کلیدواژه‌ها = خشک کردن
تعداد مقالات: 12
1. مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

دوره 7، شماره 2، زمستان 1398، صفحه 201-210

علیرضا اسدی امیرآبادی؛ مهدی شوندی؛ مهدی کاشانی نژاد

مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی


2. روابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار

دوره 7، شماره 1، پاییز 1398، صفحه 149-161

اکرم باریاب؛ کامیار موقرنژاد

روابط تجربی تعمیم یافته برای خشک کردن لایه نازک ولیک در خشک کن سینی دار


3. مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن

دوره 6، شماره 2، زمستان 1397، صفحه 161-174

مریم نیکزاد؛ مریم خاورپور؛ کامیار موقرنژاد

مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن


5. تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری

دوره 5، شماره 4، تابستان 1397، صفحه 557-566

زیبنده اخلاقان؛ عارف اولادغفاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سیدهادی پیغمبردوست

تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری


7. اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale)

دوره 4، شماره 1، پاییز 1395، صفحه 1-16

سیده حسنا استادزاده؛ سیده زهرا سیدالنگی


8. بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata)

دوره 4، شماره 1، پاییز 1395، صفحه 45-57

محمدمهدی سیدآبادی؛ علیرضا اسدی امیرآبادی؛ افسانه طاهری؛ مهدی کاشانی نژاد


10. بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو

دوره 2، شماره 4، تابستان 1394، صفحه 63-74

حسن جعفری؛ داود کلانتری؛ محسن آزادبخت


11. مدل‌سازی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک کمه(کشک محلی)

دوره 2، شماره 1، پاییز 1393، صفحه 3-16

هادی باقری؛ محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد


12. بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 39-48

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد