آ
                
                
                                    - 
                    
                                                    آزادمرد دمیرچی، صدیف 
                        
                                                    بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 81-88]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ا
                
                
                                    - 
                    
                                                    احمدی، حجت 
                        
                                                    ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 29-38]
                                            
- 
                    
                                                    احمدی چناربن، حسین 
                        
                                                    ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 39-48]
                                            
- 
                    
                                                    اعلمی، مهران 
                        
                                                    تاثیر روش پخت بر خواص آنتیاکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 29-36]
                                            
- 
                    
                                                    اعلم الهدی، علی اصغر 
                        
                                                    بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 65-81]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ب
                
                
                                    - 
                    
                                                    بصیری، علیرضا 
                        
                                                    بررسی اثر ضداکسایشی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) در روغن سویا و مقایسه آن با ضداکساینده های سنتزی BHA وBHT [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 15-28]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ت
                
                
                                    - 
                    
                                                    تدینی، مهرنوش 
                        
                                                    جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 49-60]
                                            
- 
                    
                                                    تیزچنگ، سمیرا 
                        
                                                    بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 59-68]
                                            
- 
                    
                                                    تفرشی، فائزه 
                        
                                                    اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 37-48]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ث
                
                
                                    - 
                    
                                                    ثنایی فر، علیرضا 
                        
                                                    ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 29-38]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ج
                
                
                                    - 
                    
                                                    جعفری، سید مهدی 
                        
                                                    تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 89-103]
                                            
- 
                    
                                                    جلی، الهه 
                        
                                                    بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 49-64]
                                            
- 
                    
                                                    جلالی، حسین 
                        
                                                    بررسی اثر ضداکسایشی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) در روغن سویا و مقایسه آن با ضداکساینده های سنتزی BHA وBHT [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 15-28]
                                            
- 
                    
                                                    جهادی، مهشید 
                        
                                                    بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 49-64]
                                            
- 
                    
                                                    جهادی، مهشید 
                        
                                                    بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 49-58]
                                            
- 
                    
                                                    جوادزاده، یوسف 
                        
                                                    بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 59-68]
                                            
- 
                    
                                                    جوانمرد، مجید 
                        
                                                    اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 37-48]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ح
                
                
                                    - 
                    
                                                    حجت الاسلامی، محمد 
                        
                                                    بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 49-64]
                                            
- 
                    
                                                    حجت الاسلامی، محمد 
                        
                                                    بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 49-58]
                                            
- 
                    
                                                    حسینی، ابراهیم 
                        
                                                    تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 37-47]
                                            
- 
                    
                                                    حقیقی اصل، علی 
                        
                                                    بررسی پارامترهای موثر در استخراج ترنس-آنتول از دانه های انیسون [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 3-12]
                                            
- 
                    
                                                    حقیقی اصل، علی 
                        
                                                    بررسی استخراج ترکیبات طبیعی گیاهان با کمک امواج میکروویو و فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 81-91]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
خ
                
                
                                    - 
                    
                                                    خسروی دارانی، کیانوش 
                        
                                                    بررسی مقایسه ای زنده مانی پروبیوتیک های انتخابی در ماست قالبی کم چرب حاصل از شیر هموژنیزه شده تحت شرایط دمائی و مراحل متفاوت [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 3-11]
                                            
- 
                    
                                                    خلعتبری محسنی، گلسا 
                        
                                                    ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 39-48]
                                            
- 
                    
                                                    خلیقی، ساناز 
                        
                                                    بررسی تاثیر روشهای مختلف پوستگیری روی برخی ویژگیهای رئولوژیکی پراکنش صمغ لوبیای خرنوب ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 3-14]
                                            
- 
                    
                                                    خواجه نوری، مریم 
                        
                                                    بررسی پارامترهای موثر در استخراج ترنس-آنتول از دانه های انیسون [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 3-12]
                                            
- 
                    
                                                    خواجه نوری، مریم 
                        
                                                    بررسی استخراج ترکیبات طبیعی گیاهان با کمک امواج میکروویو و فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 81-91]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
د
                
                
                                    - 
                    
                                                    دارانی، سجاد 
                        
                                                    بررسی تاثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 69-80]
                                            
- 
                    
                                                    دهقان نیا، جلال 
                        
                                                    تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 21-36]
                                            
- 
                    
                                                    دهقان نیا، جلال 
                        
                                                    مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 23-38]
                                            
- 
                    
                                                    دهقان نیا، جلال 
                        
                                                    مدل سازی سینتیک از دست دادن رطوبت طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با مافوق صوت و خشک کردن [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 49-68]
                                            
- 
                    
                                                    دهقان نیا، جلال 
                        
                                                    مدل سازی تغییرات رنگی طی خشک کردن انگور پیش تیمار شده با فراصوت و کربوکسی متیل سلولز و بررسی ویژگی های حسی آن [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 61-79]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ر
                
                
                                    - 
                    
                                                    رحیمی، سمیه 
                        
                                                    تعیین برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ژلشوندگی صمغ فارسی [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 13-27]
                                            
- 
                    
                                                    رضایی مکرم، رضا 
                        
                                                    بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 59-68]
                                            
- 
                    
                                                    رفتنی امیری، زینب 
                        
                                                    بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 15-22]
                                            
- 
                    
                                                    روانفر، نفیسه 
                        
                                                    بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 15-22]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
س
                
                
                                    - 
                    
                                                    سیدلو هریس، سیدصادق 
                        
                                                    مدل سازی تغییرات رنگی طی خشک کردن انگور پیش تیمار شده با فراصوت و کربوکسی متیل سلولز و بررسی ویژگی های حسی آن [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 61-79]
                                            
- 
                    
                                                    سیدلو هریس، سید صادق 
                        
                                                    مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 23-38]
                                            
- 
                    
                                                    سلیمانیان زاد، صبیحه 
                        
                                                    جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 49-60]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ش
                
                
                                    - 
                    
                                                    شاهدی، محمد 
                        
                                                    بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم پروتئینی دانه گاودانه و تاثیر آن بر شاخص های اکسیداسیون روغن آفتابگردان [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 3-14]
                                            
- 
                    
                                                    شیخ زین الدین، محمود 
                        
                                                    جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 49-60]
                                            
- 
                    
                                                    شعبانی، جهانبخش 
                        
                                                    تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 89-103]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ص
                
                
                                    - 
                    
                                                    صادقی ماهونک، علیرضا 
                        
                                                    تاثیر روش پخت بر خواص آنتیاکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 29-36]
                                            
- 
                    
                                                    صالحی، فخرالدین 
                        
                                                    مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-20]
                                            
- 
                    
                                                    صالحی، فخرالدین 
                        
                                                    بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 39-48]
                                            
- 
                    
                                                    صفائیان، فیروزه 
                        
                                                    بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 81-88]
                                            
- 
                    
                                                    صوتی، محمود 
                        
                                                    بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 81-88]
                                            
- 
                    
                                                    صوتی خیابانی، محمود 
                        
                                                    تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 21-36]
                                            
- 
                    
                                                    صوتی خیابانی، محمود 
                        
                                                    بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 59-68]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ط
                
                
                                    - 
                    
                                                    طهماسبی پور، منور 
                        
                                                    مدل سازی تغییرات رنگی طی خشک کردن انگور پیش تیمار شده با فراصوت و کربوکسی متیل سلولز و بررسی ویژگی های حسی آن [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 61-79]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ع
                
                
                                    - 
                    
                                                    عباسی، سلیمان 
                        
                                                    بررسی تاثیر روشهای مختلف پوستگیری روی برخی ویژگیهای رئولوژیکی پراکنش صمغ لوبیای خرنوب ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 3-14]
                                            
- 
                    
                                                    عباسی، سلیمان 
                        
                                                    تعیین برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ژلشوندگی صمغ فارسی [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 13-27]
                                            
- 
                    
                                                    عربستانی، اکرم 
                        
                                                    بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم پروتئینی دانه گاودانه و تاثیر آن بر شاخص های اکسیداسیون روغن آفتابگردان [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 3-14]
                                            
- 
                    
                                                    علیزاده زیناب، سجاد 
                        
                                                    تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 21-36]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ف
                
                
                                    - 
                    
                                                    فاضل، محمد 
                        
                                                    بررسی تاثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 69-80]
                                            
- 
                    
                                                    فدائی نوغانی، وجیهه 
                        
                                                    بررسی مقایسه ای زنده مانی پروبیوتیک های انتخابی در ماست قالبی کم چرب حاصل از شیر هموژنیزه شده تحت شرایط دمائی و مراحل متفاوت [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 3-11]
                                            
- 
                    
                                                    فهیم دانش، مریم 
                        
                                                    اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 37-48]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ق
                
                
                                    - 
                    
                                                    قاسمی ورنامخواستی، مهدی 
                        
                                                    ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 29-38]
                                            
- 
                    
                                                    قربانی، رسول 
                        
                                                    مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 23-38]
                                            
- 
                    
                                                    قربانی، محمد 
                        
                                                    تاثیر روش پخت بر خواص آنتیاکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 29-36]
                                            
- 
                    
                                                    قنبرزاده، بابک 
                        
                                                    مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 23-38]
                                            
- 
                    
                                                    قنبرزاده، بابک 
                        
                                                    بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 59-68]
                                            
- 
                    
                                                    قنبرزاده، بابک 
                        
                                                    مدل سازی سینتیک از دست دادن رطوبت طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با مافوق صوت و خشک کردن [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 49-68]
                                            
- 
                    
                                                    قنبرزاده، بابک 
                        
                                                    مدل سازی تغییرات رنگی طی خشک کردن انگور پیش تیمار شده با فراصوت و کربوکسی متیل سلولز و بررسی ویژگی های حسی آن [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 61-79]
                                            
- 
                    
                                                    قندهاری یزدی، امیرپویا 
                        
                                                    بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 49-58]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ک
                
                
                                    - 
                    
                                                    کاشانی نژاد، مهدی 
                        
                                                    مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-20]
                                            
- 
                    
                                                    کاشانی نژاد، مهدی 
                        
                                                    بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 39-48]
                                            
- 
                    
                                                    کدیور، مهدی 
                        
                                                    بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم پروتئینی دانه گاودانه و تاثیر آن بر شاخص های اکسیداسیون روغن آفتابگردان [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 3-14]
                                            
- 
                    
                                                    کرامت، جواد 
                        
                                                    بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 49-64]
                                            
- 
                    
                                                    کرامت، جواد 
                        
                                                    بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 49-58]
                                            
- 
                    
                                                    کرامت، جواد 
                        
                                                    بررسی تاثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 69-80]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
گ
                
                
                                    - 
                    
                                                    گلی، سید امیرحسین 
                        
                                                    بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم پروتئینی دانه گاودانه و تاثیر آن بر شاخص های اکسیداسیون روغن آفتابگردان [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 3-14]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
م
                
                
                                    - 
                    
                                                    محبی، جواد 
                        
                                                    بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 65-81]
                                            
- 
                    
                                                    محتسبی، سید سعید 
                        
                                                    ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 29-38]
                                            
- 
                    
                                                    محمدزاده میلانی، جعفر 
                        
                                                    بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 15-22]
                                            
- 
                    
                                                    محمدزاده میلانی، جعفر 
                        
                                                    تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 37-47]
                                            
- 
                    
                                                    محمودی، رزاق 
                        
                                                    بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 81-88]
                                            
- 
                    
                                                    مرادی آزاد، سجاد 
                        
                                                    بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 81-88]
                                            
- 
                    
                                                    مرتضوی، سید حمید 
                        
                                                    بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 81-88]
                                            
- 
                    
                                                    میرزایی، حبیب الله 
                        
                                                    تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 89-103]
                                            
- 
                    
                                                    مطلوبی مقدم، فیروز 
                        
                                                    بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 65-81]
                                            
- 
                    
                                                    مظاهری کلهرودی، مونا 
                        
                                                    بررسی اثر ضداکسایشی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) در روغن سویا و مقایسه آن با ضداکساینده های سنتزی BHA وBHT [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 15-28]
                                            
- 
                    
                                                    مقصودلو، یحیی 
                        
                                                    تاثیر روش پخت بر خواص آنتیاکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 29-36]
                                            
- 
                    
                                                    ملک قاسمی، اعظم 
                        
                                                    تاثیر روش پخت بر خواص آنتیاکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 29-36]
                                            
- 
                    
                                                    موحد، سارا 
                        
                                                    ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 39-48]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ن
                
                
                                    - 
                    
                                                    نیری، سیروس 
                        
                                                    بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 65-81]
                                            
- 
                    
                                                    نقوی، عنایت الله 
                        
                                                    مدل سازی سینتیک از دست دادن رطوبت طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با مافوق صوت و خشک کردن [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 49-68]
                                            
- 
                    
                                                    نیکبخت، حمید رضا 
                        
                                                    بررسی مقایسه ای زنده مانی پروبیوتیک های انتخابی در ماست قالبی کم چرب حاصل از شیر هموژنیزه شده تحت شرایط دمائی و مراحل متفاوت [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 3-11]
                                            
 
         
     
    
    
    
        
            
                
                    
ی
                
                
                                    - 
                    
                                                    یزدانی، بهناز 
                        
                                                    تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 37-47]
                                            
- 
                    
                                                    یلمه، محمود 
                        
                                                    تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 89-103]
                                            
 
         
     
    
    
 
    عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد