موضوعات = شیمی مواد غذایی
بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیون‌های روغن سیاه دانه

دوره 11، شماره 2، بهمن 1402، صفحه 76-97

10.22104/ift.2024.1337

مهسا خرمی؛ مجتبی نصر اصفهانی؛ سمیه رحیمی؛ اعظم اعرابی

بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیون‌های روغن سیاه دانه


آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای

دوره 11، شماره 1، آبان 1402، صفحه 35-45

10.22104/ift.2023.1344

زهرا پیراوی ونک؛ سولماز عابدین زاده؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ مریم قراچورلو

آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای


اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale)

دوره 4، شماره 1، آبان 1395، صفحه 1-16

10.22104/jift.2016.335

سیده حسنا استادزاده؛ سیده زهرا سیدالنگی


تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون

دوره 4، شماره 1، آبان 1395، صفحه 17-29

10.22104/jift.2016.332

مهدیه اکبری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ خشایار سرابندی


تهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب

دوره 4، شماره 1، آبان 1395، صفحه 59-77

10.22104/jift.2016.366

سید حیدر محمودی نجفی؛ زین العابدین بشیری صدر


تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب

دوره 3، شماره 2، اسفند 1394، صفحه 23-32

10.22104/jift.2016.283

احسان اکبری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد


استانداردسازی گیاهان دارویی و فرآورده‌های دارویی و غذایی گیاهی

دوره 3، شماره 2، اسفند 1394، صفحه 65-76

10.22104/jift.2016.277

مائده کرمی پور اصفهانی؛ محمد عابدی


تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری

دوره 3، شماره 1، آذر 1394، صفحه 11-21

10.22104/jift.2015.226

محسن ضیایی؛ محمود صوتی خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ رضا رضایی مکرم؛ سمیرا تیزچنگ


بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر

دوره 3، شماره 1، آذر 1394، صفحه 69-84

10.22104/jift.2015.231

زهره محمدی یگانه؛ فرامرز خداییان؛ سید سعید حسینی؛ محمد صفری؛ کرامت اله رضایی؛ سید محمد موسوی


بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو

دوره 2، شماره 1، آذر 1393، صفحه 57-65

10.22104/jift.2014.72

سیده پریا سمائی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری


مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون

دوره 2، شماره 1، آذر 1393، صفحه 83-91

10.22104/jift.2014.71

فاطمه همدانی؛ محمد حسین حدادخداپرست؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ اسماعیل عطایی صالحی


بررسی میزان اسید های چرب ترانس در فراوده های غذایی ایران.

دوره 2، شماره 1، آذر 1393، صفحه 93-100

10.22104/jift.2014.69

مریم تیموری؛ محمد نجفی؛ محمدرضا اسکندریون؛ فرشته پرتو


تاثیر روش پخت بر خواص آنتی‌اکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز

دوره 1، شماره 4، شهریور 1393، صفحه 29-36

10.22104/jift.2014.50

اعظم ملک قاسمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو