موضوعات = شیمی مواد غذایی
بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیون‌های روغن سیاه دانه

دوره 11، شماره 2، بهمن 1402، صفحه 76-97

10.22104/ift.2024.1337

مهسا خرمی؛ مجتبی نصر اصفهانی؛ سمیه رحیمی؛ اعظم اعرابی

بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیون‌های روغن سیاه دانه


آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای

دوره 11، شماره 1، آبان 1402، صفحه 35-45

10.22104/ift.2023.1344

زهرا پیراوی ونک؛ سولماز عابدین زاده؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ مریم قراچورلو

آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای


اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale)

دوره 4، شماره 1، آبان 1395، صفحه 1-16

10.22104/jift.2016.335

سیده حسنا استادزاده؛ سیده زهرا سیدالنگی


تاثیر فرایند هم‌تبلوری بر ویژگی‌های شیمی- فیزیکی و عملکردی پودر‌های ساکارز حاوی عصاره‌ی برگ زیتون

دوره 4، شماره 1، آبان 1395، صفحه 17-29

10.22104/jift.2016.332

مهدیه اکبری؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ خشایار سرابندی


تهیه پودرهای استانداردشده بذرهای زیره سبز و شنبلیله با فناوری سرماسیاب

دوره 4، شماره 1، آبان 1395، صفحه 59-77

10.22104/jift.2016.366

سید حیدر محمودی نجفی؛ زین العابدین بشیری صدر


تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب

دوره 3، شماره 2، اسفند 1394، صفحه 23-32

10.22104/jift.2016.283

احسان اکبری؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهران اعلمی؛ مهدی کاشانی نژاد


استانداردسازی گیاهان دارویی و فرآورده‌های دارویی و غذایی گیاهی

دوره 3، شماره 2، اسفند 1394، صفحه 65-76

10.22104/jift.2016.277

مائده کرمی پور اصفهانی؛ محمد عابدی


تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری

دوره 3، شماره 1، آذر 1394، صفحه 11-21

10.22104/jift.2015.226

محسن ضیایی؛ محمود صوتی خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ رضا رضایی مکرم؛ سمیرا تیزچنگ


بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر

دوره 3، شماره 1، آذر 1394، صفحه 69-84

10.22104/jift.2015.231

زهره محمدی یگانه؛ فرامرز خداییان؛ سید سعید حسینی؛ محمد صفری؛ کرامت اله رضایی؛ سید محمد موسوی


بررسی تاثیر سرعت چرخشی، غلظت و دما بر رفتار جریان محلول صمغ تنه ی زردآلو

دوره 2، شماره 1، آذر 1393، صفحه 57-65

10.22104/jift.2014.72

سیده پریا سمائی؛ محمد قربانی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید مهدی جعفری


مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون

دوره 2، شماره 1، آذر 1393، صفحه 83-91

10.22104/jift.2014.71

فاطمه همدانی؛ محمد حسین حدادخداپرست؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ اسماعیل عطایی صالحی