آ
-
آنالیز حساسیت
بررسی و مدلسازی خواص لیموشیرین با پوششهای مختلف در شرایط انبارمانی با مدلهای شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 289-307]
ا
-
اسانس
بررسی اثر بستهبندی فعال زیستتخریبپذیر بر پایه زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر عمر پس از برداشت توتفرنگی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 113-127]
-
اسانس پوست گریپ فروت
اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 223-238]
-
اسانس رزماری
بررسی پایداری، فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس رزماری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 195-207]
-
استخراج فراصوت
استخراج پکتین از ضایعات گوجهفرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین بهعنوان مهارکننده خوردگی سبز [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 27-46]
-
اسید چرب
اثر اشباعیت اسید چرب پیوندیافته به کیتوزان بر خواص پودر روغن شاهدانه خشک شده به روش پاششی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 365-382]
-
اسید فیتیک
اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی سبوس گندم [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 63-79]
-
الکتروریسی
الکتروریسی سینامالدهید در نانوالیاف کیتوزان/پلیکاپرولاکتون: بررسی ویژگی-های فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی جهت اهداف بستهبندی زیستی مواد غذایی [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 269-287]
-
امواج فراصوت
توسعه و ارزیابی سامانه غیرمخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگیهای بافتی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 81-97]
-
امولسیون پیکرینگ
بررسی تاثیر غلظت نانوذره و محتوای روغن بر پایداری فیزیکی امولسیون پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 167-179]
-
انبارداری
تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک به منظور تخمین غیر مخرب pH سیب رددلیشز در دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 99-111]
-
انبارداری
پیشبینی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک در سیب رددلیشز طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 239-254]
-
انبارمانی
بررسی و مدلسازی خواص لیموشیرین با پوششهای مختلف در شرایط انبارمانی با مدلهای شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 289-307]
-
انکپسولاسیون
اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 223-238]
ب
-
بافت
توسعه و ارزیابی سامانه طبقه بندی نخود بر اساس فناوری پردازش تصویر مرئی و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 181-193]
-
بستهبندی ضدمیکروبی
الکتروریسی سینامالدهید در نانوالیاف کیتوزان/پلیکاپرولاکتون: بررسی ویژگی-های فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی جهت اهداف بستهبندی زیستی مواد غذایی [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 269-287]
-
بستهبندی فعال
بررسی اثر بستهبندی فعال زیستتخریبپذیر بر پایه زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر عمر پس از برداشت توتفرنگی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 113-127]
پ
-
پایداری اکسیداتیو
اثر اشباعیت اسید چرب پیوندیافته به کیتوزان بر خواص پودر روغن شاهدانه خشک شده به روش پاششی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 365-382]
-
پایداری ریزکپسول
بهینه سازی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات رنگی ضایعات فرآوری گزنه (Urtica dioica) [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 309-329]
-
پراکسیداز
پیشبینی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک در سیب رددلیشز طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 239-254]
-
پرتودهی گاما
اثرات پرتوفراوری گاما بر ویژگی های میکروبی و حسی-چشایی شوید و مرزه تازه [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 13-26]
-
پردازش تصویر
توسعه و ارزیابی سامانه طبقه بندی نخود بر اساس فناوری پردازش تصویر مرئی و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 181-193]
-
پردازش تصویر
پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 129-147]
-
پردازش تصویر
طبقهبندی میوه زالزالک بر مبنای رسیدگی با استفاده از ماشین بینایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 331-344]
-
پیزوالکتریک
شبیهسازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیفنگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 383-405]
-
پکتین
استخراج پکتین از ضایعات گوجهفرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین بهعنوان مهارکننده خوردگی سبز [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 27-46]
-
پلی اتیلن
تأثیر پرتودهی گاما و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 47-61]
-
پلیکاپرولاکتون
الکتروریسی سینامالدهید در نانوالیاف کیتوزان/پلیکاپرولاکتون: بررسی ویژگی-های فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی جهت اهداف بستهبندی زیستی مواد غذایی [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 269-287]
-
پنینگ سخت
مدلسازی فرآیند پَنینگ در تولید دراژه قندی فندق [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 1-12]
-
پودر گل گاو زبان
بررسی اثر عوامل حامل بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر گل گاو زبان تولید شده به روش کفپوشی- خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 149-165]
-
پوشش نانوکامپوزیت
بررسی و مدلسازی خواص لیموشیرین با پوششهای مختلف در شرایط انبارمانی با مدلهای شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 289-307]
ت
-
تازگی
پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 129-147]
-
تخمیر
اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی سبوس گندم [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 63-79]
-
ترکیبات فنلی
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی سیب خشک پوشش داده شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر- اینولین و عصاره سیب [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 345-364]
-
تصویربرداری فراطیفی
تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک به منظور تخمین غیر مخرب pH سیب رددلیشز در دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 99-111]
-
تصویربرداری فراطیفی
پیشبینی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک در سیب رددلیشز طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 239-254]
-
توتفرنگی
بررسی اثر بستهبندی فعال زیستتخریبپذیر بر پایه زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر عمر پس از برداشت توتفرنگی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 113-127]
ج
-
جمع کننده ذره الکترواستاتیک
اثر اشباعیت اسید چرب پیوندیافته به کیتوزان بر خواص پودر روغن شاهدانه خشک شده به روش پاششی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 365-382]
چ
-
چربی
پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 129-147]
خ
-
خشک کردن انجمادی
بررسی اثر عوامل حامل بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر گل گاو زبان تولید شده به روش کفپوشی- خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 149-165]
-
خشک کن
بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای گرم بر خصوصیات کیفی عدس [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 209-221]
-
خشککن پاششی
اثر اشباعیت اسید چرب پیوندیافته به کیتوزان بر خواص پودر روغن شاهدانه خشک شده به روش پاششی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 365-382]
-
خصوصیات کیفی
بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای گرم بر خصوصیات کیفی عدس [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 209-221]
-
خواص کیفی
بررسی و مدلسازی خواص لیموشیرین با پوششهای مختلف در شرایط انبارمانی با مدلهای شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 289-307]
-
خواص مکانیکی
بررسی و مدلسازی خواص لیموشیرین با پوششهای مختلف در شرایط انبارمانی با مدلهای شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 289-307]
د
-
دراژه
مدلسازی فرآیند پَنینگ در تولید دراژه قندی فندق [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 1-12]
-
درجهبندی
توسعه و ارزیابی سامانه طبقه بندی نخود بر اساس فناوری پردازش تصویر مرئی و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 181-193]
-
دما
بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای گرم بر خصوصیات کیفی عدس [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 209-221]
ر
-
رسیدگی
طبقهبندی میوه زالزالک بر مبنای رسیدگی با استفاده از ماشین بینایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 331-344]
-
رنگ
توسعه و ارزیابی سامانه طبقه بندی نخود بر اساس فناوری پردازش تصویر مرئی و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 181-193]
-
رنگ سنجی
توسعه و ارزیابی سامانه غیرمخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگیهای بافتی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 81-97]
-
رهایش گلوکز
استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 255-268]
-
روش اجزا محدود
شبیهسازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیفنگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 383-405]
-
روش های تحلیل تفکیک
طبقهبندی میوه زالزالک بر مبنای رسیدگی با استفاده از ماشین بینایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 331-344]
-
روغن شاهدانه
اثر اشباعیت اسید چرب پیوندیافته به کیتوزان بر خواص پودر روغن شاهدانه خشک شده به روش پاششی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 365-382]
-
رئولوژی و فیزیکوشیمیایی
اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 223-238]
ز
-
زالزالک
طبقهبندی میوه زالزالک بر مبنای رسیدگی با استفاده از ماشین بینایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 331-344]
-
زیستتخریبپذیر
بررسی اثر بستهبندی فعال زیستتخریبپذیر بر پایه زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر عمر پس از برداشت توتفرنگی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 113-127]
-
زئین
بررسی اثر بستهبندی فعال زیستتخریبپذیر بر پایه زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر عمر پس از برداشت توتفرنگی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 113-127]
س
-
سیب
تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک به منظور تخمین غیر مخرب pH سیب رددلیشز در دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 99-111]
-
سیب
پیشبینی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک در سیب رددلیشز طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 239-254]
-
سیب
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی سیب خشک پوشش داده شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر- اینولین و عصاره سیب [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 345-364]
-
سبوس گندم
اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی سبوس گندم [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 63-79]
-
سرعت
بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای گرم بر خصوصیات کیفی عدس [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 209-221]
-
سینامالدهید
الکتروریسی سینامالدهید در نانوالیاف کیتوزان/پلیکاپرولاکتون: بررسی ویژگی-های فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی جهت اهداف بستهبندی زیستی مواد غذایی [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 269-287]
-
سنجش مقاومت
توسعه و ارزیابی سامانه غیرمخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگیهای بافتی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 81-97]
ش
-
شبکههای عصبی مصنوعی
پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 129-147]
-
شوید
اثرات پرتوفراوری گاما بر ویژگی های میکروبی و حسی-چشایی شوید و مرزه تازه [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 13-26]
ص
-
صمغ ریحان
اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 223-238]
-
صمغ عربی
بررسی اثر عوامل حامل بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر گل گاو زبان تولید شده به روش کفپوشی- خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 149-165]
ض
-
ضایعات گوجهفرنگی
استخراج پکتین از ضایعات گوجهفرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین بهعنوان مهارکننده خوردگی سبز [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 27-46]
-
ضدخوردگی
استخراج پکتین از ضایعات گوجهفرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین بهعنوان مهارکننده خوردگی سبز [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 27-46]
ط
-
طبقه بندی
پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 129-147]
-
طبقهبندی
طبقهبندی میوه زالزالک بر مبنای رسیدگی با استفاده از ماشین بینایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 331-344]
ع
-
عدس
بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای گرم بر خصوصیات کیفی عدس [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 209-221]
-
عصاره رنگی
بهینه سازی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات رنگی ضایعات فرآوری گزنه (Urtica dioica) [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 309-329]
-
عمر پس از برداشت
بررسی اثر بستهبندی فعال زیستتخریبپذیر بر پایه زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر عمر پس از برداشت توتفرنگی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 113-127]
-
عوامل حامل
بررسی اثر عوامل حامل بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر گل گاو زبان تولید شده به روش کفپوشی- خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 149-165]
غ
-
غیر مخرب
تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک به منظور تخمین غیر مخرب pH سیب رددلیشز در دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 99-111]
-
غیر مخرب
توسعه و ارزیابی سامانه غیرمخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگیهای بافتی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 81-97]
-
غیر مخرب
پیشبینی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک در سیب رددلیشز طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 239-254]
ف
-
فیبر رژیمی
اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی سبوس گندم [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 63-79]
-
فعالیت آنتی اکسیدانی
بررسی پایداری، فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس رزماری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 195-207]
-
فعالیت ضدمیکروبی
بررسی پایداری، فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس رزماری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 195-207]
-
فئوفیتین
بهینه سازی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات رنگی ضایعات فرآوری گزنه (Urtica dioica) [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 309-329]
ق
-
قارچ
تأثیر پرتودهی گاما و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 47-61]
-
قهوهای شدن
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی سیب خشک پوشش داده شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر- اینولین و عصاره سیب [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 345-364]
ک
-
کیتوزان
الکتروریسی سینامالدهید در نانوالیاف کیتوزان/پلیکاپرولاکتون: بررسی ویژگی-های فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی جهت اهداف بستهبندی زیستی مواد غذایی [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 269-287]
-
کیتوزان
اثر اشباعیت اسید چرب پیوندیافته به کیتوزان بر خواص پودر روغن شاهدانه خشک شده به روش پاششی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 365-382]
-
کریستالیزاسیون شکر
مدلسازی فرآیند پَنینگ در تولید دراژه قندی فندق [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 1-12]
-
کفپوشی
بررسی اثر عوامل حامل بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر گل گاو زبان تولید شده به روش کفپوشی- خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 149-165]
-
کیفیت
شبیهسازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیفنگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 383-405]
-
کلروفیل
بهینه سازی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات رنگی ضایعات فرآوری گزنه (Urtica dioica) [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 309-329]
-
کونژوگه میلارد ایزوله پروتئین آب پنیر- اینولین
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی سیب خشک پوشش داده شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر- اینولین و عصاره سیب [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 345-364]
گ
-
گوشت شتر
پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 129-147]
ل
-
لیمو شیرین
بررسی و مدلسازی خواص لیموشیرین با پوششهای مختلف در شرایط انبارمانی با مدلهای شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 289-307]
م
-
مایعات غذایی
شبیهسازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیفنگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 383-405]
-
مایکروویو
اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی سبوس گندم [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 63-79]
-
مالتودکسترین
بررسی اثر عوامل حامل بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر گل گاو زبان تولید شده به روش کفپوشی- خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 149-165]
-
ماندگاری
اثرات پرتوفراوری گاما بر ویژگی های میکروبی و حسی-چشایی شوید و مرزه تازه [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 13-26]
-
ماهی قزل آلا
توسعه و ارزیابی سامانه غیرمخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگیهای بافتی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 81-97]
-
متابی سولفیت سدیم
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی سیب خشک پوشش داده شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر- اینولین و عصاره سیب [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 345-364]
-
مدلسازی
استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 255-268]
-
مدلسازی
مدلسازی فرآیند پَنینگ در تولید دراژه قندی فندق [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 1-12]
-
مرزه
اثرات پرتوفراوری گاما بر ویژگی های میکروبی و حسی-چشایی شوید و مرزه تازه [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 13-26]
-
منطق فازی
استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 255-268]
ن
-
نانوالیافهای الکتروریسی
الکتروریسی سینامالدهید در نانوالیاف کیتوزان/پلیکاپرولاکتون: بررسی ویژگی-های فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی جهت اهداف بستهبندی زیستی مواد غذایی [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 269-287]
-
نانوامولسیون
بررسی پایداری، فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس رزماری [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 195-207]
-
نانوذره کیتوزان
بررسی تاثیر غلظت نانوذره و محتوای روغن بر پایداری فیزیکی امولسیون پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 167-179]
-
نانو کامپوزیت
تأثیر پرتودهی گاما و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 47-61]
-
نخود
توسعه و ارزیابی سامانه طبقه بندی نخود بر اساس فناوری پردازش تصویر مرئی و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400-1401، صفحه 181-193]
-
نشاسته
استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 255-268]
-
نوری- صوتی
شبیهسازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیفنگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی [دوره 9، شماره 4، 1400-1401، صفحه 383-405]
و
-
ویژگی های بافتی
توسعه و ارزیابی سامانه غیرمخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگیهای بافتی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 81-97]
-
ویژگی های کیفی
تأثیر پرتودهی گاما و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 9، شماره 1، 1400-1401، صفحه 47-61]
ه
-
هضم
استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 255-268]
-
هموژنیزاسیون
اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان [دوره 9، شماره 3، 1400-1401، صفحه 223-238]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد