کلیدواژه‌ها = روش سطح پاسخ
ارزیابی خشک کردن مادون قرمز دور بر روی خواص کیفی برش های کدو سبز: تأثیر پارامترهای عملیاتی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 13 تیر 1402

10.22104/ift.2023.6235.2138

فاطمه جعفری؛ کامیار موقرنژاد؛ ابراهیم صادقی


بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک

دوره 7، شماره 4، مرداد 1399، صفحه 581-596

10.22104/jift.2020.4186.1972

رضا اسماعیل زاده کناری؛ بهاره دهقان

بهینه سازی فرآیند استخراج روغن از شاهدانه با پیش تیمار اهمیک


استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ

دوره 6، شماره 1، آذر 1397، صفحه 91-103

10.22104/jift.2018.2962.1718

امین طاهری گراوند؛ سودابه فتاحی؛ فیض اله شهبازی؛ امین نصیری

استفاده از پردازش تصاویر رنگی و روش سطح پاسخ در تخمین تازگی گوشت مرغ


بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ

دوره 6، شماره 1، آذر 1397، صفحه 121-136

10.22104/jift.2017.2280.1534

افسانه مرشدی؛ سید محمد علی رضوی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ احمد شاکر اردکانی؛ علی مصطفوی

بهینه یابی فرایند برشته کردن مادون قرمز رقم های مهم تجاری مغز پسته با روش سطح پاسخ


تاثیر روغن گیاهی، دما و زمان پخت بر خصوصیات فیزیکو شیمیایی پنیر پروسس آنالوگ گستردنی

دوره 1، شماره 4، شهریور 1393، صفحه 89-103

10.22104/jift.2014.51

جهانبخش شعبانی؛ حبیب الله میرزایی؛ محمود یلمه؛ سید مهدی جعفری


بهینه سازی و بررسی ویژگیهای فیزیکی لیپوزوم-های حاوی نایسین

دوره 1، شماره 2، دی 1392، صفحه 59-68

10.22104/jift.2013.29

سمیرا تیزچنگ؛ محمود صوتی خیابانی؛ رضا رضایی مکرم؛ بابک قنبرزاده؛ یوسف جوادزاده