موضوعات = فناوری فرآورده های لبنی
تاثیر مالتودکسترین حاصل از نشاسته ذرت بر ویژگیهای شیمیایی، حسی و ریزساختار پنیر سفید فراپالایشی کم چرب

دوره 3، شماره 3، خرداد 1395، صفحه 85-97

سید معین نظری؛ سید علی مرتضوی؛ جواد حصاری؛ فریده طباطبائی یزدی


تاثیر پودر آب پنیر بر رشد لاکتوباسیلوس‌اسیدوفیلوس در شیر اسیدوفیلوس باز ساخته

دوره 3، شماره 1، آذر 1394، صفحه 43-57

امیر طاهریان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ حبیب ا... میرزایی؛ مهران اعلمی؛ علیرضا صادقی


بررسی کاربرد پردازش تصویر در ارزیابی ریز ساختار بستنی

دوره 2، شماره 4، مرداد 1394، صفحه 49-61

سعید میرعرب رضی؛ محبت محبی؛ علی الغونه


اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1394، صفحه 1-10

وجیهه فدایی نوغانی؛ صدیقه مزینانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ عاطفه اسلامی مشکنانی؛ ابوالفضل میرزاده


بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع

دوره 2، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 59-70

عاطفه اسلامی مشکنانی؛ وجیهه فدایی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ صدیقه مزینانی


تعیین میزان تازگی شیر فرادما با تعیین شاخص‌های رنگی L*a*b* توسط پردازش تصویر

دوره 2، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 105-113

رضوان بهارلوئی؛ علی ملکی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ داود قنبریان؛ مجتبی بنیادیان


تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی

دوره 1، شماره 4، شهریور 1393، صفحه 89-103

جهانبخش شعبانی؛ حبیب الله میرزایی؛ محمود یلمه؛ سید مهدی جعفری