نویسنده = محمد نوشاد
تأثیر پودر پسماند هویج بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز

دوره 12، شماره 3، اردیبهشت 1404، صفحه 237-249

10.22104/ift.2025.7542.2209

محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ بهاره گودرزی شمس آبادی

تأثیر پودر پسماند هویج بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی سس مایونز


مدل سازی کیفیت آردها براساس روش دیمتل فازی- تاپسیس

دوره 11، شماره 3، اردیبهشت 1403، صفحه 249-275

10.22104/ift.2024.6979.2177

محمد نوشاد؛ محمد حجتی

مدل سازی کیفیت آردها براساس روش دیمتل فازی- تاپسیس


تشخیص غیرمخرب بیاتی نان با استفاده از تصاویر فراطیفی

دوره 10، شماره 4، مرداد 1402، صفحه 299-317

10.22104/ift.2023.6279.2142

سامان آبدانان مهدی زاده؛ محمد نوشاد؛ فاطمه نوری

تشخیص غیرمخرب بیاتی نان با استفاده از تصاویر فراطیفی


مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا)

دوره 7، شماره 4، مرداد 1399، صفحه 517-534

10.22104/jift.2020.3734.1888

مه رخ حاتمیان؛ محمد نوشاد؛ سامان آبدانان مهدی زاده؛ حسن برزگر

مدل سازی هوشمند بافت نان به کمک روش اندازه گیری صوت و شبکه عصبی (مطالعه موردی: نان غنی شده با چیا)


بهینه‌‌یابی و مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک‌‌کردن کف‏پوشی شیره خرما

دوره 7، شماره 4، مرداد 1399، صفحه 535-550

10.22104/jift.2020.4011.1938

محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ پریسا قاسمی؛ احمد مستعان

بهینه‌‌یابی و مدل‌سازی سینتیک انتقال جرم طی فرآیند خشک‌‌کردن کف‏پوشی شیره خرما