دوره و شماره: دوره 1، شماره 4، شهریور 1393 
تاثیر روش پخت بر خواص آنتی‌اکسیدانی و رنگدانه بتالائین در چغندر-قرمز

صفحه 29-36

اعظم ملک قاسمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ محمد قربانی؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو


جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن

صفحه 49-60

مهرنوش تدینی؛ محمود شیخ زین الدین؛ صبیحه سلیمانیان زاد


بررسی اثرات ضدمیکروبی عصاره اتانولی پوسته و مغز هسته میوه پسته وحشی ( Pistacia khinjuk Stocks)

صفحه 81-88

سید حمید مرتضوی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ محمود صوتی؛ رزاق محمودی؛ فیروزه صفائیان؛ سجاد مرادی آزاد