احمدی چناربن، حسین عوامل موثر بر زاویه استقرار، ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم(بهرنگ و شیرودی) [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 43-51]
اسدی امیرآبادی، علیرضا بررسی سینتیک انتقال جرم در طی خشککردن ترکیبی هوای داغ- مادونقرمز برشهای بادمجان [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 53-60]
اسکندریون، محمدرضا بررسی میزان اسید های چرب ترانس در فراوده های غذایی ایران. [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 93-100]
اسلامی مشکنانی، عاطفه بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 59-70]
اسلامی مشکنانی، عاطفه اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-10]
اسماعیل زاده کناری، رضا مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 83-91]
ایکانی، محمدحسن بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 11-21]
اکبریان میمند، محمد جواد تاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 85-93]
الغونه، علی بررسی کاربرد پردازش تصویر در ارزیابی ریز ساختار بستنی [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]
امامی فر، آریو ارزیابی تاثیر ژل آلوئه ورا به عنوان پوشش خوراکی بر ویژگی های میکروبی، فیزیکوشیمیایی و حسی توت فرنگی تازه طی انبارداری [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 15-29]
اولیایی، سید امیر تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 87-101]
بشیری صدر، زین العابدین بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 11-21]
بک محمدپور، مصطفی مقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 75-84]
بیگ محمدی، زهرا جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش آن [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 97-107]
بیگ محمدی، فرانک بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 1-9]
بهزاد، طیبه خواص فیلم میکروکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت اصلاح شده [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 49-56]
پ
پرتو، فرشته بررسی میزان اسید های چرب ترانس در فراوده های غذایی ایران. [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 93-100]
پزشکی، اکرم حاملهای لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درونپوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-82]
پیغمبردوست، سیدجمال الدین بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلیاتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 27-37]
پیغمبردوست، سید جمال الدین بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 1-9]
پیغمبردوست، سیدهادی بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلیاتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 27-37]
پیغمبردوست، سیدهادی مقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 75-84]
پیغمبردوست، سیدهادی بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 1-9]
پور ثانی، پریسا تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 87-101]
ت
تیموری، مریم بررسی میزان اسید های چرب ترانس در فراوده های غذایی ایران. [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 93-100]
توکلی دخرآبادی، مریم تاثیر امواج فراصوت بر برخی خواص کیفی آب هویج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-25]
ج
جعفری، حسن بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 63-74]
جعفری، سید مهدی بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 57-65]
جوانمرد داخلی، مجید تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرفهای رنگی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 3-14]
ح
حجتی، محمد بررسی فعالیت ضداکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium L. ) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 43-57]
حدادخداپرست، محمد حسین مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 83-91]
حسینی، محمدیار بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 95-103]
حصاری، جواد مقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 75-84]
حصاری، جواد بسته بندی برگر سویا در فیلم های نانوکامپوزیتی بر پایه پلی اتیلن سبک تلفیق شده با نانوذرات فلزی [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 1-9]
حمیدی اصفهانی، زهره تاثیر امواج فراصوت بر برخی خواص کیفی آب هویج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-25]
حمیدی اصفهانی، زهره جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش آن [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 97-107]
خ
خاتمیان، معصومه تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 87-101]
خجسته پور، مهدی کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 103-114]
خدابخشیان، رسول کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 103-114]
خسروی دارانی، کیانوش بررسی اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 39-48]
خسروی دارانی، کیانوش بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 59-70]
خسروی دارانی، کیانوش اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-10]
خسروی دارانی، کیانوش جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش آن [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 97-107]
د
داورپناه، زهره خواص فیلم میکروکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت اصلاح شده [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 49-56]
دهقان نیا، جلال تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیبزمینی طی سرخکردن [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 71-83]
سیدالنگی، سیده زهرا مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 23-38]
سمائی، سیده پریا بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 57-65]
ش
شاهدی، محمد خواص فیلم میکروکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت اصلاح شده [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 49-56]
شب خیز، محمدعلی بهینه سازی استخراج اسید گلیسیریزیک از ریشه شیرین بیان به روش آب داغ تحت فشار در مقیاس پایلوت [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 11-21]
ص
صادقی ماهونک، علیرضا بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 57-65]
صادقی ماهونک، علیرضا بررسی تاثیر شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی تهیه شده از دانههای کفیر [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 31-42]
صادقی ماهونک، علیرضا فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 39-47]
صالحی، فخرالدین بررسی سینتیک انتقال جرم در طی خشککردن ترکیبی هوای داغ- مادونقرمز برشهای بادمجان [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 53-60]
صالحی، فخرالدین فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 39-47]
صمدپور هندواری، سهیلا بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضد باکتریایی فیلم های فعال پلیاتیلنی دانسیته پایین حاوی نانوذرات خاک رس اصلاح شده با نانوذرات نقره [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 27-37]
ض
ضیائی فر، امان محمد فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 39-47]
ط
طاهانژاد، محمد بررسی فعالیت ضداکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium L. ) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 43-57]
طاهریان، امیر بررسی تاثیر شیره خرما بر خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی تهیه شده از دانههای کفیر [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 31-42]
ع
عباسی، سلیمان تاثیر امواج فراصوت بر برخی خواص کیفی آب هویج با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 17-25]
عزیزنیا، حامد بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 95-103]
عزیزنیا، سمیه بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 95-103]
عطایی صالحی، اسماعیل مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 83-91]
علیرضالو، کاظم مقایسه اثر ضدعفونی کنندگی ازن و پرکلرین بر کیفیت تغذیه ای، میکروبی، حسی و ماندگاری کاهو [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 75-84]
عمادی، باقر کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 103-114]
غ
غضنفرزاده، زینب بررسی تاثیر نانو بلورسلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیو نانو کامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 75-85]
ف
فدایی نوغانی، وجیهه بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 59-70]
فدایی نوغانی، وجیهه اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-10]
فدائی نوغانی، وجیهه بررسی اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 39-48]
فدوی، ابوالفضل اثرات ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصاره برگ درخت پرتقال (Citrus sinensis) کشت شده در ایران و بررسی پایداری اکسیداسیون روغن سویای غنی سازی شده با آن [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 85-96]
فرجی کفشگری، سمانه تاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 85-93]
فلاح شجاعی، مونا تاثیر جایگزینی شکر با شیره انگور بر ویژگیهای فیزیکیوشیمیایی و حسی بستنی وانیلی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 85-93]
کاشانی نژاد، مهدی بررسی سینتیک انتقال جرم در طی خشککردن ترکیبی هوای داغ- مادونقرمز برشهای بادمجان [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 53-60]
کاشانی نژاد، مهدی فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 39-47]
کبیری، سحر مقایسه ویژگی های آنتی اکسیدانی عصاره های مختلف برگ گیاه بادرنجبویه (Melissa officinalis) حاصل از دو روش استخراج غرقابی و استخراج به کمک امواج مایکروویو و تاثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 23-38]
کدیور، مهدی بررسی تاثیر نانو بلورسلولز بر خصوصیات فیزیکی فیلم بیو نانو کامپوزیتی ایزوله پروتئین آب پنیر [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 75-85]
کرامت، جواد خواص فیلم میکروکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت اصلاح شده [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 49-56]
کلانتری، داود بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 63-74]
کوهساری، هادی اثرات ضد اکسندگی و ضد میکروبی عصاره برگ درخت پرتقال (Citrus sinensis) کشت شده در ایران و بررسی پایداری اکسیداسیون روغن سویای غنی سازی شده با آن [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 85-96]
میرزاده، ابوالفضل اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-10]
میرعرب رضی، سعید بررسی کاربرد پردازش تصویر در ارزیابی ریز ساختار بستنی [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 49-61]
مزینانی، صدیقه بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 59-70]
مزینانی، صدیقه اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 1-10]
مسعود، رامونا بررسی اثر فشار و مراحل هموژنیزاسیون بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب پروبیوتیک [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 39-48]
مقدم، محمد حاملهای لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درونپوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-82]
ملکی، علی تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخصهای رنگی L*a*b* توسط پردازش تصویر [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 105-113]
موحد، سارا عوامل موثر بر زاویه استقرار، ضریب اصطکاک داخلی و خارجی دو رقم گندم(بهرنگ و شیرودی) [دوره 2، شماره 3، 1394، صفحه 43-51]
مؤیدی، علی اکبر تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2 [دوره 2، شماره 4، 1394، صفحه 87-101]
موسوی، سیدرحیم بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 95-103]
ن
نجفی، محمد بررسی میزان اسید های چرب ترانس در فراوده های غذایی ایران. [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 93-100]
نیکنام، الناز تعیین پیشرفت فساد و ماندگاری گوشت مرغ در یخچال با استفاده از معرفهای رنگی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 3-14]
و
ورهرام، هدایتعلی بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 95-103]
ه
هاشمی، زهرا بررسی فعالیت ضداکسیدانی اسانس برگ نارنج (Citrus aurantium L. ) در مقایسه با ضد اکسیدان سنتزی TBHQ در روغن خوراکی [دوره 2، شماره 2، 1393، صفحه 43-57]
همدانی، فاطمه مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 83-91]
همدمی، ناصر خواص فیلم میکروکامپوزیت زئین حاوی مونت موریلونیت اصلاح شده [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 49-56]
همیشه کار، حامد حاملهای لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درونپوشانی و پایداری [دوره 2، شماره 1، 1393، صفحه 67-82]