آ
-
آبدانان مهدی زاده، سامان
توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگیهای بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاشسنج لیزر داپلر [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 69-85]
-
آبدانان مهدی زاده، سامان
تشخیص غیرمخرب بیاتی نان با استفاده از تصاویر فراطیفی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 299-317]
-
آذین، مهرداد
تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 49-68]
-
آرمین، محمد
تأثیر روشهای مختلف استخراج بر ویژگیهای فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربیزدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 101-118]
-
آزادبخت، محسن
اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 281-298]
-
آزادفر، الهام
تأثیر روشهای مختلف استخراج بر ویژگیهای فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربیزدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 101-118]
ا
-
الهامی راد، امیر حسین
تأثیر روشهای مختلف استخراج بر ویژگیهای فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربیزدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 101-118]
-
امام جمعه، زهرا
بررسی خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی عصاره گزنه [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 215-228]
ب
-
بحرینی، ذاکر
تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 87-99]
-
بصیری، علیرضا
بررسی اثر مادونقرمز بر برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی پاپکورن [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 1-13]
-
بصیری، علیرضا
تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 49-68]
-
بی مکر، ماندانا
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 153-169]
-
بناکار، احمد
بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 15-33]
-
بهفر، حسین
شناسایی آسیب یخزدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روشهای طیفسنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 203-214]
پ
-
پیراوی ونک، زهرا
بررسی ویژگیهای روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بیبو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 359-375]
-
پروانه، علی داد
ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روشهای ماشین بویایی و شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 319-333]
-
پوررنگ نیا، آذردخت
بررسی ویژگیهای روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بیبو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 359-375]
-
پورشعیب، سید جابر
ریزدرونپوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشتهشده به روش خشککردن انجمادی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 249-265]
ت
-
تختایی، فاطمه
بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغنهای خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]
-
ترابیزاده، هما
تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 49-68]
-
تفقدی نیا، بهرام
تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 49-68]
-
تقی زاده، ابراهیم
بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 397-410]
ج
-
جمشیدی، بهاره
شناسایی آسیب یخزدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روشهای طیفسنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 203-214]
-
جوانمرد داخلی، مجید
بررسی اثر مادونقرمز بر برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی پاپکورن [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 1-13]
-
جوینده، حسین
بررسی تأثیر تیمارهای فراصوت و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر میزان راندمان، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختار پنیر سویا [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 119-133]
چ
-
چاوشی، فاطمه
تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 189-201]
ح
-
حجتی، محمد
بررسی تأثیر تیمارهای فراصوت و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر میزان راندمان، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختار پنیر سویا [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 119-133]
-
حسینی، هادی
بکارگیری بینیالکترونیک برای تشخیص تقلب رب انار با روشهای شناسایی الگو و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 35-48]
-
حسن زاده، حامد
بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 397-410]
-
حمیدی اصفهانی، زهره
بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 15-33]
-
حمزه زاده نخجوانی، پریا
بررسی خواص ضد میکروبی و فیزیکوشیمیایی فیلم خوراکی بر پایه کازئینات سدیم حاوی عصاره گزنه [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 215-228]
خ
-
خوش تقاضا، محمد هادی
بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 15-33]
د
-
دیدار، زهره
تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 189-201]
ر
-
رجبزاده قطرمی، ابراهیم
ریزدرونپوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشتهشده به روش خشککردن انجمادی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 249-265]
-
رحمتی، ادریس
بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 15-33]
-
رشیدی، غلام رضا
مقایسه اثر اسانس پونهسای انبوه (Nepeta glomerulosa) و نانوامولسیون آن بر ویژگیهای کیفی سس مایونز [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 229-248]
ز
-
زمردی، شهین
شناسایی آسیب یخزدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روشهای طیفسنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 203-214]
-
زندی، پریوش
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 153-169]
-
زنده دل، احمد
تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 189-201]
ش
-
شاکری، علیرضا
تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 49-68]
-
شامخی، محمد امین
مقایسه اثر اسانس پونهسای انبوه (Nepeta glomerulosa) و نانوامولسیون آن بر ویژگیهای کیفی سس مایونز [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 229-248]
-
شامخی، محمد امین
ریزدرونپوشانی عصاره حاصل از هسته خرمای کبکاب (Phoenix dactylifera L. cv Kabkab) برشتهشده به روش خشککردن انجمادی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 249-265]
-
شرایعی، پروین
اثر پوششدهی و بستهبندی تحت اتمسفر تغییر یافته بر ویژگیهای برشهای تازه خربزه در طول انبارداری [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 377-395]
-
شریفی، اکرم
تأثیر روشهای مختلف استخراج بر ویژگیهای فیبر حاصل از پودر تفاله زیتون چربیزدایی شده [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 101-118]
-
شفیعی، مجتبی
بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغنهای خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]
-
شهبازی، فیض اله
ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روشهای ماشین بویایی و شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 319-333]
-
شهیدی، مصطفی
تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 189-201]
-
شوندی، مهدی
بررسی اثر مادونقرمز بر برخی ویژگیهای فیزیکی و حسی پاپکورن [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 1-13]
ص
-
صادقی، احمد
بکارگیری بینیالکترونیک برای تشخیص تقلب رب انار با روشهای شناسایی الگو و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 35-48]
-
صادقی، فاطمه
توسعه یک سامانه بینایی ماشین هوشمند به منظور کیفیتسنجی برخط شلتوک [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 335-357]
-
صادقی فاتح، داود
تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 87-99]
-
صداقت، ناصر
مدلسازی سینتیک تغییرات حسی و رنگ جوانههای گندم تازه رقم پارسی حاوی پوشش موسیلاژ دانه ریحان در بستهبندی MAP [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 152-135]
ط
-
طاهری گراوند، امین
ارزیابی تازگی گوشت مرغ با استفاده از روشهای ماشین بویایی و شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 319-333]
ع
-
عابدی، محمد
تهیه و شناسایی میکروکریستالین سلولز از پسماند الیاف یونجه (Medicago sativa) به عنوان افزودنی مواد غذایی [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 87-99]
-
عبادی، محمدتقی
بررسی تأثیر روش های ضدعفونی کردن بر خصوصیات کیفی زیره سبز [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 15-33]
-
عباسی، حبیب اله
بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغنهای خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]
-
عباسپور گیلانده، یوسف
بررسی اثرات شرایط خشک کردن هوای گرم بر برخی ویژگی های کیفی و زیست فعال برش های طالبی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 171-188]
-
عبیری، آنا
بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغنهای خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]
-
عسگری، پری ناز
مدلسازی سینتیک تغییرات حسی و رنگ جوانههای گندم تازه رقم پارسی حاوی پوشش موسیلاژ دانه ریحان در بستهبندی MAP [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 152-135]
-
علیزاده بهبهانی، بهروز
بررسی تأثیر تیمارهای فراصوت و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر میزان راندمان، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختار پنیر سویا [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 119-133]
-
علیزاده خالد آباد، محمد
بررسی خصوصیات ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی فیلم فعال بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی آنتوسیانین انار و انگور قرمز و نانو ذرات اکسید روی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 397-410]
ق
-
قوانلو، مهدی
اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 281-298]
-
قویدل، بهاره
تهیه سس مایونز کم چرب با استفاده از نشاسته سیب زمینی اصلاح شده با روش کربوکسی متیله-فسفوریله حاوی نانوکیتوزان [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 49-68]
ک
-
کیانی، سجاد
توسعه یک سامانه بینایی ماشین هوشمند به منظور کیفیتسنجی برخط شلتوک [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 335-357]
-
کاوه، محمد
بررسی اثرات شرایط خشک کردن هوای گرم بر برخی ویژگی های کیفی و زیست فعال برش های طالبی با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 171-188]
-
کریمی، صفورا
بررسی آزمایشگاهی رفتار صعود قطره روغنهای خوراکی زیتون و کلزا در حضور یک پایدار کننده غذایی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 267-279]
-
کلانتری، داود
توسعه یک سامانه بینایی ماشین هوشمند به منظور کیفیتسنجی برخط شلتوک [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 335-357]
گ
-
گرامی، کریم
شناسایی آسیب یخزدگی میوه پرتقال رقم تامسون با استفاده از روشهای طیفسنجی تبدیل فوریه-فروسرخ و تصویربرداری فراطیفی [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 203-214]
-
گنجلو، علی
بهینهسازی استخراج ترکیبات زیستفعال از اندام هوایی پروانش به کمک مایکروویو [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 153-169]
م
-
مهرنیا، محمدامین
بررسی تأثیر تیمارهای فراصوت و آنزیم ترانسگلوتامیناز بر میزان راندمان، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ریزساختار پنیر سویا [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 119-133]
-
مورکی، نرگس
بررسی ویژگیهای روغن کاملینا پالایش شده و تأثیر فرآیند بیبو سازی بر اسیدهای چرب و میزان توکوفرول [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 359-375]
-
موسوی، سید محمود
مدلسازی سینتیک تغییرات حسی و رنگ جوانههای گندم تازه رقم پارسی حاوی پوشش موسیلاژ دانه ریحان در بستهبندی MAP [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 152-135]
ن
-
نیکخواه، شهره
اثر پوششدهی و بستهبندی تحت اتمسفر تغییر یافته بر ویژگیهای برشهای تازه خربزه در طول انبارداری [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 377-395]
-
نوری، فاطمه
توسعه یک روش غیر مخرب به منظور تعیین ویژگیهای بافتی نان باگت با استفاده از سنسور ارتعاشسنج لیزر داپلر [دوره 10، شماره 1، 1401، صفحه 69-85]
-
نوری، فاطمه
تشخیص غیرمخرب بیاتی نان با استفاده از تصاویر فراطیفی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 299-317]
-
نوشاد، محمد
تشخیص غیرمخرب بیاتی نان با استفاده از تصاویر فراطیفی [دوره 10، شماره 4، 1402، صفحه 299-317]
و
-
واحدی ترشیزی، محمد
اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 281-298]
-
وارسته، فریال
اثرات فرآیند پخت به روش اهمیک بر برخی ویژگی های فیزیکی و شیمیایی قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 10، شماره 3، 1402، صفحه 281-298]
-
وظیفه دوست، محسن
تولید فیلم های خوراکی بر پایه صمغ دانه اسفرزه غنی شده با اسانس لعل کوهستان [دوره 10، شماره 2، 1401، صفحه 189-201]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد