موضوعات = فناوری غلات
اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سبوس گندم

دوره 9، شماره 1، آذر 1400، صفحه 63-79

10.22104/jift.2021.5078.2055

زینب ایزدی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ فخری شهیدی

اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سبوس گندم


مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا)

دوره 7، شماره 4، مرداد 1399، صفحه 517-534

10.22104/jift.2020.3734.1888

مه رخ حاتمیان؛ محمد نوشاد؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ حسن برزگر

مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا)


ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3)

دوره 7، شماره 3، اردیبهشت 1399، صفحه 379-402

10.22104/jift.2019.3632.1871

مهسا چاووشی؛ محمدرضا سبزعلیان؛ مهدی کدیور؛ احمد ارزانی

ارزیابی روابط بین آزمون‌های ظرفیت نگهداری حلال و محتوای ساختارهای دوم و آمینواسیدهای آرد چاودم (3)


ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1)

دوره 7، شماره 1، آذر 1398، صفحه 115-147

10.22104/jift.2019.3359.1803

مهسا چاووشی؛ مهدی کدیور؛ احمد ارزانی؛ محمدرضا سبزعلیان

ارزیابی کاربرد روش ظرفیت نگهداری حلال در تعیین ویژگی‌های آرد و کیفیت نانوایی چاودم (1)


بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت

دوره 6، شماره 4، مرداد 1398، صفحه 521-532

10.22104/jift.2019.3224.1777

مسعود یقبانی؛ آرش کوچکی؛ مهدی کریمی؛ سید علی مرتضوی؛ الناز میلانی

بررسی تآثیر شرایط پیش تیمار اکستروژن بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی مخلوط آرد بدون گلوتن برنج و ذرت


تأثیر کنسانتره پروتئین بادام شیرین و صمغ زانتان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و بافتی خمیر و کیک برنجی

دوره 4، شماره 3، اردیبهشت 1396، صفحه 107-118

10.22104/jift.2017.354

فاطمه عباس زاده؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد


تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگی‏های عملکردی پودر فوری آرد گندم

دوره 3، شماره 3، خرداد 1395، صفحه 13-23

10.22104/jift.2016.291

پریسا مردانی طرقی؛ علیرضا بصیری؛ الناز میلانی؛ غلامعلی گلی موحد


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب

دوره 3، شماره 3، خرداد 1395، صفحه 39-47

10.22104/jift.2016.289

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ نادر علی‌پور


غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ

دوره 3، شماره 1، آذر 1394، صفحه 1-9

10.22104/jift.2015.225

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر


تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو

دوره 1، شماره 4، شهریور 1393، صفحه 37-47

10.22104/jift.2014.45

بهناز یزدانی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ ابراهیم حسینی


ارزیابی کاربرد صمغ زانتان و آرد سیب زمینی بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان تست

دوره 1، شماره 3، فروردین 1393، صفحه 39-48

10.22104/jift.2014.40

سارا موحد؛ گلسا خلعتبری محسنی؛ حسین احمدی چناربن


بررسی تأثیر مالت جو بر بیاتی نان بربری

دوره 1، شماره 2، دی 1392، صفحه 15-22

10.22104/jift.2013.25

نفیسه روانفر؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ زینب رفتنی امیری


بررسی اثر جایگزینی ساکارز با مخلوط سوکرالوز-مالتودکسترین بر خواص رئولوژیکی و میزان کالری شیرینی سنتی قطاب

دوره 1، شماره 2، دی 1392، صفحه 49-58

10.22104/jift.2013.28

امیرپویا قندهاری یزدی؛ محمد حجت الاسلامی؛ جواد کرامت؛ مهشید جهادی