آ
-
آب دمای زیر بحرانی
بررسی پارامترهای موثر در استخراج ترنس-آنتول از دانه های انیسون [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 3-12]
-
آرد سیب زمینی
ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 39-48]
-
آنتیاکسیدانی
تاثیر روش پخت بر خواص آنتیاکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 29-36]
-
آنزیمبری
تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 21-36]
-
آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو
تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 37-47]
ا
-
ایزومالت
بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 49-64]
-
استخراج
بررسی پارامترهای موثر در استخراج ترنس-آنتول از دانه های انیسون [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 3-12]
-
استخراج
بررسی استخراج ترکیبات طبیعی گیاهان با کمک امواج میکروویو و فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 81-91]
-
اسفناج
بررسی تاثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 69-80]
-
اکسایش روغن نباتی
بررسی اثر ضداکسایشی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) در روغن سویا و مقایسه آن با ضداکساینده های سنتزی BHA وBHT [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 15-28]
-
اکسایش کره
اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 37-48]
-
اکستنسوگراف
ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 39-48]
-
امواج فراصوت- امواج میکروویو
بررسی استخراج ترکیبات طبیعی گیاهان با کمک امواج میکروویو و فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 81-91]
-
انبارداری
بررسی تاثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 69-80]
-
انتشار دیسک
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 81-88]
-
انتقال جرم
مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 13-20]
-
اندیس شیمیایی
تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 89-103]
ب
-
بیاتی
بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 15-22]
-
بیاتی
ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 39-48]
-
بیاتی
تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 37-47]
-
بادام کوهی
تعیین برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ژلشوندگی صمغ فارسی [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 13-27]
-
بافت
بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 39-48]
-
بافتسنج
ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 39-48]
-
بالنگو
مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 13-20]
-
بستهبندی اتمسفر اصلاح شده
بررسی تاثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 69-80]
-
بسته بندی ضد اکسایشی
اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 37-48]
-
بستهبندی فعال
اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 37-48]
-
بیسکویت قالب غلتکی
بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 49-64]
پ
-
پسته وحشی
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 81-88]
-
پیشینه متداول رشد بلور
بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 65-81]
-
پلی ساکارید
جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 49-60]
-
پنیر پروسس آنالوگ
تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 89-103]
-
پوستگیری
بررسی تاثیر روشهای مختلف پوستگیری روی برخی ویژگیهای رئولوژیکی پراکنش صمغ لوبیای خرنوب ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 3-14]
ت
-
تبلور
بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 65-81]
-
تحلیل تفکیک خطی
ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 29-38]
-
تحلیل مولفههای اصلی
ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 29-38]
-
ترکیبات طبیعی
بررسی استخراج ترکیبات طبیعی گیاهان با کمک امواج میکروویو و فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 81-91]
-
ترنس-آنتول
بررسی پارامترهای موثر در استخراج ترنس-آنتول از دانه های انیسون [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 3-12]
-
تعداد مراحل هموژنیزاسیون
بررسی مقایسه ای زنده مانی پروبیوتیک های انتخابی در ماست قالبی کم چرب حاصل از شیر هموژنیزه شده تحت شرایط دمائی و مراحل متفاوت [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 3-11]
-
توریع اندازه ذرات
بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 65-81]
ج
-
جذب روغن
تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 21-36]
-
جو
بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 15-22]
چ
-
چغندرقرمز
تاثیر روش پخت بر خواص آنتیاکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 29-36]
ح
-
حداقل غلظت بازدارندگی
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 81-88]
خ
-
خشک کردن
بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 39-48]
-
خصوصیات فیزیکوشیمیایی
بررسی تاثیر بستهبندی با اتمسفر اصلاح شده روی برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی اسفناج (spinacia oleracea L.) در طی نگهداری [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 69-80]
-
خواص ژلشوندگی
تعیین برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ژلشوندگی صمغ فارسی [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 13-27]
-
خواص فیزیکوشیمیایی
بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 49-64]
-
خواص فیزیکوشیمیایی
تعیین برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ژلشوندگی صمغ فارسی [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 13-27]
د
-
دانه های انیسون
بررسی پارامترهای موثر در استخراج ترنس-آنتول از دانه های انیسون [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 3-12]
-
دمای هموژنیزاسیون
بررسی مقایسه ای زنده مانی پروبیوتیک های انتخابی در ماست قالبی کم چرب حاصل از شیر هموژنیزه شده تحت شرایط دمائی و مراحل متفاوت [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 3-11]
ر
-
رژیمی
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 49-58]
-
روش پخت
تاثیر روش پخت بر خواص آنتیاکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 29-36]
-
روش حرارتی
بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 59-68]
-
روش سطح پاسخ
بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 59-68]
-
روش سطح پاسخ
تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 89-103]
-
روغن سویا
بررسی اثر ضداکسایشی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) در روغن سویا و مقایسه آن با ضداکساینده های سنتزی BHA وBHT [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 15-28]
-
رئولوژی
بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 39-48]
س
-
ساکارز
بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 49-64]
-
سیبزمینی قطعهشده
تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 21-36]
-
سرخکردن
تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 21-36]
-
سردکردن آهسته
تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 89-103]
-
سینتیک
مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 13-20]
-
سوکرالوز
بررسی تأثیر جایگزینی ساکارز توسط مخلوط سوکرالوز و ایزومالت بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی بیسکویت قالب غلتکی [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 49-64]
-
سوکرالوز
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 49-58]
ص
-
صمغ ریحان
بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 39-48]
-
صمغ زانتان
ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 39-48]
-
صمغ فارسی
تعیین برخی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و ژلشوندگی صمغ فارسی [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 13-27]
-
صمغ لوبیای خرنوب
بررسی تاثیر روشهای مختلف پوستگیری روی برخی ویژگیهای رئولوژیکی پراکنش صمغ لوبیای خرنوب ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 3-14]
ض
-
ضدمیکروبی
بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks) [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 81-88]
-
ضریب توزیع
بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 65-81]
-
ضریب یکنواختی
بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 65-81]
ع
-
عصارة رزماری
اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 37-48]
-
عصاره دانه رازیانه
بررسی اثر ضداکسایشی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) در روغن سویا و مقایسه آن با ضداکساینده های سنتزی BHA وBHT [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 15-28]
ف
-
فارینوگراف
ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 39-48]
-
فراسودمند
جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 49-60]
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم پروتئینی دانه گاودانه و تاثیر آن بر شاخص های اکسیداسیون روغن آفتابگردان [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 3-14]
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 49-60]
-
فعالیت ضداکسایشی
بررسی اثر ضداکسایشی عصاره دانه رازیانه (Foeniculum vulgare) در روغن سویا و مقایسه آن با ضداکساینده های سنتزی BHA وBHT [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 15-28]
-
فیلم زیست تخریب پذیر
بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم پروتئینی دانه گاودانه و تاثیر آن بر شاخص های اکسیداسیون روغن آفتابگردان [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 3-14]
-
فیلمهای پلیمری
اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 37-48]
ق
-
قابلیت زنده مانی
بررسی مقایسه ای زنده مانی پروبیوتیک های انتخابی در ماست قالبی کم چرب حاصل از شیر هموژنیزه شده تحت شرایط دمائی و مراحل متفاوت [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 3-11]
-
قطاب
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 49-58]
ک
-
کارایی درون پوشانی
بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 59-68]
گ
-
گیاهان
بررسی استخراج ترکیبات طبیعی گیاهان با کمک امواج میکروویو و فراصوت [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 81-91]
-
گاودانه
بررسی برخی خصوصیات ساختاری و فعالیت آنتی اکسیدانی فیلم پروتئینی دانه گاودانه و تاثیر آن بر شاخص های اکسیداسیون روغن آفتابگردان [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 3-14]
-
گرماسنجی اسکنی افتراقی (DSC)
بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 59-68]
م
-
ماست پروبیوتیک
بررسی مقایسه ای زنده مانی پروبیوتیک های انتخابی در ماست قالبی کم چرب حاصل از شیر هموژنیزه شده تحت شرایط دمائی و مراحل متفاوت [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 3-11]
-
ماشین بویایی
ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 29-38]
-
مایکروویو
تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 37-47]
-
مالت
بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 15-22]
-
مالتودکسترین
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 49-58]
-
مدلسازی
تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 21-36]
-
میکروسکوپ الکترونی گذاره (TEM)
بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 59-68]
-
مهاجرت
اثر فیلم های پلیمری پوشانده شده با پاداکسنده طبیعی (عصاره رزماری) در جلوگیری از اکسایش کره [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 37-48]
-
موز
ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 29-38]
ن
-
نان بربری
بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 15-22]
-
نانولیپوزوم
بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 59-68]
-
نیمه هادی اکسید فلزی
ارزیابی سامانه ماشین بویایی (بینی الکترونیکی) بر پایه حسگرهای نیمه هادی اکسید فلزی (MOS) در آشکارسازی تغییرات رداثر نگهداری موز [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 29-38]
و
-
واژگان کلیدی: پریبیوتیک
جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 49-60]
-
واژههای کلیدی: بتالائین
تاثیر روش پخت بر خواص آنتیاکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 29-36]
-
ویژگی کیفی.
بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب [دوره 1، شماره 2، 1392-93، صفحه 49-58]
-
ویژگیهای رئولوژیکی
بررسی تاثیر روشهای مختلف پوستگیری روی برخی ویژگیهای رئولوژیکی پراکنش صمغ لوبیای خرنوب ایرانی [دوره 1، شماره 3، 1392-93، صفحه 3-14]
ه
-
هیدروکلوئید
مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana) [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 13-20]
-
هیدروکلوئید
تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 37-47]
-
هیدروکلوئیدهای خوراکی
تأثیر آنزیم بری و هیدروکلوئیدهای خوراکی روی کاهش جذب روغن طی سرخ کردن سیب زمینی قطعه شده [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 21-36]
-
هسته خرما
جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن [دوره 1، شماره 4، 1392-93، صفحه 49-60]
-
هستههای اولیه
بهره گیری از آنالیز تصویری و معادلات روزین-راملر برای ارزیابی کمی هسته های اولیه تبلور شکر [دوره 1، شماره 1، 1392-93، صفحه 65-81]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد