نویسنده = بابک قنبرزاده
تعداد مقالات: 10
2. بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و ویژگی‌های فیزیکی حامل‌های لیپیدی نانوساختار (NLC) حاوی عصاره آویشن شیرازی

دوره 4، شماره 2، زمستان 1395، صفحه 141-149

صحرا هاشمی زاده؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار


3. بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالادِ حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ

دوره 3، شماره 2، زمستان 1394، صفحه 33-42

آرزو سلمان پور؛ محمود صوتی خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ سید حسین جلالی


4. تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری

دوره 3، شماره 1، پاییز 1394، صفحه 11-21

محسن ضیایی؛ محمود صوتی خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ رضا رضایی مکرم؛ سمیرا تیزچنگ


5. تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2

دوره 2، شماره 4، تابستان 1394، صفحه 87-101

سید امیر اولیایی؛ بابک قنبرزاده؛ علی اکبر مؤیدی؛ پریسا پور ثانی؛ معصومه خاتمیان


6. ارزیابی ویژگیهای کلوئیدی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های حاوی عصاره گزنه

دوره 2، شماره 3، بهار 1394، صفحه 11-23

سارا حق جو؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ سولماز اثنی عشری؛ جلال دهقان نیا


7. تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن

دوره 2، شماره 2، زمستان 1393، صفحه 71-83

طاووس رونقی؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده


8. حامل‌های لیپیدی نانوساختار(NLC) حاوی ویتامینA پالمیتات؛ عوامل موثر بر اندازۀ ذرات، کارایی درون‌پوشانی و پایداری

دوره 2، شماره 1، پاییز 1393، صفحه 67-82

اکرم پزشکی؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ محمد مقدم؛ مریم محمدی


9. مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 23-38

رسول قربانی؛ جلال دهقان نیا؛ سید صادق سیدلو هریس؛ بابک قنبرزاده


10. بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین

دوره 1، شماره 2، زمستان 1392، صفحه 59-68

سمیرا تیزچنگ؛ محمود صوتی خیابانی؛ رضا رضایی مکرم؛ بابک قنبرزاده؛ یوسف جوادزاده