آرد بدون گلوتنبررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 521-532]
آلفا-آمیلازتثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 201-218]
آنالیز حساسیتاستفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 91-103]
آنتی اکسیدانبررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 583-599]
ا
اتوکلاوارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 187-200]
ادویهقابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 219-231]
ارزیابی حسیمدل سازی ریاضی فرایند خشک کردن با هوای گرم برش های به با پیش تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 105-120]
ارزیابی کیفیتبررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 257-276]
ایزوله پروتئین آب پنیرتاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگیهای نانوامولسیون خودبخودی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 533-547]
اسانس نعناعتولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 9-18]
اسپیرولینابررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 583-599]
اکستروژنتأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجهفرنگی-سبوس برنج) [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 549-565]
اگزرژیتحلیل انرژی و اگزرژی یک خشککن خورشیدی با دو انبارۀ گرمایی برای خشک کردن نعناع فلفلی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 421-439]
الکتروریزپوشانیالکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیستدسترسی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 467-481]
الکتروریسیتولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 9-18]
الکتروریسیالکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیستدسترسی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 467-481]
الگوریتم ژنتیک-شبکه عصبیسینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 175-186]
الگوریتم کرم شب تابتاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 323-339]
انرژیتحلیل انرژی و اگزرژی یک خشککن خورشیدی با دو انبارۀ گرمایی برای خشک کردن نعناع فلفلی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 421-439]
انرژی فعالسازیسینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 175-186]
انرژی مصرفیخشککردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیشتیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 233-245]
اهمیکبررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 247-256]
ب
بادام کوهیتاثیر روشهای مختلف برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی بادام کوهی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 55-73]
بارگذاریطبقهبندی خواص بیولوژیکی میوه گلابی در بارگذاری دینامیکی و استاتیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 507-520]
بازدهی استخراجتاثیر روشهای استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 399-408]
برشته کردنتاثیر روشهای مختلف برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی بادام کوهی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 55-73]
برشته کردنبهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 121-136]
برنجبررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 521-532]
بره مومتاثیر روشهای استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 293-304]
بلانچینگبررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 247-256]
بینی الکترونیکقابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 219-231]
بینی الکترونیکبه کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 351-362]
بینایی ماشینبررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 257-276]
بهمدل سازی ریاضی فرایند خشک کردن با هوای گرم برش های به با پیش تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 105-120]
بهارنارنجبررسی ویژگیهای فیزیکی و آنتیاکسیدانی ریزکپسولهای حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشککردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 441-453]
بهینه یابیبهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 121-136]
بهینه سازیمدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 277-292]
پ
پایداری حرارتیاثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 149-159]
پپتیدهای زیست فعالبررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 583-599]
پرتقالمقایسه مدل ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برشهای پرتقال طی فرآیند خشکشدن [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 161-174]
پردازش تصویرطراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 341-350]
پردازش تصویراستفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 91-103]
پروفیل اسیدهای چربپیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 483-496]
پستهمدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 277-292]
پیش تیماربررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 247-256]
پیش تیمار اسمزیمدل سازی ریاضی فرایند خشک کردن با هوای گرم برش های به با پیش تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 105-120]
پیش تیمار مایکروویوپیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 483-496]
پکتینازپیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 45-54]
ت
تثبیت هم زمان آنزیم هاتثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 201-218]
تجمع آنزیمی با اتصالات جانبی نانو مغناطیسیتثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 201-218]
تخمیر کنترل شدهبهینهسازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 379-397]
تقلبتشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 137-148]
تقلبامکانسنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانهای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 409-420]
تیمار گرماییتأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 363-378]
توزیع دماتأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 363-378]
توکوفرولهاپیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 483-496]
چ
چای سیاهبه کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 351-362]
چغندر قندپیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 45-54]
ح
حرارتدهیمدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 277-292]
حسگر دیالکتریکامکانسنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانهای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 409-420]
حسگرهای اکسید فلزیبه کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 351-362]
حمام التراسونیکتاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگیهای نانوامولسیون خودبخودی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 533-547]
حمام فراصوتاثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 455-466]
خیساندنتاثیر روشهای استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 293-304]
خشک کردنمقایسه مدل ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برشهای پرتقال طی فرآیند خشکشدن [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 161-174]
خشک کردنمدل سازی ریاضی فرایند خشک کردن با هوای گرم برش های به با پیش تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 105-120]
خشککردنخشککردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیشتیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 233-245]
خـشککردنسینتیک خـشککردن فیلم های زیستتخریبپذیر به روش مایکروویو [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 1-8]
خشککردن پاششیبررسی ویژگیهای فیزیکی و آنتیاکسیدانی ریزکپسولهای حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشککردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 441-453]
خشککنتحلیل انرژی و اگزرژی یک خشککن خورشیدی با دو انبارۀ گرمایی برای خشک کردن نعناع فلفلی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 421-439]
خشک کن الکتریکیتعیین روش و شرایط بهینه خشک کردن کلاله زعفران تولید شده درکردستان [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 31-44]
خشک کن انجمادیریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 19-30]
خشک کن سنتیتعیین روش و شرایط بهینه خشک کردن کلاله زعفران تولید شده درکردستان [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 31-44]
خشک کن مایکروویوتعیین روش و شرایط بهینه خشک کردن کلاله زعفران تولید شده درکردستان [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 31-44]
خشککن مایکروویوسینتیک خـشککردن فیلم های زیستتخریبپذیر به روش مایکروویو [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 1-8]
خشک کن هوای گرمبررسی آزمایشگاهی و مدلسازی سینتیک خشک کردن شلتوک در خشک کن هوای گرم توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 497-505]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییبررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 521-532]
خصوصیات کیفی نان خمیرترشیبهینهسازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 379-397]
خمیرترش سبوس برنجبهینهسازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 379-397]
خواص فیزیکیتعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سیتیاسکن [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 305-321]
خواص فیزیولوژیکیبررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 247-256]
د
دمای استخراجاثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 455-466]
دمای هواتحلیل انرژی و اگزرژی یک خشککن خورشیدی با دو انبارۀ گرمایی برای خشک کردن نعناع فلفلی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 421-439]
ذ
ذرتبررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 521-532]
ر
راندمان ریزپوشانیریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 19-30]
رب گوجه فرنگیتشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 137-148]
ریزپوشانیبررسی ویژگیهای فیزیکی و آنتیاکسیدانی ریزکپسولهای حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشککردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 441-453]
ریزجلبکبررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 583-599]
ریزساختاربررسی تأثیر عصاره اتانولی بره موم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ریزساختاری، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم مرکب نشاسته – ژلاتین – پلی وینیل الکل [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 567-581]
روش سطح پاسخاستفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 91-103]
روش سطح پاسخبهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 121-136]
روش سطح پاسخ (RSM)بهینهسازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 379-397]
روغن دانه ماریتیغالپیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 483-496]
روغن کنجدامکانسنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانهای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 409-420]
رئولوژی دینامیکتاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 323-339]
ز
زیست دسترسیالکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیستدسترسی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 467-481]
زعفرانتعیین روش و شرایط بهینه خشک کردن کلاله زعفران تولید شده درکردستان [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 31-44]
زمان استخراجاثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 455-466]
زنجبیلاثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 455-466]
زئینالکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیستدسترسی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 467-481]
ژ
ژلاتیناثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 149-159]
س
ساختاراثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 149-159]
سبوس برنجتأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجهفرنگی-سبوس برنج) [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 549-565]
سی تی اسکنتعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سیتیاسکن [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 305-321]
سطح پاسخمدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 277-292]
سینتیکسینتیک خـشککردن فیلم های زیستتخریبپذیر به روش مایکروویو [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 1-8]
سینتیک خشک کردنبررسی آزمایشگاهی و مدلسازی سینتیک خشک کردن شلتوک در خشک کن هوای گرم توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 497-505]
ش
شبکه عصبی پرسپترون چندلایهبررسی آزمایشگاهی و مدلسازی سینتیک خشک کردن شلتوک در خشک کن هوای گرم توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 497-505]
شبکه عصبی مصنوعیمقایسه مدل ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برشهای پرتقال طی فرآیند خشکشدن [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 161-174]
شبکه عصبی مصنوعیطبقهبندی خواص بیولوژیکی میوه گلابی در بارگذاری دینامیکی و استاتیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 507-520]
شربت با مالتوز بالاتثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 201-218]
شربت خامپیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 45-54]
شکل ظرفتأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 363-378]
شلتوکبررسی آزمایشگاهی و مدلسازی سینتیک خشک کردن شلتوک در خشک کن هوای گرم توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 497-505]
شناسایی الگوتشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 137-148]
ص
صمغ دانه مروتاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 323-339]
صمغعربیبررسی ویژگیهای فیزیکی و آنتیاکسیدانی ریزکپسولهای حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشککردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 441-453]
صمغ کنجاکتاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 323-339]
ض
ضریب انتشارسینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 175-186]
ضریب پخش رطوبت موثرخشککردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیشتیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 233-245]
ضریب نفوذ موثرمدل سازی ریاضی فرایند خشک کردن با هوای گرم برش های به با پیش تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 105-120]
ط
طبقه بندیطراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 341-350]
طبقه بندیطبقهبندی خواص بیولوژیکی میوه گلابی در بارگذاری دینامیکی و استاتیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 507-520]
طبقهبندی کیفیبه کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 351-362]
ظ
ظرفیت ایجاد امولسیونتاثیر روشهای استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 399-408]
ع
عیوب ظاهریطراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 341-350]
غ
غیر مخربتعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سیتیاسکن [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 305-321]
ف
فراصوتخشککردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیشتیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 233-245]
فراصوتتاثیر روشهای استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 293-304]
فرایند اکستروژنبررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 521-532]
فعالیت آنتیاکسیدانیاثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 455-466]
فیلم خوراکی ترکیبیاثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 149-159]
فیلم زیست تخریب پذیرسینتیک خـشککردن فیلم های زیستتخریبپذیر به روش مایکروویو [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 1-8]
فیلم مرکببررسی تأثیر عصاره اتانولی بره موم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ریزساختاری، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم مرکب نشاسته – ژلاتین – پلی وینیل الکل [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 567-581]
ک
کبودیتعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سیتیاسکن [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 305-321]
کیتوزانریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 19-30]
کیتوزاناثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 149-159]
کیتوزانتولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 9-18]
کربوکسی متیل سلولزتاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 323-339]
کروماتوگرافیتاثیر روشهای استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 293-304]
کفتاثیر روشهای استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 399-408]
کمومتریکبه کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 351-362]
کمومتریکسامکانسنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانهای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 409-420]
گ
گاودانهتولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 9-18]
گلابیتعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سیتیاسکن [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 305-321]
گلابیطبقهبندی خواص بیولوژیکی میوه گلابی در بارگذاری دینامیکی و استاتیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 507-520]
گوشتبررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 257-276]
گوشت مرغاستفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 91-103]
ل
لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوسبهینهسازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 379-397]
لیکوپنالکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیستدسترسی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 467-481]
لیموترشخشککردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیشتیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 233-245]
م
مادون قرمزسینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 175-186]
مادون قرمزبهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 121-136]
ماشین بویاییتشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 137-148]
مایکروویوتأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 363-378]
مایکروویومدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 277-292]
مالتودکسترینبررسی ویژگیهای فیزیکی و آنتیاکسیدانی ریزکپسولهای حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشککردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 441-453]
مالتوژنیک آمیلازتثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 201-218]
ماهی کپوربررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 257-276]
مدل ریاضیمقایسه مدل ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برشهای پرتقال طی فرآیند خشکشدن [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 161-174]
مدلسازیسینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 175-186]
مدل سازیمدل سازی ریاضی فرایند خشک کردن با هوای گرم برش های به با پیش تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 105-120]
مغز پستهبهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 121-136]
مکملفیبریتأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجهفرنگی-سبوس برنج) [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 549-565]
مورفولوژیریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 19-30]
موسیلاژ دانه بهتاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگیهای نانوامولسیون خودبخودی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 533-547]
میوه بهسینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 175-186]
ن
نانوالیافتولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 9-18]
نانوامولسیونریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 19-30]
نانوامولسیون خودبخودیتاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگیهای نانوامولسیون خودبخودی [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 533-547]
نانوبیوکاتالیستتثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 201-218]
نانوکامپوزیتتولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 9-18]
نسبت رطوبتمقایسه مدل ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برشهای پرتقال طی فرآیند خشکشدن [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 161-174]
نشاسته ذرتارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 187-200]
نشاسته مقاومارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 187-200]
نعناع فلفلیتحلیل انرژی و اگزرژی یک خشککن خورشیدی با دو انبارۀ گرمایی برای خشک کردن نعناع فلفلی [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 421-439]
و
ویژگی های رنگیتاثیر روشهای استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 399-408]
ویژگی های ساختاریارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 187-200]
ویژگی های عملکردیارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 187-200]
ویژگی های فیزیکوشیمیاییتعیین روش و شرایط بهینه خشک کردن کلاله زعفران تولید شده درکردستان [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 31-44]
ویژگی های فیزیکوشیمیاییتاثیر روشهای مختلف برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی بادام کوهی [دوره 6، شماره 1، 1397-98، صفحه 55-73]
ویژگیهای فیزیکوشیمیاییپیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 483-496]
ه
هیدرولیزبررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 6، شماره 4، 1397-98، صفحه 583-599]
هویجبررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج [دوره 6، شماره 2، 1397-98، صفحه 247-256]
ی
یکنواختی حرارتتأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو [دوره 6، شماره 3، 1397-98، صفحه 363-378]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد