موضوعات = علوم و صنایع غذایی
کیفیت سنجی سریع دانه انار با استفاده از طیف سنجی مرئی/مادون قرمز نزدیک

دوره 2، شماره 4، مرداد 1394، صفحه 103-114

10.22104/jift.2015.207

رسول خدابخشیان؛ باقر عمادی؛ مهدی خجسته پور؛ محمود رضا گلزاریان؛ آمنه سازگارنیا


اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1394، صفحه 1-10

10.22104/jift.2015.125

وجیهه فدایی نوغانی؛ صدیقه مزینانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ عاطفه اسلامی مشکنانی؛ ابوالفضل میرزاده


برآورد میزان شاخص‌شمارش کلی میکروبی میگوی پرورشی (گونه وانامی) به کمک پردازش تصویر

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1394، صفحه 25-41

10.22104/jift.2015.127

رضا گلی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مریم میرزایی؛ سید سعید محتسبی


جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش‌ آن

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1394، صفحه 97-107

10.22104/jift.2015.132

زهرا بیگ محمدی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ محمد علی سحری؛ کیانوش خسروی دارانی


بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع

دوره 2، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 59-70

10.22104/jift.2015.87

عاطفه اسلامی مشکنانی؛ وجیهه فدایی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ صدیقه مزینانی


بررسی میزان تاثیر عصاره ریشه گیاه کهورک در انگل زدایی از سبزیجات خوراکی در شهرستان ایلام

دوره 2، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 95-103

10.22104/jift.2015.93

سمیه عزیزنیا؛ هدایتعلی ورهرام؛ حامد عزیزنیا؛ محمدیار حسینی؛ حسین بنائیان دستجردی؛ سیدرحیم موسوی؛ وحید گودرزی


تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص‌های رنگی L*a*b* توسط پردازش تصویر

دوره 2، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 105-113

10.22104/jift.2015.94

رضوان بهارلوئی؛ علی ملکی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ داود قنبریان؛ مجتبی بنیادیان


تاثیر امواج فراصوت بر برخی خواص کیفی آب هویج با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 2، شماره 1، آذر 1393، صفحه 17-25

10.22104/jift.2014.68

مریم توکلی دخرآبادی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ سلیمان عباسی


بررسی میزان اسید های چرب ترانس در فراوده های غذایی ایران.

دوره 2، شماره 1، آذر 1393، صفحه 93-100

10.22104/jift.2014.69

مریم تیموری؛ محمد نجفی؛ محمدرضا اسکندریون؛ فرشته پرتو


بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks)

دوره 1، شماره 4، شهریور 1393، صفحه 81-88

10.22104/jift.2014.46

سید حمید مرتضوی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ محمود صوتی؛ رزاق محمودی؛ فیروزه صفائیان؛ سجاد مرادی آزاد


بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری

دوره 1، شماره 2، دی 1392، صفحه 15-22

10.22104/jift.2013.25

نفیسه روانفر؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ زینب رفتنی امیری