کلیدواژه‌ها = مایکروویو
استفاده از مایکروویو برای تغییر در خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه بالنگو

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 09 اردیبهشت 1403

10.22104/ift.2024.6772.2168

فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری


اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سبوس گندم

دوره 9، شماره 1، آذر 1400، صفحه 63-79

10.22104/jift.2021.5078.2055

زینب ایزدی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ فخری شهیدی

اثر فرایند تخمیر و امواج مایکروویو بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی سبوس گندم


طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو

دوره 7، شماره 4، مرداد 1399، صفحه 611-625

10.22104/jift.2020.3955.1930

محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ سید مهدی جعفری؛ اسماعیل سیدآبادی؛ مهدی خجسته پور

طراحی ساخت و ارزیابی سامانه فرآوری مایعات به‌صورت پیوسته با تکنولوژی مایکروویو


اثر روش ‏های مختلف تغلیظ حرارتی بر ویژگی‏ های فیزیکی و شیمیایی،ترکیبات فنولی و خصوصیات حسی کنسانتره آب لیموترش

دوره 5، شماره 2، بهمن 1396، صفحه 241-251

10.22104/jift.2017.2449.1571

آیلین عیدخانی رودی؛ فرنوش عطار؛ مهرناز امینی فر؛ زهرا علایی روزبهانی


تاثیر پیش‌تیمارهای میدان الکتریکی متناوب و مایکروویو بر برخی از خصوصیات روغن سیاه‌دانه

دوره 4، شماره 4، تیر 1396، صفحه 21-29

10.22104/jift.2017.494

حمید بخش آبادی؛ حبیب الله میرزایی؛ علیرضا قدس ولی؛ سید مهدی جعری؛ امان محمد ضیایی فر؛ عادل بیگ بابایی


اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale)

دوره 4، شماره 1، آبان 1395، صفحه 1-16

10.22104/jift.2016.335

سیده حسنا استادزاده؛ سیده زهرا سیدالنگی


تاثیر مخلوط صمغ گوار- آلژینات بر کیفیت و بیاتی نان پخته شده در آون ترکیبی جابجایی- مایکروویو

دوره 1، شماره 4، شهریور 1393، صفحه 37-47

10.22104/jift.2014.45

بهناز یزدانی؛ جعفر محمدزاده میلانی؛ ابراهیم حسینی