دوره و شماره: دوره 3، شماره 1، آذر 1394 
غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ

صفحه 1-9

10.22104/jift.2015.225

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر


تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری

صفحه 11-21

10.22104/jift.2015.226

محسن ضیایی؛ محمود صوتی خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ رضا رضایی مکرم؛ سمیرا تیزچنگ


تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس باز ساخته

صفحه 43-57

10.22104/jift.2015.229

امیر طاهریان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ حبیب ا... میرزایی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی


بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی نوشیدنی تخمیری آب پنیر- پسته با استفاده از استارتر کفیر

صفحه 69-84

10.22104/jift.2015.231

زهره محمدی یگانه؛ فرامرز خداییان؛ سید سعید حسینی؛ محمد صفری؛ کرامت اله رضایی؛ سید محمد موسوی


فناوری افت فشار کنترل شده ی سریع و کاربرد های آن

صفحه 93-103

10.22104/jift.2015.233

نگار رنجبر؛ محمد حسن ایکانی؛ مجید جوانمرد داخلی؛ فرشته گل محمد