدرت ضداکسندگیاثرات ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصاره برگ درخت پرتقال (Citrus sinensis) کشت شده در ایران و بررسی پایداری اکسیداسیون روغن سویای غنی سازی شده با آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 85-96]
ک
کاهومقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 75-84]
کروماتوگرافی گازیبررسی میزان اسید های چرب ترانس در فراوده های غذایی ایران. [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 93-100]
کسر رطوبتیبررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 63-74]
کیفیت تغذیهایمقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 75-84]
کلمات کلیدی: عصاره برگی پرتقالاثرات ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصاره برگ درخت پرتقال (Citrus sinensis) کشت شده در ایران و بررسی پایداری اکسیداسیون روغن سویای غنی سازی شده با آن [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 85-96]
کهورکبررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 95-103]
گ
گازکروماتوگرافی/طیف سنج جرمیبررسی فعالیت ضداکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium L. ) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 43-57]
گیاه بادرنجبویهمقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 23-38]
گندمعوامل موثر بر زاویه استقرار، ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم(بهرنگ و شیرودی) [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 43-51]
گوشت مرغتعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرفهای رنگی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 3-14]
ل
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس"بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 59-70]
م
مادون قرمزفرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 39-47]
ماست پروبیوتیکبررسی اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 39-48]
ماکروویومقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 23-38]
مایکروویوبررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 63-74]
محتوای فنلیتاثیر امواج فراصوت بر برخی خواص کیفی آب هویج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 17-25]
مدلسازیتأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیبزمینی طی سرخکردن [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 71-83]
معرفهای رنگیتعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرفهای رنگی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 3-14]
مغز کلخونگمقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 83-91]
ن
نانوبلور سلولزبررسی تاثیر نانو بلورسلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیو نانو کامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 75-85]
نانورسبررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلیاتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 27-37]
نانوفلزبسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 1-9]
نشاستهتولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1393-94، صفحه 87-101]
نفوذپذیریتأثیر اسانس پونه کوهی بر ویژگیهای فیلم خوراکی هیدروکسی پروپیل متیل سلولز [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 61-74]
نقرهبررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلیاتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 27-37]
نوشیدنی لبنیبررسی تاثیر شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی تهیه شده از دانههای کفیر [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 31-42]
و
واژگان کلیدی: "اسپیرولینا پلاتنسیس"اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش [دوره 2، شماره 3، 1393-94، صفحه 1-10]
واژگان کلیدی: شیره انگورتاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 85-93]
واژههای کلیدی: گرانروی ظاهریبررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 57-65]
ویتامینA پالمیتاتحاملهای لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درونپوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 67-82]
ویژگی هابررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلیاتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 27-37]
ویژگی های فیزیکوشیمیاییبررسی اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1393-94، صفحه 39-48]
ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسیتاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی [دوره 2، شماره 2، 1393-94، صفحه 85-93]