آبدانان مهدی زاده، سامان طراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 341-350]
آبدانان مهدی زاده، سامان بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 257-276]
آرژه، ادریس پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 45-54]
آزادبخت، محسن تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سیتیاسکن [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 305-321]
آزادبخت، محسن بررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 247-256]
آزادبخت، محسن طبقهبندی خواص بیولوژیکی میوه گلابی در بارگذاری دینامیکی و استاتیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 507-520]
آزادمرد دمیرچی، صدیف پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 483-496]
آق خانی، محمد حسین تاثیر روشهای استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 399-408]
ا
اجاق، سید مهدی ریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 19-30]
اجاق، سید مهدی اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 149-159]
ایروانی مهاجری، راحله بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 583-599]
ایزدی، زهرا تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 137-148]
اسمعیلی، محسن بررسی تأثیر عصاره اتانولی بره موم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ریزساختاری، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم مرکب نشاسته – ژلاتین – پلی وینیل الکل [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 567-581]
اصغری، علی طبقهبندی خواص بیولوژیکی میوه گلابی در بارگذاری دینامیکی و استاتیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 507-520]
افشار، نوشین تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 9-18]
افقی، حمیده بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 583-599]
الماسی، هادی بررسی تأثیر عصاره اتانولی بره موم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ریزساختاری، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم مرکب نشاسته – ژلاتین – پلی وینیل الکل [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 567-581]
امامی فر، آریو تعیین روش و شرایط بهینه خشک کردن کلاله زعفران تولید شده درکردستان [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 31-44]
ایمانیان، کمال خشککردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیشتیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 233-245]
اورک، هادی طراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 341-350]
اورک، هادی بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 257-276]
ب
بخشی پور زیارتگاهی، عادل به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 351-362]
پ
پیرسا، سجاد پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 45-54]
پیروزی فرد، میر خلیل پیش تیمار آنزیمی شربت خام چغندر قند با استفاده از آنزیم پکتیناز به منظور بهبود فرآیند تصفیه متداول [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 45-54]
پیمان، سید حسین به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 351-362]
ت
ترابیزاده، هما تثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 201-218]
تمجیدی، فردین تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگیهای نانوامولسیون خودبخودی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 533-547]
توحیدی، مجتبی قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-231]
توحیدی، مجتبی امکانسنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانهای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 409-420]
ث
ثنایی فر، علیرضا به کارگیری سامانه بینی الکترونیک به منظور درجه بندی کیفی چای سیاه ایرانی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 351-362]
ج
جمالیزاده، فائزه قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-231]
جنتی، سولماز طراحی و توسعه سامانه بینایی ماشین به منظور تعیین خودکار عیوب ظاهری سیب [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 341-350]
جهان بخشی، احمد خشککردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیشتیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 233-245]
چ
چهارپاشلو، اسماعیل الکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیستدسترسی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 467-481]
ح
حداد خداپرست، محمد حسین تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجهفرنگی-سبوس برنج) [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 549-565]
حسنی، سیده شیوا مدل سازی ریاضی فرایند خشک کردن با هوای گرم برش های به با پیش تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 105-120]
حسنی، شیرین ریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 19-30]
حسینی، فرشته تاثیر روشهای استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 399-408]
حسینی نژاد، مرضیه بهینهسازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 379-397]
خ
خانی، مهدی قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-231]
خاورپور، مریم مقایسه مدل ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برشهای پرتقال طی فرآیند خشکشدن [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 161-174]
خاورپور، مریم مدل سازی ریاضی فرایند خشک کردن با هوای گرم برش های به با پیش تیمار آبگیری اسمزی: تعیین ضریب نفوذ موثر و انرژی فعال سازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 105-120]
خجسته پور، مهدی تأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 363-378]
خجسته پور، مهدی مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 277-292]
خسرو شاهی اصل، اصغر تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگیهای نانوامولسیون خودبخودی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 533-547]
د
دیلمقانیان، سونیا سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 175-186]
رستمی، امین تأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 363-378]
رستمی، امین مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 277-292]
رستمی، سجاد تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 137-148]
رضوی، سید محمد علی ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 187-200]
رضوی، سید محمد علی تاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 323-339]
رضوی، سید محمد علی بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 121-136]
رضوی زاده، بی بی مرضیه تاثیر روشهای استخراج خیساندن و فراصوت بر محتوای ترکیبات فنلی بره موم [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 293-304]
رفتنی امیری، زینب اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 455-466]
ز
زاهدی، یونس پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 483-496]
زعفرانی تبریزی، میلاد اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 149-159]
س
سادات غزالی، الهه بررسی ویژگیهای فیزیکی و آنتیاکسیدانی ریزکپسولهای حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشککردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 441-453]
سیادت، مریم تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 137-148]
ش
شاددل، رضوان پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 483-496]
شاکر اردکانی، احمد بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 121-136]
شکرچی زاده، هاجر تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 9-18]
شهبازی، فیض اله استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]
ص
صادقی، علیرضا بهینهسازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 379-397]
صدرنیا، حسن تأثیر پارامترهای فیزیکی بر یکنواختی توزیع دمای محصول پسته رقم فندقی در حرارت دهی با مایکروویو [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 363-378]
صدرنیا، حسن مدلسازی و تعیین شرایط بهینه فرآیند حرارتی پسته رقم احمدآقایی با مایکروویو به روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 277-292]
صفی الدین اردبیلی، سید محمد قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-231]
صفررضوی زاده، مهدیه تاثیر روشهای استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 399-408]
ض
ضیافروغی، امین سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 175-186]
ضیائی فر، امان محمد تاثیر روشهای مختلف برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی بادام کوهی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 55-73]
ط
طاهری گراوند، امین استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]
ع
عابدی، محمدجواد بررسی تأثیر عصاره اتانولی بره موم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، ریزساختاری، آنتی اکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم مرکب نشاسته – ژلاتین – پلی وینیل الکل [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 567-581]
عابدفر، عباس بهینهسازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 379-397]
عالیشاهی، علیرضا اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 149-159]
عباسپور فرد، محمد حسین تاثیر روشهای استخراج قلیایی و فراصوت بر روی برخی از خواص ایزوله پروتئین کینوآ [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 399-408]
عباس زاده، فاطمه بهینهسازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM) [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 379-397]
عزیزی، محمدحسین تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگیهای نانوامولسیون خودبخودی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 533-547]
عسکری اصلی ارده، عزت اله خشککردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیشتیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 233-245]
ف
فتاحی، سودابه استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]
فتحی، میلاد تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 9-18]
فتحی آچاچلوئی، بهرام پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 483-496]
ق
قادرمزی، رضا تاثیر حمام التراسونیک، نسبت سورفاکتانت به روغن و غلظت موسیلاژ دانه به بر ویژگیهای نانوامولسیون خودبخودی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 533-547]
قاسمی نافچی، مهدی قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-231]
قرآنی، بهروز الکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیستدسترسی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 467-481]
قربانی، محمد ریزپوشانی اسانس لیمو ترش (Citrus Limon L.) در کمپلکس کیتوزان-نشاسته اصلاح شده با استفاده از امواج فراصوت [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 19-30]
قربان پور، محمد سینتیک خـشککردن فیلم های زیستتخریبپذیر به روش مایکروویو [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 1-8]
قره خانی، مهدی بررسی ویژگیهای فیزیکی و آنتیاکسیدانی ریزکپسولهای حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشککردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 441-453]
ک
کاشانی نژاد، مرتضی تاثیر صمغ ها بر رئولوژی دینامیک ماست فوری شتر: بهینه سازی با استفاده از الگوریتم کرم شب تاب [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 323-339]
کاشانی نژاد، مهدی بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 121-136]
کاظمی، محسن اثر نوع کیتوزان بر ویژگی های فیلم های زیست تخریب پذیر تولید شده از ژلاتین حاصل از پوست فیل ماهی (Huso huso) [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 149-159]
کاظمی کرجی، فاطمه بررسی روند تغییرات ویژگی های رنگی و بافتی گوشت ماهی کپور با کمک پردازش تصویر [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 257-276]
کاوه، محمد خشککردن لیموترش با روش هوای گرم تحت تاثیر پیشتیمار فراصوت [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 233-245]
کدیور، مهدی تولید نانوالیاف کامپوزیت پروتئین گاودانه –کیتوزان به روش الکتروریسی به منظور ریزپوشینه کردن اسانس نعناع [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 9-18]
کریمی، مهدی بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 521-532]
کلباسی اشتری، احمد تحلیل انرژی و اگزرژی یک خشککن خورشیدی با دو انبارۀ گرمایی برای خشک کردن نعناع فلفلی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 421-439]
کوچکی، آرش بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 521-532]
کوچکی، آرش تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجهفرنگی-سبوس برنج) [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 549-565]
م
محبی، محبت الکتروریزپوشانی لیکوپن در ساختار میکروالیاف پروتئینی: بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زیستدسترسی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 467-481]
محمدپور میر، محمد ابراهیم بررسی آزمایشگاهی و مدلسازی سینتیک خشک کردن شلتوک در خشک کن هوای گرم توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 497-505]
محمدرزداری، آیت تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 137-148]
محمودی، محمد جواد تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سیتیاسکن [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 305-321]
محمودی، محمد جواد بررسی اثرات پیش تیمارهای بلانچینگ و گرمایش اهمیک در خشک کردن مایکروویو بر برخی ویژگی های کیفی برش های هویج [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 247-256]
مختاری، زهره تاثیر روشهای مختلف برشته کردن بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی بادام کوهی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 55-73]
مختاری، مهشید امکانسنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانهای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 409-420]
مختاریان، محسن تحلیل انرژی و اگزرژی یک خشککن خورشیدی با دو انبارۀ گرمایی برای خشک کردن نعناع فلفلی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 421-439]
مرتضوی، سید علی بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 521-532]
میرزایی، مهتا بررسی اثر نوع آنزیم و زمان هیدرولیز برتولید پپتیدهای آنتی اکسیدان از پروتئین اسپیرولینا پلاتنسیس [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 583-599]
مرشدی، افسانه بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 121-136]
مصطفوی، علی بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 121-136]
مظاهری طهرانی، مصطفی ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 187-200]
معزی، میثم سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 175-186]
مقصودلو، الهه اثر دما بر سینتیک استخراج ترکیبات فنولی از ریزوم زنجبیل (Zingiber officinale) به کمک حمام فراصوت [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 455-466]
میلانی، الناز ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 187-200]
میلانی، الناز بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 521-532]
میلانی، الناز تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجهفرنگی-سبوس برنج) [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 549-565]
منتظری، انسیه تثبیت همزمان آنزیم های آلفا-آمیلاز و مالتوژنیک آمیلاز با روش تجمع آنزیمی نانو مغناطیسی جهت تهیه مالتوز از نشاسته ذرت [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 201-218]
موقرنژاد، کامیار مقایسه مدل ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برشهای پرتقال طی فرآیند خشکشدن [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 161-174]
موقرنژاد، کامیار بررسی آزمایشگاهی و مدلسازی سینتیک خشک کردن شلتوک در خشک کن هوای گرم توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 497-505]
ن
نادری بلداجی، مجتبی قابلیت بینی الکترونیک با حسگرهای اکسید فلزی تحت مدولاسیون دمایی در تشخیص منشاء جغرافیایی ادویه جات [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 219-231]
نیاستی، سارا تأثیر شرایط فرایند و فرمولاسیون بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و عملکردی مکمل فیبری بافت داده شده (تفالۀ گوجهفرنگی-سبوس برنج) [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 549-565]
نانواکناری، سارا بررسی آزمایشگاهی و مدلسازی سینتیک خشک کردن شلتوک در خشک کن هوای گرم توسط شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 497-505]
نصیری، امین استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 91-103]
نیکزاد، مریم مقایسه مدل ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برشهای پرتقال طی فرآیند خشکشدن [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 161-174]
و
واحدی ترشیزی، محمد تعیین میزان کبودی میوه گلابی در اثر بار فشاری لبه نازک با روش سیتیاسکن [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 305-321]
واحدی ترشیزی، محمد طبقهبندی خواص بیولوژیکی میوه گلابی در بارگذاری دینامیکی و استاتیکی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 507-520]
ه
هاشمی، مجید ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی نشاسته مقاوم ذرت حاصل از روش اتوکلاو [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 187-200]
همیشه کار، حامد بررسی ویژگیهای فیزیکی و آنتیاکسیدانی ریزکپسولهای حاوی عصاره بهارنارنج تهیه شده با روش خشککردن پاششی [دوره 6، شماره 3، 1398، صفحه 441-453]
ی
یقبانی، مسعود بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت [دوره 6، شماره 4، 1398، صفحه 521-532]
یوسفی، علیرضا سینتیک خشک کردن مادون قرمز برش های میوه به و مدلسازی آن با روش الگوریتم ژنتیک-شبکههای عصبی مصنوعی [دوره 6، شماره 2، 1397، صفحه 175-186]
یوسفی، مهران سینتیک خـشککردن فیلم های زیستتخریبپذیر به روش مایکروویو [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 1-8]
یوسفیان، سیده هدی تشخیص تقلب پوره کدو در رب گوجه فرنگی با استفاده از آرایه حسگری گازی [دوره 6، شماره 1، 1397، صفحه 137-148]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد