موضوعات = فناوری روغن
تعداد مقالات: 11
1. بهینه سازی اثر همزمان تغییر عوامل موثر بر رنگبری بر کیفیت روغن آفتابگردان به روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 1، پاییز 1399، صفحه 83-95

لیلا صداقت بروجنی؛ مهرداد قوامی؛ زهرا پیراوی ونک؛ عبداله قاسمی پیربلوطی

بهینه سازی اثر همزمان تغییر عوامل موثر بر رنگبری بر کیفیت روغن آفتابگردان به روش سطح پاسخ


2. پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک

دوره 6، شماره 4، تابستان 1398، صفحه 483-496

بهرام فتحی آچاچلوئی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ یونس زاهدی؛ رضوان شاددل

پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک


3. امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد

دوره 6، شماره 3، بهار 1398، صفحه 409-420

مجتبی نادری بلداجی؛ مهشید مختاری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مجتبی توحیدی

امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد


5. بررسی اثر افزودن عصاره متانولی پوست سبز بنه ( Pistacia atlantica) بر پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 5، شماره 3، بهار 1397، صفحه 499-507

نسیم دهقان؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ حسین جوینده


6. بررسی تاثیرامواج فراصوت بر خواص فیزیکی وشیمیایی روغن گردو

دوره 5، شماره 1، پاییز 1396، صفحه 39-47

فاطمه رهبر؛ محمد ابونجمی؛ جواد خزایی؛ پیمان رجایی


8. بهینه سازی پایداری سیستم امولسیونی سس سالادِ حاوی برخی از هیدروکلوئیدها، در طی نگهداری سرد و منجمد توسط روش سطح پاسخ

دوره 3، شماره 2، زمستان 1394، صفحه 33-42

آرزو سلمان پور؛ محمود صوتی خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ سید حسین جلالی


10. مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون

دوره 2، شماره 1، پاییز 1393، صفحه 83-91

فاطمه همدانی؛ محمد حسین حدادخداپرست؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ اسماعیل عطایی صالحی