موضوعات = زیست‌فناوری مواد غذایی
ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام

دوره 8، شماره 4، مرداد 1400، صفحه 457-468

10.22104/jift.2019.3581.1860

آیت محمدرزداری؛ سجاد رستمی؛ زهرا ایزدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ علی اصغر انصافی؛ مجتبی بنیادیان

ساخت و پیاده سازی یک زیست حسگر به منظور ارزیابی سلامت در شیر خام


بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین

دوره 8، شماره 4، مرداد 1400، صفحه 469-484

10.22104/jift.2021.4950.2045

پروین شرایعی؛ الهام آذرپژوه؛ شهین زمردی؛ سودابه عین افشار

بهینه سازی ریزپوشانی و بررسی پایداری عصاره پوسته میگو غنی از آستاگزانتین


تولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران

دوره 7، شماره 2، بهمن 1398، صفحه 243-255

10.22104/jift.2019.3637.1874

فاطمه باقری؛ سعید میردامادی؛ مهتا میرزایی؛ ملیحه صفوی

تولید شیر تخمیری فراسودمند توسط لاکتوباسیل های جدا شده از محصولات لبنی سنتی ایران


بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM)

دوره 6، شماره 3، اردیبهشت 1398، صفحه 379-397

10.22104/jift.2019.3294.1789

عباس عابدفر؛ مرضیه حسینی نژاد؛ علیرضا صادقی؛ فاطمه عباس زاده

بهینه‌سازی تخمیر کنترل شده خمیرترش سبوس برنج و ارزیابی خصوصیات کیفی نان حجیم با استفاده از روش (RSM)


بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ

دوره 5، شماره 4، مرداد 1397، صفحه 583-596

10.22104/jift.2018.2552.1599

پریا رهنمون؛ محبوبه سرابی جماب؛ مجید جوانمرد داخلی؛ آرام بستان

بررسی تاثیر پوشش آلژینات حاوی عصاره پوست انار بر ماندگاری و ویژگی‌های بافت و رنگ گوشت سینه مرغ


بهبود تولید ترکیبات فنولی و خاصیت مهارکنندگی رادیکال عصاره‌ زرشک از راه پیش تخمیر حالت جامد

دوره 5، شماره 1، آذر 1396، صفحه 141-150

10.22104/jift.2017.491

الهام رخشی؛ سیدهادی رضوی؛ محمدتقی گلمکانی؛ زینب السادات ابراهیم زاده موسوی


اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی

دوره 4، شماره 1، آبان 1395، صفحه 31-43

10.22104/jift.2016.341

جواد محمدی؛ سعید میردامادی؛ مجید جوانمرد داخلی؛ ملیحه صفوی؛ علیرضا بصیری


استانداردسازی گیاهان دارویی و فرآورده‌های دارویی و غذایی گیاهی

دوره 3، شماره 2، اسفند 1394، صفحه 65-76

10.22104/jift.2016.277

مائده کرمی پور اصفهانی؛ محمد عابدی


تولید و ارزیابی نانولیپوزومهای حاوی نایسین و ناتامایسین به روش مظفری

دوره 3، شماره 1، آذر 1394، صفحه 11-21

10.22104/jift.2015.226

محسن ضیایی؛ محمود صوتی خیابانی؛ بابک قنبرزاده؛ حامد همیشه کار؛ رضا رضایی مکرم؛ سمیرا تیزچنگ


اثرپودرتوده زیستی اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر سفید ایرانی پروبیوتیک حاوی پودر پونه کوهی تهیه شده به روش فراپالایش

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1394، صفحه 1-10

10.22104/jift.2015.125

وجیهه فدایی نوغانی؛ صدیقه مزینانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ عاطفه اسلامی مشکنانی؛ ابوالفضل میرزاده


جداسازی و شناسایی سویه تولیدکننده آنزیم فسفولیپاز از پساب صنعت روغن و جهش‌ آن

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1394، صفحه 97-107

10.22104/jift.2015.132

زهرا بیگ محمدی؛ زهره حمیدی اصفهانی؛ محمد علی سحری؛ کیانوش خسروی دارانی


بررسی اثر افزودن پودر ریز جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر برخی از ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی پودر نعناع

دوره 2، شماره 2، اسفند 1393، صفحه 59-70

10.22104/jift.2015.87

عاطفه اسلامی مشکنانی؛ وجیهه فدایی نوغانی؛ کیانوش خسروی دارانی؛ صدیقه مزینانی


جداسازی پلی ساکارید از هسته خرما و بررسی برخی خصوصیات فراسودمند آن

دوره 1، شماره 4، شهریور 1393، صفحه 49-60

10.22104/jift.2014.49

مهرنوش تدینی؛ محمود شیخ زین الدین؛ صبیحه سلیمانیان زاد