آ
-
آزمون غیر مخرب
توسعه یک سامانه بینایی ماشین هوشمند به منظور کیفیتسنجی برخط شلتوک [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 335-357]
-
آنالیز SEM
بررسی اثر مادونقرمز بر برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی پاپکورن [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 1-13]
-
آنالیز تفکیک خطی
شناسایی آسیب یخزدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روشهای طیفسنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 203-214]
-
آنالیز همبستگی
توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگیهای بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاشسنج لیزر داپلر [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 69-85]
-
آنتوسیانین
بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 397-410]
-
آنزیم
تأثیر روشهای مختلف استخراج بر ویژگیهای فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربیزدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 101-118]
ا
-
اتمسفر تغییر یافته
اثر پوششدهی و بستهبندی تحت اتمسفر تغییر یافته بر ویژگیهای برشهای تازه خربزه در طول انبارداری [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 377-395]
-
ادویهها
بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 15-33]
-
ارزیابی غیرمخرب
تشخیص غیرمخرب بیاتی نان با استفاده از تصاویر فراطیفی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 299-317]
-
اسانس لعل کوهستان
تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 189-201]
-
استخراج به کمک مایکروویو
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 153-169]
-
اسید آلفالینولنیک
بررسی ویژگیهای روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بیبو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 359-375]
-
اسید چرب
بررسی ویژگیهای روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بیبو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 359-375]
-
افزودنی مواد غذایی
تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 87-99]
-
الیاف یونجه
تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 87-99]
-
انتی اکسیدان
بررسی اثرات شرایط خشک کردن هوای گرم بر برخی ویژگی های کیفی و زیست فعال برش های طالبی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 171-188]
-
انرژی
بررسی اثرات شرایط خشک کردن هوای گرم بر برخی ویژگی های کیفی و زیست فعال برش های طالبی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 171-188]
-
اهمیک
اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 281-298]
ب
-
بیاتی نان
توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگیهای بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاشسنج لیزر داپلر [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 69-85]
-
بیاتی نان
تشخیص غیرمخرب بیاتی نان با استفاده از تصاویر فراطیفی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 299-317]
-
بار میکروبی
بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 15-33]
-
بیبو سازی
بررسی ویژگیهای روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بیبو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 359-375]
-
بستهبندی با اتمسفر اصلاحشده منفذدار
مدلسازی سینتیک تغییرات حسی و رنگ جوانههای گندم تازه رقم پارسی حاوی پوشش موسیلاژ دانه ریحان در بستهبندی MAP [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 152-135]
-
بهینهسازی
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 153-169]
-
بیوپلیمر
تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 87-99]
-
بیو پلیمر
بررسی خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی عصاره گزنه [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 215-228]
پ
-
پاپکورن
بررسی اثر مادونقرمز بر برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی پاپکورن [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 1-13]
-
پاپینگ
بررسی اثر مادونقرمز بر برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی پاپکورن [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 1-13]
-
پارامترهای ارتعاشی
توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگیهای بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاشسنج لیزر داپلر [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 69-85]
-
پالایش شیمیایی
بررسی ویژگیهای روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بیبو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 359-375]
-
پرتقال
شناسایی آسیب یخزدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روشهای طیفسنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 203-214]
-
پرتودهی
بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 15-33]
-
پرتو مادون قرمز
بررسی اثر مادونقرمز بر برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی پاپکورن [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 1-13]
-
پردازش تصویر
توسعه یک سامانه بینایی ماشین هوشمند به منظور کیفیتسنجی برخط شلتوک [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 335-357]
-
پروانش
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 153-169]
-
پروتئین آب پنیر
بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 397-410]
-
پسماند یونجه
تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 87-99]
-
پونهسای انبوه
مقایسه اثر اسانس پونهسای انبوه (Nepeta glomerulosa) و نانوامولسیون آن بر ویژگیهای کیفی سس مایونز [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 229-248]
ت
-
تبدیل فوریه-فروسرخ
شناسایی آسیب یخزدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روشهای طیفسنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 203-214]
-
ترکیبات فنلی
ریزدرونپوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشتهشده به روش خشککردن انجمادی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 249-265]
-
تشخیص تازگی
ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روشهای ماشین بویایی و شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 319-333]
-
تصویربرداری فراطیفی
شناسایی آسیب یخزدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روشهای طیفسنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 203-214]
-
تصویربرداری فراطیفی
تشخیص غیرمخرب بیاتی نان با استفاده از تصاویر فراطیفی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 299-317]
-
تفاله زیتون
تأثیر روشهای مختلف استخراج بر ویژگیهای فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربیزدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 101-118]
-
تقلب
بکارگیری بینیالکترونیک برای تشخیص تقلب رب انار با روشهای شناسایی الگو و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 35-48]
-
تیمول
اثر پوششدهی و بستهبندی تحت اتمسفر تغییر یافته بر ویژگیهای برشهای تازه خربزه در طول انبارداری [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 377-395]
-
توکوفرول
بررسی ویژگیهای روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بیبو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 359-375]
-
تویین 80
بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغنهای خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 267-279]
ج
-
جوانه گندم
مدلسازی سینتیک تغییرات حسی و رنگ جوانههای گندم تازه رقم پارسی حاوی پوشش موسیلاژ دانه ریحان در بستهبندی MAP [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 152-135]
ح
-
حسگر گازی
بکارگیری بینیالکترونیک برای تشخیص تقلب رب انار با روشهای شناسایی الگو و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 35-48]
خ
-
خاصیت آنتی اکسیدانی
بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 397-410]
-
خربزه تازه برش خورده
اثر پوششدهی و بستهبندی تحت اتمسفر تغییر یافته بر ویژگیهای برشهای تازه خربزه در طول انبارداری [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 377-395]
-
خشک کردن
بررسی اثرات شرایط خشک کردن هوای گرم بر برخی ویژگی های کیفی و زیست فعال برش های طالبی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 171-188]
-
خواص فیزیکی و شیمیایی
اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 281-298]
د
-
درونپوشانی
مقایسه اثر اسانس پونهسای انبوه (Nepeta glomerulosa) و نانوامولسیون آن بر ویژگیهای کیفی سس مایونز [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 229-248]
-
دمای انتقال شیشه ای
تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 189-201]
-
دوره نگهداری
بررسی تأثیر تیمارهای فراصوت و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر میزان راندمان، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختار پنیر سویا [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 119-133]
ذ
-
ذرت
بررسی اثر مادونقرمز بر برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی پاپکورن [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 1-13]
ر
-
رب انار
بکارگیری بینیالکترونیک برای تشخیص تقلب رب انار با روشهای شناسایی الگو و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 35-48]
-
ریزدرونپوشانی
ریزدرونپوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشتهشده به روش خشککردن انجمادی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 249-265]
-
رنگ
بررسی اثرات شرایط خشک کردن هوای گرم بر برخی ویژگی های کیفی و زیست فعال برش های طالبی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 171-188]
-
روغن کاملینا
بررسی ویژگیهای روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بیبو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 359-375]
-
رئولوژی
تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 49-68]
ز
-
زیستتخریبپذیر
بررسی خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی عصاره گزنه [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 215-228]
-
زمان ماندگاری
مقایسه اثر اسانس پونهسای انبوه (Nepeta glomerulosa) و نانوامولسیون آن بر ویژگیهای کیفی سس مایونز [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 229-248]
-
زمان ماندگاری
اثر پوششدهی و بستهبندی تحت اتمسفر تغییر یافته بر ویژگیهای برشهای تازه خربزه در طول انبارداری [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 377-395]
س
-
سیستم ماشینبویایی
بکارگیری بینیالکترونیک برای تشخیص تقلب رب انار با روشهای شناسایی الگو و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 35-48]
-
سس مایونز
مقایسه اثر اسانس پونهسای انبوه (Nepeta glomerulosa) و نانوامولسیون آن بر ویژگیهای کیفی سس مایونز [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 229-248]
-
سس مایونز کم چرب
تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 49-68]
-
سورفکتانت
بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغنهای خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 267-279]
ش
-
شاخصهای رنگ
بررسی تأثیر تیمارهای فراصوت و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر میزان راندمان، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختار پنیر سویا [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 119-133]
-
شبکه عصبی رگرسیون تعمیمیافته
تشخیص غیرمخرب بیاتی نان با استفاده از تصاویر فراطیفی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 299-317]
-
شبکه عصبی مصنوعی
توسعه یک سامانه بینایی ماشین هوشمند به منظور کیفیتسنجی برخط شلتوک [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 335-357]
-
شبکههای عصبی مصنوعی
ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روشهای ماشین بویایی و شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 319-333]
-
شبهپنیر
بررسی تأثیر تیمارهای فراصوت و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر میزان راندمان، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختار پنیر سویا [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 119-133]
ص
-
صمغ دانه اسفرزه
تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 189-201]
ض
-
ضدعفونی کردن
بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 15-33]
-
ضریب دراگ
بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغنهای خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 267-279]
ط
-
طالبی
بررسی اثرات شرایط خشک کردن هوای گرم بر برخی ویژگی های کیفی و زیست فعال برش های طالبی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 171-188]
-
طبقهبندی
ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روشهای ماشین بویایی و شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 319-333]
-
طیف سنجی
شناسایی آسیب یخزدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روشهای طیفسنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 203-214]
ف
-
فیبر رژیمی
تأثیر روشهای مختلف استخراج بر ویژگیهای فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربیزدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 101-118]
-
فراصوت
بررسی تأثیر تیمارهای فراصوت و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر میزان راندمان، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختار پنیر سویا [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 119-133]
-
فراصوت
تأثیر روشهای مختلف استخراج بر ویژگیهای فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربیزدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 101-118]
-
فرآوری حرارتی
بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 15-33]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 281-298]
-
فلاونوئید
اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 281-298]
-
فیلم خوراکی
بررسی خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی عصاره گزنه [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 215-228]
-
فیلم خوراکی
تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 189-201]
-
فیلم خوراکی
بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 397-410]
-
فنول
اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 281-298]
ق
-
قارچ دکمه ای
اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 281-298]
-
قطره درحال صعود
بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغنهای خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 267-279]
-
قطره روغنی
بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغنهای خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 267-279]
ک
-
کازئینات سدیم
بررسی خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی عصاره گزنه [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 215-228]
-
کیتوزان
اثر پوششدهی و بستهبندی تحت اتمسفر تغییر یافته بر ویژگیهای برشهای تازه خربزه در طول انبارداری [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 377-395]
-
کنسانتره پروتئین سویا
ریزدرونپوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشتهشده به روش خشککردن انجمادی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 249-265]
گ
-
گزنه
بررسی خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی عصاره گزنه [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 215-228]
-
گوشت مرغ
ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روشهای ماشین بویایی و شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 319-333]
م
-
ماشین بویایی
ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روشهای ماشین بویایی و شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 319-333]
-
متغییرهای بافتی
توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگیهای بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاشسنج لیزر داپلر [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 69-85]
-
متلب
توسعه یک سامانه بینایی ماشین هوشمند به منظور کیفیتسنجی برخط شلتوک [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 335-357]
-
مدلسازی
مدلسازی سینتیک تغییرات حسی و رنگ جوانههای گندم تازه رقم پارسی حاوی پوشش موسیلاژ دانه ریحان در بستهبندی MAP [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 152-135]
-
میزان ترکیبات فنولی کل
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 153-169]
-
میکروسکوپ الکترونی
بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 15-33]
-
میکروسکوسکوپ الکترونی روبشی
بررسی خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی عصاره گزنه [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 215-228]
-
میکروکریستالین سلولز
تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 87-99]
-
مورفولوژی
ریزدرونپوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشتهشده به روش خشککردن انجمادی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 249-265]
ن
-
نانوامولسیون
مقایسه اثر اسانس پونهسای انبوه (Nepeta glomerulosa) و نانوامولسیون آن بر ویژگیهای کیفی سس مایونز [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 229-248]
-
نانوذرات
بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی [دوره 10، شماره 4، 1401-1402، صفحه 397-410]
-
نانو کیتوزان
تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 49-68]
-
نشاسته فسفوریله
تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 49-68]
-
نشاسته کربوکسی متیله
تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401-1402، صفحه 49-68]
و
-
ویژگی رئولوژیکی خمیر
تأثیر روشهای مختلف استخراج بر ویژگیهای فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربیزدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401-1402، صفحه 101-118]
ه
-
هسته خرمای کبکاب
ریزدرونپوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشتهشده به روش خشککردن انجمادی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 249-265]
ی
-
یخ زدگی
شناسایی آسیب یخزدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روشهای طیفسنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1401-1402، صفحه 203-214]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد