آ
-
آزادنیا، رحیم
طبقهبندی میوه زالزالک بر مبنای رسیدگی با استفاده از ماشین بینایی [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 331-344]
-
آقازاده، نلما
مدلسازی فرآیند پَنینگ در تولید دراژه قندی فندق [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
-
آنتون، نیکلاس
بررسی تاثیر غلظت نانوذره و محتوای روغن بر پایداری فیزیکی امولسیون پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 167-179]
ا
-
ابراهیمی، بهنام
اثر اشباعیت اسید چرب پیوندیافته به کیتوزان بر خواص پودر روغن شاهدانه خشک شده به روش پاششی [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 365-382]
-
احمدی روشن، مرضیه
اثرات پرتوفراوری گاما بر ویژگی های میکروبی و حسی-چشایی شوید و مرزه تازه [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 13-26]
-
ایزدی، زینب
اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی سبوس گندم [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 63-79]
-
اسمعیلی، محسن
مدلسازی فرآیند پَنینگ در تولید دراژه قندی فندق [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
ب
-
برنجی اردستانی، سمیرا
اثرات پرتوفراوری گاما بر ویژگی های میکروبی و حسی-چشایی شوید و مرزه تازه [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 13-26]
-
بهروزه، حسین
استخراج پکتین از ضایعات گوجهفرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین بهعنوان مهارکننده خوردگی سبز [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 27-46]
ت
-
تحسین یلماز، مصطفی
مدلسازی فرآیند پَنینگ در تولید دراژه قندی فندق [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
ث
-
ثقفی، رضا
استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 255-268]
ج
-
جعفری، سید مهدی
بررسی تاثیر غلظت نانوذره و محتوای روغن بر پایداری فیزیکی امولسیون پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 167-179]
-
جعفری، عبدالعباس
توسعه و ارزیابی سامانه غیرمخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگیهای بافتی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 81-97]
-
جعفریان، مصطفی
طبقهبندی میوه زالزالک بر مبنای رسیدگی با استفاده از ماشین بینایی [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 331-344]
ح
-
حاجی علی اصغری، مرتضی
بررسی اثر عوامل حامل بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر گل گاو زبان تولید شده به روش کفپوشی- خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 149-165]
-
حیدری، فاطمه
بررسی تاثیر غلظت نانوذره و محتوای روغن بر پایداری فیزیکی امولسیون پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 167-179]
-
حیدری، مختار
بررسی و مدلسازی خواص لیموشیرین با پوششهای مختلف در شرایط انبارمانی با مدلهای شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 289-307]
-
حسینی، سید فخرالدین
الکتروریسی سینامالدهید در نانوالیاف کیتوزان/پلیکاپرولاکتون: بررسی ویژگی-های فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی جهت اهداف بستهبندی زیستی مواد غذایی [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 269-287]
خ
-
خدابخش اقدم، شهلا
استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 255-268]
-
خیرعلی پور، کامران
توسعه و ارزیابی سامانه طبقه بندی نخود بر اساس فناوری پردازش تصویر مرئی و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 181-193]
-
خیرعلی پور، کامران
طبقهبندی میوه زالزالک بر مبنای رسیدگی با استفاده از ماشین بینایی [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 331-344]
-
خرمی فر، علی
بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای گرم بر خصوصیات کیفی عدس [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 209-221]
-
خوش تقاضا، محمد هادی
تأثیر پرتودهی گاما و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 47-61]
د
-
دولتی، مجید
پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 129-147]
ر
-
رجایی، احمد
اثر اشباعیت اسید چرب پیوندیافته به کیتوزان بر خواص پودر روغن شاهدانه خشک شده به روش پاششی [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 365-382]
-
رضائی، مسعود
الکتروریسی سینامالدهید در نانوالیاف کیتوزان/پلیکاپرولاکتون: بررسی ویژگی-های فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی جهت اهداف بستهبندی زیستی مواد غذایی [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 269-287]
-
رضوی، سید محمد علی
بررسی پایداری، فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس رزماری [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 195-207]
-
رضوی، سید محمد علی
استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 255-268]
-
رضوی، مهسا سادات
تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک به منظور تخمین غیر مخرب pH سیب رددلیشز در دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 99-111]
-
رضوی، مهسا سادات
پیشبینی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک در سیب رددلیشز طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 239-254]
-
رنجبر، مونا
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی سیب خشک پوشش داده شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر- اینولین و عصاره سیب [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 345-364]
-
روشنیان فرد، علی
بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای گرم بر خصوصیات کیفی عدس [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 209-221]
س
-
سلام، سمیه
توسعه و ارزیابی سامانه طبقه بندی نخود بر اساس فناوری پردازش تصویر مرئی و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 181-193]
ش
-
شرایعی، پروین
بهینه سازی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات رنگی ضایعات فرآوری گزنه (Urtica dioica) [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 309-329]
-
شریفی، اکرم
بررسی اثر عوامل حامل بر خواص فیزیکوشیمیایی پودر گل گاو زبان تولید شده به روش کفپوشی- خشک کردن انجمادی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 149-165]
-
شریفی، فاطمه
شبیهسازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیفنگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 383-405]
-
شهیدی، فخری
اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی سبوس گندم [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 63-79]
-
شهرام پور، دینا
بررسی پایداری، فعالیت ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی ماکروامولسیون و نانوامولسیون اسانس رزماری [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 195-207]
ص
-
صفی یاری، حسن
توسعه و ارزیابی سامانه غیرمخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگیهای بافتی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 81-97]
ض
-
ضیائی فر، امان محمد
بررسی تاثیر غلظت نانوذره و محتوای روغن بر پایداری فیزیکی امولسیون پیکرینگ پایدار شده توسط نانوذرات کیتوزان [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 167-179]
ط
-
طهماسبی، محمد
تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک به منظور تخمین غیر مخرب pH سیب رددلیشز در دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 99-111]
-
طهماسبی، محمد
بررسی اثر بستهبندی فعال زیستتخریبپذیر بر پایه زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر عمر پس از برداشت توتفرنگی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 113-127]
-
طهماسبی، محمد
بررسی عوامل موثر در فرآیند خشک کردن با هوای گرم بر خصوصیات کیفی عدس [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 209-221]
-
طهماسبی، محمد
پیشبینی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک در سیب رددلیشز طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 239-254]
ع
-
عباسی، سلیمان
تأثیر پرتودهی گاما و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 47-61]
-
عین افشار، سودابه
بهینه سازی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات رنگی ضایعات فرآوری گزنه (Urtica dioica) [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 309-329]
ف
-
فرتاش نعیمی، احسان
تأثیر پرتودهی گاما و نوع ماده بسته بندی بر ماندگاری قارچ خوراکی دکمه ای [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 47-61]
-
فرمانی، جمشید
اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 223-238]
-
فرهمندفر، رضا
اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 223-238]
-
فیض اللهی، یگانه
بررسی اثر بستهبندی فعال زیستتخریبپذیر بر پایه زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر عمر پس از برداشت توتفرنگی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 113-127]
ق
-
قاسمی، محسن
شبیهسازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیفنگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 383-405]
-
قاسم خانی، حمید
پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 129-147]
-
قاسمی ورنامخواستی، مهدی
شبیهسازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیفنگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 383-405]
-
قربانی، محمد
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی سیب خشک پوشش داده شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر- اینولین و عصاره سیب [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 345-364]
-
قریشی، علی اصغر
استخراج پکتین از ضایعات گوجهفرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین بهعنوان مهارکننده خوردگی سبز [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 27-46]
-
قزاقی، آرزو
الکتروریسی سینامالدهید در نانوالیاف کیتوزان/پلیکاپرولاکتون: بررسی ویژگی-های فیزیکومکانیکی، ساختاری و ضدمیکروبی جهت اهداف بستهبندی زیستی مواد غذایی [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 269-287]
ک
-
کاکوئی، نازیلا
استخراج پکتین از ضایعات گوجهفرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین بهعنوان مهارکننده خوردگی سبز [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 27-46]
گ
-
گلپور، ایمان
پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 129-147]
-
گلمحمدی، عبداله
تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک به منظور تخمین غیر مخرب pH سیب رددلیشز در دوره نگهداری [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 99-111]
-
گلمحمدی، عبداله
بررسی اثر بستهبندی فعال زیستتخریبپذیر بر پایه زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر عمر پس از برداشت توتفرنگی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 113-127]
-
گلمحمدی، عبداله
پیشبینی فعالیت آنزیم پراکسیداز با استفاده از تصویربرداری فراطیفی فروسرخ نزدیک در سیب رددلیشز طی دوره نگهداری [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 239-254]
م
-
محمدی، عادله
ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ارگانولپتیکی سیب خشک پوشش داده شده با کونژوگه ایزوله پروتئین آب پنیر- اینولین و عصاره سیب [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 345-364]
-
محمد خشت چین، سمانه
اثر هموژنیزاسیون بر انکپسولاسیون اسانس پوست گریپ فروت (Citrus paradisi) با صمغ دانه ریحان [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 223-238]
-
مرادی گنجه، فاطمه
بررسی و مدلسازی خواص لیموشیرین با پوششهای مختلف در شرایط انبارمانی با مدلهای شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 289-307]
-
مظاهری طهرانی، مصطفی
اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی سبوس گندم [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 63-79]
-
معمار دستجردی، رسول
بررسی و مدلسازی خواص لیموشیرین با پوششهای مختلف در شرایط انبارمانی با مدلهای شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 289-307]
-
ملکی، علی
شبیهسازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیفنگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 383-405]
-
موحدنژاد، محمدهادی
اثر اشباعیت اسید چرب پیوندیافته به کیتوزان بر خواص پودر روغن شاهدانه خشک شده به روش پاششی [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 365-382]
-
موحدنژاد، محمد هادی
بررسی و مدلسازی خواص لیموشیرین با پوششهای مختلف در شرایط انبارمانی با مدلهای شبکه عصبی مصنوعی و رگرسیونی [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 289-307]
-
موسوی نسب، مرضیه
توسعه و ارزیابی سامانه غیرمخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگیهای بافتی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 81-97]
-
مولایی، زهره
پیش بینی محتوی چربی و طبقه بندی گوشت شتر مبتنی بر ترکیب روش غیر مخرب پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 129-147]
ن
-
نادری بلداجی، مجتبی
شبیهسازی اجزای محدود و توسعه یک سامانه طیفنگاری نوری- صوتی بر پایه LED برای ارزیابی کیفی برخی مایعات غذایی [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 383-405]
-
ناصری، محمود
توسعه و ارزیابی سامانه غیرمخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگیهای بافتی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 81-97]
-
نصیری، سید مهدی
توسعه و ارزیابی سامانه غیرمخرب تلفیقی امواج فراصوت، سنجش مقاومت و رنگ سنجی برای تعیین ویژگیهای بافتی فیله ماهی قزلآلای رنگین کمان Oncorhynchus mykiss)) در طول دوره نگهداری در یخچال [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 81-97]
-
نعمت الله زاده، علی
بررسی اثر بستهبندی فعال زیستتخریبپذیر بر پایه زئین حاوی اسانس آویشن شیرازی بر عمر پس از برداشت توتفرنگی [دوره 9، شماره 2، 1400، صفحه 113-127]
-
نیکزاد، مریم
استخراج پکتین از ضایعات گوجهفرنگی به روش فراصوت و بررسی عملکرد پکتین بهعنوان مهارکننده خوردگی سبز [دوره 9، شماره 1، 1400، صفحه 27-46]
ی
-
یقبانی، مسعود
بهینه سازی استخراج و ریزپوشانی ترکیبات رنگی ضایعات فرآوری گزنه (Urtica dioica) [دوره 9، شماره 4، 1401، صفحه 309-329]
-
یوسفی، علیرضا
استفاده از جدول جستجوی منطق فازی در مدلسازی رهایش گلوکز از نشاسته های گندم [دوره 9، شماره 3، 1401، صفحه 255-268]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد