آ
-
آزادمرد دمیرچی، صدیف
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 81-88]
ا
-
احمدی، حجت
ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 29-38]
-
احمدی چناربن، حسین
ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 39-48]
-
اعلمی، مهران
تاثیر روش پخت بر خواص آنتیاکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 29-36]
-
اعلم الهدی، علی اصغر
بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 65-81]
ب
-
بصیری، علیرضا
بررسی اثر ضداکسایشی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) در روغن سویا و مقایسه آن با ضداکساینده های سنتزی BHA وBHT [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 15-28]
ت
-
تدینی، مهرنوش
جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 49-60]
-
تیزچنگ، سمیرا
بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 59-68]
-
تفرشی، فائزه
اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 37-48]
ث
-
ثنایی فر، علیرضا
ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 29-38]
ج
-
جعفری، سید مهدی
تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 89-103]
-
جلی، الهه
بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 49-64]
-
جلالی، حسین
بررسی اثر ضداکسایشی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) در روغن سویا و مقایسه آن با ضداکساینده های سنتزی BHA وBHT [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 15-28]
-
جهادی، مهشید
بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 49-64]
-
جهادی، مهشید
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 49-58]
-
جوادزاده، یوسف
بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 59-68]
-
جوانمرد، مجید
اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 37-48]
ح
-
حجت الاسلامی، محمد
بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 49-64]
-
حجت الاسلامی، محمد
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 49-58]
-
حسینی، ابراهیم
تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 37-47]
-
حقیقی اصل، علی
بررسی پارامترهای موثر در استخراج ترنس-آنتول از دانه های انیسون [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 3-12]
-
حقیقی اصل، علی
بررسی استخراج ترکیبات طبیعی گیاهان با کمک امواج میکروویو و فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 81-91]
خ
-
خسروی دارانی، کیانوش
بررسی مقایسه ای زنده مانی پروبیوتیک های انتخابی در ماست قالبی کم چرب حاصل از شیر هموژنیزه شده تحت شرایط دمائی و مراحل متفاوت [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 3-11]
-
خلعتبری محسنی، گلسا
ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 39-48]
-
خلیقی، ساناز
بررسی تاثیر روشهای مختلف پوستگیری روی برخی ویژگیهای رئولوژیکی پراکنش صمغ لوبیای خرنوب ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 3-14]
-
خواجه نوری، مریم
بررسی پارامترهای موثر در استخراج ترنس-آنتول از دانه های انیسون [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 3-12]
-
خواجه نوری، مریم
بررسی استخراج ترکیبات طبیعی گیاهان با کمک امواج میکروویو و فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 81-91]
د
-
دارانی، سجاد
بررسی تاثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 69-80]
-
دهقان نیا، جلال
تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 21-36]
-
دهقان نیا، جلال
مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 23-38]
-
دهقان نیا، جلال
مدل سازی سینتیک از دست دادن رطوبت طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با مافوق صوت و خشک کردن [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 49-68]
-
دهقان نیا، جلال
مدل سازی تغییرات رنگی طی خشک کردن انگور پیش تیمار شده با فراصوت و کربوکسی متیل سلولز و بررسی ویژگی های حسی آن [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 61-79]
ر
-
رحیمی، سمیه
تعیین برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ژلشوندگی صمغ فارسی [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 13-27]
-
رضایی مکرم، رضا
بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 59-68]
-
رفتنی امیری، زینب
بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 15-22]
-
روانفر، نفیسه
بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 15-22]
س
-
سیدلو هریس، سیدصادق
مدل سازی تغییرات رنگی طی خشک کردن انگور پیش تیمار شده با فراصوت و کربوکسی متیل سلولز و بررسی ویژگی های حسی آن [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 61-79]
-
سیدلو هریس، سید صادق
مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 23-38]
-
سلیمانیان زاد، صبیحه
جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 49-60]
ش
-
شاهدی، محمد
بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم پروتئینی دانه گاودانه و تاثیر آن بر شاخص های اکسیداسیون روغن آفتابگردان [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 3-14]
-
شیخ زین الدین، محمود
جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 49-60]
-
شعبانی، جهانبخش
تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 89-103]
ص
-
صادقی ماهونک، علیرضا
تاثیر روش پخت بر خواص آنتیاکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 29-36]
-
صالحی، فخرالدین
مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-20]
-
صالحی، فخرالدین
بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 39-48]
-
صفائیان، فیروزه
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 81-88]
-
صوتی، محمود
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 81-88]
-
صوتی خیابانی، محمود
تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 21-36]
-
صوتی خیابانی، محمود
بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 59-68]
ط
-
طهماسبی پور، منور
مدل سازی تغییرات رنگی طی خشک کردن انگور پیش تیمار شده با فراصوت و کربوکسی متیل سلولز و بررسی ویژگی های حسی آن [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 61-79]
ع
-
عباسی، سلیمان
بررسی تاثیر روشهای مختلف پوستگیری روی برخی ویژگیهای رئولوژیکی پراکنش صمغ لوبیای خرنوب ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 3-14]
-
عباسی، سلیمان
تعیین برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ژلشوندگی صمغ فارسی [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 13-27]
-
عربستانی، اکرم
بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم پروتئینی دانه گاودانه و تاثیر آن بر شاخص های اکسیداسیون روغن آفتابگردان [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 3-14]
-
علیزاده زیناب، سجاد
تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 21-36]
ف
-
فاضل، محمد
بررسی تاثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 69-80]
-
فدائی نوغانی، وجیهه
بررسی مقایسه ای زنده مانی پروبیوتیک های انتخابی در ماست قالبی کم چرب حاصل از شیر هموژنیزه شده تحت شرایط دمائی و مراحل متفاوت [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 3-11]
-
فهیم دانش، مریم
اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 37-48]
ق
-
قاسمی ورنامخواستی، مهدی
ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 29-38]
-
قربانی، رسول
مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 23-38]
-
قربانی، محمد
تاثیر روش پخت بر خواص آنتیاکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 29-36]
-
قنبرزاده، بابک
مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 23-38]
-
قنبرزاده، بابک
بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 59-68]
-
قنبرزاده، بابک
مدل سازی سینتیک از دست دادن رطوبت طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با مافوق صوت و خشک کردن [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 49-68]
-
قنبرزاده، بابک
مدل سازی تغییرات رنگی طی خشک کردن انگور پیش تیمار شده با فراصوت و کربوکسی متیل سلولز و بررسی ویژگی های حسی آن [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 61-79]
-
قندهاری یزدی، امیرپویا
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 49-58]
ک
-
کاشانی نژاد، مهدی
مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 13-20]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 39-48]
-
کدیور، مهدی
بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم پروتئینی دانه گاودانه و تاثیر آن بر شاخص های اکسیداسیون روغن آفتابگردان [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 3-14]
-
کرامت، جواد
بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 49-64]
-
کرامت، جواد
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 49-58]
-
کرامت، جواد
بررسی تاثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 69-80]
گ
-
گلی، سید امیرحسین
بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم پروتئینی دانه گاودانه و تاثیر آن بر شاخص های اکسیداسیون روغن آفتابگردان [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 3-14]
م
-
محبی، جواد
بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 65-81]
-
محتسبی، سید سعید
ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 29-38]
-
محمدزاده میلانی، جعفر
بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 2، 1392، صفحه 15-22]
-
محمدزاده میلانی، جعفر
تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 37-47]
-
محمودی، رزاق
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 81-88]
-
مرادی آزاد، سجاد
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 81-88]
-
مرتضوی، سید حمید
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 81-88]
-
میرزایی، حبیب الله
تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 89-103]
-
مطلوبی مقدم، فیروز
بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 65-81]
-
مظاهری کلهرودی، مونا
بررسی اثر ضداکسایشی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) در روغن سویا و مقایسه آن با ضداکساینده های سنتزی BHA وBHT [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 15-28]
-
مقصودلو، یحیی
تاثیر روش پخت بر خواص آنتیاکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 29-36]
-
ملک قاسمی، اعظم
تاثیر روش پخت بر خواص آنتیاکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 29-36]
-
موحد، سارا
ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 39-48]
ن
-
نیری، سیروس
بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392، صفحه 65-81]
-
نقوی، عنایت الله
مدل سازی سینتیک از دست دادن رطوبت طی فرآیند سرخ کردن عمیق قطعات سیب زمینی پیش تیمارشده با مافوق صوت و خشک کردن [دوره 1، شماره 3، 1393، صفحه 49-68]
-
نیکبخت، حمید رضا
بررسی مقایسه ای زنده مانی پروبیوتیک های انتخابی در ماست قالبی کم چرب حاصل از شیر هموژنیزه شده تحت شرایط دمائی و مراحل متفاوت [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 3-11]
ی
-
یزدانی، بهناز
تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 37-47]
-
یلمه، محمود
تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی [دوره 1، شماره 4، 1393، صفحه 89-103]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد