آ
-
آبدانان مهدی زاده، سامان
بررسی عوامل موثر پلاسمای سرد اتمسفری تخلیه سد دی الکتریک بر غیر فعال کردن سالمونلا انتریکا سروتیپ انتریتیدیس [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 172-181]
-
آزادمرد دمیرچی، صدیف
آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگیهای کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 35-45]
ا
-
اسدیان، شیرین
امکانسنجی بهکارگیری طیفسنجی مرئی/فروسرخ نزدیک برای تشخیص تقلب روغن تفاله زیتون با روشهای شناسایی LDA و SVM [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 155-171]
-
اعرابی، اعظم
بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیونهای روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 76-97]
-
اعرابی، اعظم
تولید پودر چغندر لبویی با استفاده از عوامل کف کننده مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر با روش خشک کردن کف پوشی در مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 114-139]
-
امیدی، شیما
تولید پودر چغندر لبویی با استفاده از عوامل کف کننده مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر با روش خشک کردن کف پوشی در مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 114-139]
-
اینانلودوقوز، معین
تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
ب
-
بناکار، احمد
امکانسنجی بهکارگیری طیفسنجی مرئی/فروسرخ نزدیک برای تشخیص تقلب روغن تفاله زیتون با روشهای شناسایی LDA و SVM [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 155-171]
پ
-
پیراوی ونک، زهرا
آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگیهای کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 35-45]
ج
-
جعفری، فاطمه
ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 47-59]
-
جمشیدی، بهاره
امکانسنجی بهکارگیری طیفسنجی مرئی/فروسرخ نزدیک برای تشخیص تقلب روغن تفاله زیتون با روشهای شناسایی LDA و SVM [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 155-171]
-
جوکار، اکبر
پیشبینی فرآیند انتقال جرم در خشک کردن اسمزی انجیر سیاه در سیستم سه گانه: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 61-75]
خ
-
خرمی، مهسا
بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیونهای روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 76-97]
-
خوش تقاضا، محمد هادی
بررسی عوامل موثر پلاسمای سرد اتمسفری تخلیه سد دی الکتریک بر غیر فعال کردن سالمونلا انتریکا سروتیپ انتریتیدیس [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 172-181]
د
-
دهقانی، محمد
ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفافسازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 98-113]
ذ
-
ذکی دیزجی، حسن
تولید پودر چغندر لبویی با استفاده از عوامل کف کننده مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر با روش خشک کردن کف پوشی در مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 114-139]
ر
-
رحیمی، سمیه
بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیونهای روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 76-97]
ز
-
زارع، ماشااله
پیشبینی فرآیند انتقال جرم در خشک کردن اسمزی انجیر سیاه در سیستم سه گانه: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 61-75]
س
-
سخاوتی زاده، سید سعید
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزدرون پوشانی شده با آلژینات سدیم و موسیلاژ دانه بالانگو [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 11-24]
-
سلطانی، مصطفی
ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفافسازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 98-113]
ش
-
شلماشی، انور
استخراج سبز و آب پایه روغن بادام زمینی با استفاده از مایکروویو و دمولسیفایر [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 25-33]
-
شهدادی، فاطمه
تولید پودر چغندر لبویی با استفاده از عوامل کف کننده مالتودکسترین و کنسانتره پروتئین شیر با روش خشک کردن کف پوشی در مایکروویو [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 114-139]
-
شهسوار، راشین
فرآیند انجمادزدایی ترکیبی اشعه مادون قرمز- هوای گرم بر خواص کیفی نمونه های هویج پخته شده منجمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 140-154]
ص
-
صادقی، ابراهیم
ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 47-59]
-
صالحی، فخرالدین
تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 1-10]
-
صالحی، فخرالدین
پیشتیمار ماش جوانهزده با مایکروویو قبل از فرآیند خشککردن با هوای گرم و فروسرخ [دوره 11، شماره 3، 1403، صفحه 182-196]
ض
-
ضیائی فر، امان محمد
فرآیند انجمادزدایی ترکیبی اشعه مادون قرمز- هوای گرم بر خواص کیفی نمونه های هویج پخته شده منجمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 140-154]
ع
-
عابدین زاده، سولماز
آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگیهای کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 35-45]
-
عبدلی، بهاره
بررسی عوامل موثر پلاسمای سرد اتمسفری تخلیه سد دی الکتریک بر غیر فعال کردن سالمونلا انتریکا سروتیپ انتریتیدیس [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 172-181]
ق
-
قراچورلو، مریم
آنالیز ترکیب شیمیایی و ویژگیهای کیفی کره کاکائو از تولیدکنندگان مختلف: بررسی مقایسه ای [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 35-45]
-
قمی مرزدشتی، حمیدرضا
بررسی عوامل موثر پلاسمای سرد اتمسفری تخلیه سد دی الکتریک بر غیر فعال کردن سالمونلا انتریکا سروتیپ انتریتیدیس [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 172-181]
ک
-
کاشانی نژاد، مهدی
فرآیند انجمادزدایی ترکیبی اشعه مادون قرمز- هوای گرم بر خواص کیفی نمونه های هویج پخته شده منجمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 140-154]
-
کریمی ترشیزی، محمدامیر
بررسی عوامل موثر پلاسمای سرد اتمسفری تخلیه سد دی الکتریک بر غیر فعال کردن سالمونلا انتریکا سروتیپ انتریتیدیس [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 172-181]
-
کلباسی اشتری، احمد
ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفافسازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 98-113]
م
-
متقیان، پرنیان
ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفافسازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 98-113]
-
میرسعید قاضی، حسین
ارزیابی مکانیسم گرفتگی غشا در شفافسازی شربت خرما توسط فرایند فراپالایش [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 98-113]
-
مفتون آزاد، ندا
پیشبینی فرآیند انتقال جرم در خشک کردن اسمزی انجیر سیاه در سیستم سه گانه: مقایسه روش سطح پاسخ و شبکه عصبی مصنوعی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 61-75]
-
مقصودلو، یحیی
فرآیند انجمادزدایی ترکیبی اشعه مادون قرمز- هوای گرم بر خواص کیفی نمونه های هویج پخته شده منجمد [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 140-154]
-
موقرنژاد، کامیار
ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 47-59]
ن
-
نصر اصفهانی، مجتبی
بررسی تاثیر استفاده از امواج فراصوت بر تهیه و پایداری نانوامولسیونهای روغن سیاه دانه [دوره 11، شماره 2، 1402، صفحه 76-97]
ی
-
یعقوب پور، تینا
ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس ریزدرون پوشانی شده با آلژینات سدیم و موسیلاژ دانه بالانگو [دوره 11، شماره 1، 1402، صفحه 11-24]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد