موضوعات = فناوری روغن
بهینه سازی اثر همزمان تغییر عوامل موثر بر رنگبری بر کیفیت روغن آفتابگردان به روش سطح پاسخ

دوره 8، شماره 1، آبان 1399، صفحه 83-95

10.22104/jift.2020.4120.1958

لیلا صداقت بروجنی؛ مهرداد قوامی؛ زهرا پیراوی ونک؛ عبداله قاسمی پیربلوطی

بهینه سازی اثر همزمان تغییر عوامل موثر بر رنگبری بر کیفیت روغن آفتابگردان به روش سطح پاسخ


پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک

دوره 6، شماره 4، مرداد 1398، صفحه 483-496

10.22104/jift.2019.3132.1752

بهرام فتحی آچاچلوئی؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ یونس زاهدی؛ رضوان شاددل

پیش تیمار اکوتیپ ایرانی ماریتیغال با امواج مایکروویو و تاثیر آن بر کیفیت روغن استخراجی از دانه قلعه بابک


امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد

دوره 6، شماره 3، اردیبهشت 1398، صفحه 409-420

10.22104/jift.2019.3213.1772

مجتبی نادری بلداجی؛ مهشید مختاری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مجتبی توحیدی

امکان‌سنجی کاربرد حسگر رزوناتور استوانه‌ای برای تشخیص تقلب در روغن کنجد


بررسی اثر افزودن عصاره متانولی پوست سبز بنه ( Pistacia atlantica) بر پایداری اکسایشی روغن سویا

دوره 5، شماره 3، اردیبهشت 1397، صفحه 499-507

10.22104/jift.2018.2577.1607

نسیم دهقان؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ حسین جوینده


بررسی تاثیرامواج فراصوت بر خواص فیزیکی وشیمیایی روغن گردو

دوره 5، شماره 1، آذر 1396، صفحه 39-47

10.22104/jift.2017.450

فاطمه رهبر؛ محمد ابونجمی؛ جواد خزایی؛ پیمان رجایی


مقایسه ساختار شیمیایی و پایداری حرارتی روغن مغز کلخونگ (pistacia khinjuk) به عنوان یک منبع جدید روغن نباتی با روغن زیتون

دوره 2، شماره 1، آذر 1393، صفحه 83-91

10.22104/jift.2014.71

فاطمه همدانی؛ محمد حسین حدادخداپرست؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ اسماعیل عطایی صالحی