نویسنده = بابک قنبرزاده
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری

دوره 3، شماره 1، آذر 1394، صفحه 11-21

10.22104/jift.2015.226

محسن ضیایی؛ محمود صوتی خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ رضا رضایی مکرم؛ سمیرا تیزچنگ


تولید و بررسی نانوساختار و خواص فیزیکوشیمیایی فیلم زیست کامپوزیت نشاسته حاوی نانوذرات TiO2

دوره 2، شماره 4، مرداد 1394، صفحه 87-101

10.22104/jift.2015.206

سید امیر اولیایی؛ بابک قنبرزاده؛ علی اکبر مؤیدی؛ پریسا پور ثانی؛ معصومه خاتمیان


ارزیابی ویژگیهای کلوئیدی و آنتی اکسیدانی نانولیپوزوم های حاوی عصاره گزنه

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1394، صفحه 11-23

10.22104/jift.2015.124

سارا حق جو؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ سولماز اثنی عشری؛ جلال دهقان نیا


تأثیر امواج فراصوت و پوشش خوراکی روی چروکیدگی قطعات سیب‌زمینی طی سرخ‌کردن

دوره 2، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 71-83

10.22104/jift.2015.88

طاووس رونقی؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده


مدل سازی دانسیته ظاهری طی خشک کردن آلوی پیش تیمار شده با اولتراسوند و آبگیری اسمزی

دوره 1، شماره 2، دی 1392، صفحه 23-38

10.22104/jift.2013.26

رسول قربانی؛ جلال دهقان نیا؛ سید صادق سیدلو هریس؛ بابک قنبرزاده


بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین

دوره 1، شماره 2، دی 1392، صفحه 59-68

10.22104/jift.2013.29

سمیرا تیزچنگ؛ محمود صوتی خیابانی؛ رضا رضایی مکرم؛ بابک قنبرزاده؛ یوسف جوادزاده