کلیدواژه‌ها = خشک کردن
مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی

دوره 7، شماره 2، بهمن 1398، صفحه 201-210

علیرضا اسدی امیرآبادی؛ مهدی شوندی؛ مهدی کاشانی نژاد

مدل‌سازی خشک‌کردن توت سیاه با سامانه مادون‌قرمز به روش الگوریتم ژنتیک- شبکه عصبی مصنوعی


مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن

دوره 6، شماره 2، بهمن 1397، صفحه 161-174

مریم نیکزاد؛ مریم خاورپور؛ کامیار موقرنژاد

مقایسه مدل‌ ریاضی و شبکه عصبی مصنوعی در تخمین نسبت رطوبت برش‌های پرتقال طی فرآیند خشک‌شدن


تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری

دوره 5، شماره 4، مرداد 1397، صفحه 557-566

زیبنده اخلاقان؛ عارف اولادغفاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سیدهادی پیغمبردوست

تأثیر پیش تیمارهای مختلف در خشک کردن تفاله هویج و بررسی برخی از ویژگی های کیفی پودر حاصله در طی دوره نگهداری


ارزیابی خصوصیات کیفی ذرت خشک شده با سامانه خشک‌کن استوانه‌ای دوار ناپیوسته جریان متقاطع

دوره 4، شماره 3، اردیبهشت 1396، صفحه 1-10

حسینعلی شمس آبادی؛ هادی باقری؛ عماد امیری


اثر فرایند خشک کردن بر خصوصیات کمی و کیفی برگ گیاه علف چشمه (Nasturtium officinale)

دوره 4، شماره 1، آبان 1395، صفحه 1-16

سیده حسنا استادزاده؛ سیده زهرا سیدالنگی


بررسی تاثیر فرآیند خشک کردن مادون قرمز بر سینتیک خشک شدن و شاخص های رنگی برگ اناریجه (Froriepia subpinnata)

دوره 4، شماره 1، آبان 1395، صفحه 45-57

محمدمهدی سیدآبادی؛ علیرضا اسدی امیرآبادی؛ افسانه طاهری؛ مهدی کاشانی نژاد


بررسی نرخ تغییر رطوبت و درصد شکستگی دانه های شلتوک با استفاده از خشک کن مایکروویو

دوره 2، شماره 4، مرداد 1394، صفحه 63-74

حسن جعفری؛ داود کلانتری؛ محسن آزادبخت


مدل‌سازی سینتیک خشک‌شدن لایه نازک کمه(کشک محلی)

دوره 2، شماره 1، آذر 1393، صفحه 3-16

هادی باقری؛ محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد


بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان

دوره 1، شماره 2، دی 1392، صفحه 39-48

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد