[1] Doymaz, I., Demir, H., Yildirim, A. (2015). Drying of quince slices: Effect of pretreatments on drying and rehydration characteristics. Chem. Eng. Commun., 202 (10), 1271–1279.
[2] اکبریان، م.؛ قنبرزاده، ب.؛ دهقاننیا، ج.؛ صوتی خیابانی، م. (۱۳۹۶) بهینهسازی محلول اسمزی و بررسی اثرات آبگیری اسمزی بر ویژگیهای بافتی و رنگی میوه (به) فرآیند شده با پوششهای پلیساکاریدی فعال، پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران. جلد ۹، شماره ۲، ص ۱۶۵-۱۷۴.
[3] Koc, B., Eren, I., Ertekin, F. K. (2008). Modelling bulk density, porosity and shrinkage of quince during drying: The effect of drying method. J. Food Eng., 85 (3), 340–349.
[4] Akbarian, M., Ghanbarzadeh, B., Sowti, M., Dehghannya, J. (2014). Effects of pectin- CMC-based coating and osmotic dehydration pretreatments on microstructure and texture of the hot-air dried quince slices. J. Food Process. Pres., 39, 260–269.
[5] Patill, M. M., Kalse, S. B., Jain, S, K. (2012). Osmo-convective drying of onion slices. Res. J. Rec. Sci., 1 (1), 51-59.
[6] زیرجانی، ل.؛ توکلیپور، ح. (۱۳۸۹) مطالعه امکان تولید برگه موز توسط روش خشککردن ترکیبی هوای داغ و مایکروویو، نشریه پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، جلد ۶، شماره ۱، ص ۵۸-۶۷.
[7] Fernandes, F., Rodrigues, S., Gaspareto, O., Oliviera, E. (2006). Optimization of osmotic dehydration of banana followed by air-drying. J. Food Eng., 77: 188-193.
[8] Monnerat, S. M., Pizzi, T. R. M., Mauro, M. A., Menegalli, F. C. (2010). Osmotic dehydration of apples in sugar/salt solutions: Concentration profiles and effective diffusion coefficients. J. Food Eng., 100 (4), 604-612.
[9] Dehghannya, J., Emam-jomeh, Z., Sotudeh-Gharebagh, R., Ngadi, M. (2006). Osmotic Dehydration of Apple Slices with Carboxy-Methyl Cellulose Coating. Dry. Technol., 24, 45-50.
[10] Sahin, U., Ozturk, H. K. (2016). Effects of pulsed vacuum osmotic dehydration (PVOD) on drying kinetics of figs (
Ficus carica L),
Innov. Food Sci. Emerg., 36, 104-111.
[11] da Silva, W. P., e Silva, C. M.D.P.S., Gama, F. J.A., Gomes, J. P. (2014). Mathematical models to describe thin-layer drying and to determine drying rate of whole bananas. J. Saudi Soc. Agr. Sci., 13 (1), 67-74.
[12] Yang, X. H., Deng, Li. Z., Mujumdar, A. S., Xiao,H. W., Zhang, Q. Kan, Z. (2018). Evolution and modeling of colour changes of red pepper (
Capsicum annuum L.) during hot air drying,
J. Food Eng., 231, 101-108.
[13] Rayaguru, K., Routray, W. (2012). Mathematical modeling of thin layer drying kinetics of stone apple slices. Int. Food Res. J., 19 (4), 1503-1510.
[14] Onwude, D. I., Hashim, N., Janius, R. B., Nawi, N., Abdan, K. (2016). Evaluation of a suitable thin layer model for drying of pumpkin under forced air convection. Int. Food Res. J., 23 (3), 1173-1181.
[15] مشکانی، س. م.، پورفلاح، ز.، توکلیپور، ح.، محمدی، م.؛ نهاردانی، م. (۱۳۹۱) بررسی سینتیک خشککردن لایهای نازک کدوی سبز با فرایند جابهجایی هوای داغ. مجله علوم و فناوری غذایی، سال چهارم، شماره سوم، ص ۷۵-۸۲.
[16] Tzempelikos, D. A., Vouros, A. P., Bardakas, A. V., Filios, A. E., Margaris, D. P. (2014). Case studies on the effect of the air drying conditions on the convective drying of quinces. Case Studies in Thermal Eng., 3, 79–85.
[171] محمدی، م.؛ پورفلاح، ز.؛ نهاردانی، م.؛ مشکانی، س. م. (۱۳۹۳) بهینهسازی ضریب نفوذ موثر رطوبت و مدلسازی ریاضی سینتیک خشککردن برشهای میوه به (Cydonia oblonga)، علوم غذایی و تغذیه، سال ۱۲، شماره ۱. ص ۴۹-۵۸.
[18] متولی، ع.؛ هدایتی، ف. (۱۳۹۶) بررسی تغییرات ضریب آهنگ ثابت خشکشدن در مدلهای شبیهسازی با استفاده از پیشتیمارهای مختلف، فصلنامه فناوریهای نوین غذایی، سال چهارم، شماره ١٥ ، ص ۳۹-۵۱.
[19] نایبندی آتشی، س.؛ مرتضوى، س. ع.؛ طباطبایی یزدی، ف.؛ محبی، م.؛ وریدی، م. ج. (۱۳۹۶) بهینهسازی فرایند آبگیری اسمزی و مدلسازی سینتیک انتقال جرم طی خشککردن با هوای داغ گوشت شترمرغ، فصلنامه فناوریهای نوین غذایی، سال چهارم، شماره ١٥ ، ص ۶۵-۷۶.
[20] AOAC. (1990). Official method of analysis, 15th ed. Association of official analytical chemists, Arlington, VA.
[21] Revaskar, V.A., Pisalkar, P.S., Pathare, P.B., Sharma, G.P. (2014). Dehydration kinetics of onion slices in osmotic and air convective drying process. Res. Agr. Eng. 60 (3), 92-99.
[22] Dadali, G., Demirhan, E. (2007). Color change kinetics of spinach undergoing microwave drying. Drying Technol., (25), 1713-1723.
[23] Saklar, S., Ungan, S., Katnas, S. (1999). Instrumental crispness and crunchiness of roasted hazelnuts and correlations with sensory assessment. J Food Sci., 64 (6), 1015-1019.
[24] Bruce, D. M. (1985). Exposed-layer barley drying, three models fitted to new data up to 150°C. J. Agri. Eng., (4), 337–347.
[25] Page, G.E. (1949). Factors influencing the maximum rates of air drying shelled corn in thin layers. M.S. thesis, Department of Mechanical Engineering, Prude University, Prude, USA.
[26] Henderson, S. M. (1974). Progress in developing the thin layer drying equation. T. Am. Soc. Agr. Eng., 17 (6), 1167–1172.
[27] Wang, C. Y., Singh, R. P. (1978). A single layer drying equation for rough rice. ASAE paper No: 78-3001, ASAE, St. Joseph, MI.
[28] Karathanos, V. T. (1999). Correlation of water content of dried fruits by drying kinetics. J. Food Eng., 39, 337-344.
[29] Diamante, L. M., Munro, P. A. (1991). Mathematical modeling of hot air drying of sweet potato slices. Int. J. Food Sci. Technol., 26 (1), 99-109.
[30] Diamante, L. M., Munro, P. A. (1993). Mathematical modeling of the thin layer solar drying of sweet potato slices. Sol. Energy, 51, 271-276.
[31] Aghbashlo, M., Kianmehr, M. H., Khani, S., Ghasemi, M. (2009). Mathematical modeling of carrot thin-layer drying using new model. Int. Agrophys., 23, 313-317.
[32] Alibas, I. (2014). Microwave, Air and Combined Microwave-Air Drying of Grape Leaves (Vitis vinifera L.) and the Determination of Some Quality Parameters. Int. J. Food Eng., 10 (1), 69-88.
[33] Crank, J. (1975). The mathematics of diffusion. 2nd ed. Oxford University Press, Oxford, 104-106.
[34] Li, Z., Kobayashi, N. (2005). Determination of moisture diffusivity by thermo-gravimetric analysis under non-isothermal condition. Drying Technol., 23 (6), 1331–1342.
[35] Ibitwar, B. B., Kaur, B., Arora, S., Pathare, P. B. (2008). Osmo-Convective Dehydration of Plum. Int. J. Food Eng., 4 (8).
[36] خواجوى، ر.؛ شمسآبادی، ح.؛ اصغرى، ع. (۱۳۹۶) ارزیابى برخى از ویژگىهاى کیفى دانه هندوانه طى فرایند خشککردن، فصلنامه فناوریهای نوین غذایی، دوره ٥، شماره ٢، ص ۲۰۳-۲۱۸.
[37] Krokida, M., Karathanos, V., Maroulis, Z. (2000). Effect of osmotic dehydration on color and sorption characteristics of apple and banana. Dry. Technol., 18, 937-950.
[38] Zenoozian, M. S., Feng, H., Razavi, S., Shahidi, F., Pourreza, H. (2008). Image analysis and dynamic modeling of thin‐layer drying of osmotically dehydrated pumpkin. J. Food Process. Pres., 32 (1), 88-102.
[39] Yousefi, A., Niakousari, M., Moradi, M. (2013). Microwave assisted hot air drying of papaya (Carica papaya L.) pretreated in osmotic solution, Afr. J. Agr. Res., 8 (25), 3229-3235.
[40] Pisalkar, P. S., Jain, N. K., Pathare, P. B., Murumkar, R. P., Revaskar, V.A. (2014). Osmotic dehydration of aloe vera cubes and selection of suitable drying model. Int. Food Res. J., 21 (1), 373-378.
[41] Meisami-asl, E., Rafiee, S. (2009). Mathematical Modeling of Kinetics of Thin-layer Drying of Apple. Agricultural Engineering International: the CIGR E journal. Manuscript 1185.
[42] امام جمعه، ز.؛ علاءالدینی، ب. (1384) بهبود شاخص کیفی کیوی خشکشده و فرمولاسیون آن با استفاده از پیش فرایند اسمز، مجله علوم کشاورزی ایران، جلد 36، شماره 6، ص ۱۴۲۱-۱۴۲۷.