آ
-
آبدانان مهدی زاده، سامان
تعیین زمان بهینه پخت سبزیجات با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی و اندازه گیری مختصات رنگی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 49-57]
ا
-
اردستانی، فاطمه
بهبود ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی و حسی اسپاگتی تهیه شده از آرد نول با استفاده از گلوتن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 59-67]
-
اسفندیاری، سمیه
اندازهگیری مقادیر جزئی سرب و کادمیوم در شیرهای پاستوریزه و استریلیزه به روش میکرو استخراج مایع مایع پخشی بر اساس شناورسازی قطره آلی منجمد و دستگاه اسپکترومتری جذب اتمی الکتروترمال [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 99-109]
-
اعلمی، مهران
تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس باز ساخته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 43-57]
-
اعلمی، مهران
تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 23-32]
-
اعلمی، مهران
ارزیابی پارامترهای رنگی، رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 59-71]
-
اعلمی، مهران
بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 47-56]
-
اعلمی، مهران
بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 89-96]
-
افکاری سیاح، امیرحسین
درجه بندی مغز گردو براساس اندازه و رنگ با استفاده از پردازش تصویر [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 35-46]
-
ایکانی، محمدحسن
بررسی کارایی فرآیند گاز- حلال برای استخراج اسانس پوست دارچین و بذر زیره سبز [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 15-25]
-
ایکانی، محمد حسن
فناوری افت فشار کنترل شده ی سریع و کاربرد های آن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 93-103]
-
ایکانی، محمد حسن
تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 25-38]
-
اکبری، احسان
تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 23-32]
-
اکبری، احسان
بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 47-56]
-
الوندی، سجاد
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی جهت مدلسازی اثر آسکوربات کلسیم بر افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 27-34]
-
امانی، فاطمه
کاربرد سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج روغن از مغز گردو و هسته میوه انبه با استفاده از امواج فراصوت [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 1-10]
ب
-
باقری، هادی
بررسی تغییرات رئولوژیکی صمغ قدومهشهری به عنوان تابعی از غلظت و فرآیند انجماد و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
-
باقری، هادی
ارزیابی پارامترهای رنگی، رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 59-71]
-
بصیری، علیرضا
تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگیهای عملکردی پودر فوری آرد گندم [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 13-23]
-
بک محمدپور، مصطفی
بررسی تولید ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصارههای شاه توت، هویج [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 53-64]
پ
-
پروینی، مهدی
بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-11]
ت
-
تیزچنگ، سمیرا
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 11-21]
ج
-
جعفری، حسن
مقایسه پارامترهای خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 77-88]
-
جلالی، سید حسین
بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالادِ حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 33-42]
-
جوانمرد داخلی، مجید
فناوری افت فشار کنترل شده ی سریع و کاربرد های آن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 93-103]
ح
-
حدادی، طیبه
تعیین راندمان استخراج و پایدار سازی رنگدانه بتالایین چغندرقرمز [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 57-63]
-
حسینی، سید سعید
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 69-84]
-
حسینی، سید عماد
بهبود ویژگیهای کیفی، رئولوژیکی و حسی اسپاگتی تهیه شده از آرد نول با استفاده از گلوتن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 59-67]
-
حصاری، جواد
بررسی تولید ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصارههای شاه توت، هویج [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 53-64]
-
حصاری، جواد
تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 85-97]
خ
-
خداییان، فرامرز
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 69-84]
-
خندان، ناهید
بررسی کارایی فرآیند گاز- حلال برای استخراج اسانس پوست دارچین و بذر زیره سبز [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 15-25]
د
-
دوگانی، آزاده
کاربرد مدل لاجیت چندگانه در بررسی عوامل موثر بر اگاهی و مصرف محصولات غذایی ارگانیک مطالعه موردی مشهد [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 89-99]
ر
-
راسخ، منصور
درجه بندی مغز گردو براساس اندازه و رنگ با استفاده از پردازش تصویر [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 35-46]
-
رحیمی، سمیه
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، امولسیونی و رئولوژیکی سس مایونز حاوی شیر سویا و ژل آلوئه ورا [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 73-83]
-
رضایی، کرامت اله
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 69-84]
-
رضایی مکرم، رضا
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 11-21]
-
رنجبر، نگار
فناوری افت فشار کنترل شده ی سریع و کاربرد های آن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 93-103]
-
رنجبر ندامانی، آزاده
بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-11]
س
-
سیاری، محمد
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی جهت مدلسازی اثر آسکوربات کلسیم بر افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 27-34]
-
سیحون، مرضیه
بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 65-75]
-
سدرپوشان، علیرضا
تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 25-38]
-
سلمان پور، آرزو
بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالادِ حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 33-42]
ش
-
شاهی، فاطمه
بررسی رفتار جریان برشی پایای عصاره هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 11-22]
-
شیخ لویی، حسین
بررسی رفتار جریان برشی پایای عصاره هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 11-22]
-
شیخلوئی، حسین
اندازهگیری مقادیر جزئی سرب و کادمیوم در شیرهای پاستوریزه و استریلیزه به روش میکرو استخراج مایع مایع پخشی بر اساس شناورسازی قطره آلی منجمد و دستگاه اسپکترومتری جذب اتمی الکتروترمال [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 99-109]
-
شکرالله زاده، سهیلا
تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 25-38]
-
شلماشی، انور
کاربرد سطح پاسخ در بهینه سازی استخراج روغن از مغز گردو و هسته میوه انبه با استفاده از امواج فراصوت [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 1-10]
-
شهبازی، مجید
مدل سازی و بهینه سازی پارامترهای فرایندی در تهیه نانو کپسول از عصاره پلی فنلی حاصل از پسماند صنعتی سیب [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
ص
-
صادقی، علیرضا
تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس باز ساخته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 43-57]
-
صادقی، علیرضا
بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگیهای نان تُست خمیرترشی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 43-52]
-
صادقی، علیرضا
بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 89-96]
-
صادقی، محمد حسن
بررسی تولید ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصارههای شاه توت، هویج [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 53-64]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
غنیسازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمهای خشکشده در سامانه مادونقرمز-هوای داغ [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-9]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس باز ساخته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 43-57]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 23-32]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 47-56]
-
صالحی، فخرالدین
غنیسازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمهای خشکشده در سامانه مادونقرمز-هوای داغ [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-9]
-
صالحی، فخرالدین
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 39-47]
-
صالحی، فخرالدین
کاربرد شبکه عصبی مصنوعی جهت مدلسازی اثر آسکوربات کلسیم بر افزایش زمان ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 27-34]
-
صامتی، صدریه
اثر پودر مرزه خوزستانی بر کلی فرم ها و کپک و مخمر در پنیر محلی بروجرد [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 77-87]
-
صفارزاده متین، شهره
مدل سازی و بهینه سازی پارامترهای فرایندی در تهیه نانو کپسول از عصاره پلی فنلی حاصل از پسماند صنعتی سیب [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 1-13]
-
صفری، محمد
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 69-84]
-
صوتی خیابانی، محمود
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 11-21]
-
صوتی خیابانی، محمود
بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالادِ حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 33-42]
ض
-
ضیایی، محسن
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 11-21]
-
ضیایی فر، امان محمد
بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-11]
-
ضیائی فر، امان محمد
غنیسازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمهای خشکشده در سامانه مادونقرمز-هوای داغ [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-9]
-
ضیائیفر، امان محمد
ارزیابی پارامترهای رنگی، رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 59-71]
ط
-
طاهریان، امیر
تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس باز ساخته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 43-57]
-
طباطبائی یزدی، فریده
تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 85-97]
-
طهماسبی، محمد
درجه بندی مغز گردو براساس اندازه و رنگ با استفاده از پردازش تصویر [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 35-46]
ع
-
عابدی، محمد
استانداردسازی گیاهان دارویی و فرآوردههای دارویی و غذایی گیاهی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 65-76]
-
عابدفر، عباس
بررسی تاثیر پوره کدو سبز بر ویژگیهای نان تُست خمیرترشی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 43-52]
-
عیدی زاده، شهرام
کاربرد مدل لاجیت چندگانه در بررسی عوامل موثر بر اگاهی و مصرف محصولات غذایی ارگانیک مطالعه موردی مشهد [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 89-99]
-
علیپور، نادر
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 39-47]
-
علیرضالو، کاظم
بررسی تولید ماست رنگی فراسودمند غنی شده با عصارههای شاه توت، هویج [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 53-64]
-
علیمی، مزدک
تاثیر افزودن نانو فیبر سلولز و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مایونز کم چربی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 23-32]
ف
-
فدایی نوغانی، وجیهه
اثر پودر مرزه خوزستانی بر کلی فرم ها و کپک و مخمر در پنیر محلی بروجرد [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 77-87]
ق
-
قربانی، آزاده
بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 89-96]
-
قربانی، محمد
تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 23-32]
-
قربانی، محمد
بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 47-56]
-
قربانی، محمد
بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 89-96]
-
قنبرزاده، بابک
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 11-21]
-
قنبرزاده، بابک
بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالادِ حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 33-42]
ک
-
کاشانی نژاد، مهدی
غنیسازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمهای خشکشده در سامانه مادونقرمز-هوای داغ [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 1-9]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی تغییرات رئولوژیکی صمغ قدومهشهری به عنوان تابعی از غلظت و فرآیند انجماد و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
-
کاشانی نژاد، مهدی
تأثیر میزان صمغ دانه مرو و ایزوله پروتئین سویا در پایداری امولسیون روغن در آب [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 23-32]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 39-47]
-
کاشانی نژاد، مهدی
ارزیابی پارامترهای رنگی، رطوبت و میزان انرژی مصرفی طی برشته کردن مغز بادام زمینی با استفاده از هوای داغ [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 59-71]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-11]
-
کاشانی نژاد، مهدی
بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 47-56]
-
کیانی، حسن
بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 65-75]
-
کرمی پور اصفهانی، مائده
استانداردسازی گیاهان دارویی و فرآوردههای دارویی و غذایی گیاهی [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 65-76]
-
کلانتری، داود
مقایسه پارامترهای خشک شدن و خصوصیات کیفی شلتوک طارم هاشمی با استفاده از مایکروویو جریان مداوم و مایکروویو خانگی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 77-88]
گ
-
گرایلی، زینب
بررسی تغییرات رئولوژیکی صمغ قدومهشهری به عنوان تابعی از غلظت و فرآیند انجماد و مقایسه آن با صمغ تجاری زانتان [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 33-42]
-
گلچوبی، لاله
تاثیر افزودن نانو فیبر سلولز و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مایونز کم چربی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 23-32]
-
گل محمد، فرشته
فناوری افت فشار کنترل شده ی سریع و کاربرد های آن [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 93-103]
-
گل محمد، فرشته
تعیین شرایط بهینه میکروکپسوله شدن روغن هسته انار با فناوری خشک کن پاششی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 25-38]
-
گلی موحد، غلامعلی
تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگیهای عملکردی پودر فوری آرد گندم [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 13-23]
م
-
محمدی، حسین
کاربرد مدل لاجیت چندگانه در بررسی عوامل موثر بر اگاهی و مصرف محصولات غذایی ارگانیک مطالعه موردی مشهد [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 89-99]
-
محمد رزداری، آیت
بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 65-75]
-
محمدی یگانه، زهره
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 69-84]
-
مرتضوی، سید علی
تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 85-97]
-
مردانی طرقی، پریسا
تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگیهای عملکردی پودر فوری آرد گندم [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 13-23]
-
میرزایی، حبیب ا...
تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلوساسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس باز ساخته [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 43-57]
-
میرغفوری، سمیرا
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی، امولسیونی و رئولوژیکی سس مایونز حاوی شیر سویا و ژل آلوئه ورا [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 73-83]
-
مستقیم، تکتم
تاثیر پوسته مغز فندق روی خواص کیفی و ارگانولپتیکی نان باگت [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 85-92]
-
مقصودلو، یحیی
بررسی عددی اثرات درصد پری قوطی بر الگوی انتقال حرارت محلول نشاسته [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 1-11]
-
مقصودلو، یحیی
بررسی تأثیر پوشش خوراکی موسیلاژ دانه شاهی بر ماندگاری قارچ دکمهای [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 89-96]
-
میلانی، الناز
تاثیر میزان سبوس و متغیرهای فرآیند اکستروژن بر روی ویژگیهای عملکردی پودر فوری آرد گندم [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 13-23]
-
موحد، سارا
تاثیر پوسته مغز فندق روی خواص کیفی و ارگانولپتیکی نان باگت [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 85-92]
-
موسوی، سید محمد
بررسی خواص آنتیاکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 69-84]
ن
-
نجفی، محمد علی
تعیین راندمان استخراج و پایدار سازی رنگدانه بتالایین چغندرقرمز [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 57-63]
-
نداف زاده، مریم
تعیین زمان بهینه پخت سبزیجات با کمک پردازش تصاویر دیجیتالی و اندازه گیری مختصات رنگی [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 49-57]
-
نصرالله زاده، احمد
بررسی اثرترکیبی صمغ دانه مرو و پروتئیین آب پنیر بر پایداری امولسیون روغن در آب با استفاده از روش سطح پاسخ [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 47-56]
-
نظری، سید معین
تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب [دوره 3، شماره 3، 1395، صفحه 85-97]
-
نمازی شندی، مهسا
تاثیر پوسته مغز فندق روی خواص کیفی و ارگانولپتیکی نان باگت [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 85-92]
ه
-
همیشه کار، حامد
تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 11-21]
ی
-
یوسفی، حسین
تاثیر افزودن نانو فیبر سلولز و کربوکسی متیل سلولز بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی مایونز کم چربی [دوره 3، شماره 1، 1394، صفحه 23-32]
-
یوسفی، علیرضا
بررسی رفتار جریان برشی پایای عصاره هلوی ایرانی: اثر غلظت و دما [دوره 3، شماره 2، 1394، صفحه 11-22]
-
یوسفیان، سیده هدی
بررسی تأثیر پیش تیمار پرتودهی گاما بر برخی ویژگی های کیفی و رئولوژیکی غده سیب زمینی [دوره 3، شماره 4، 1395، صفحه 65-75]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد