دوره و شماره: دوره 8، شماره 2، زمستان 1399 
1. بررسی متغیرهای فرآیندی در چاپ سه بعدی شکلات

صفحه 157-172

مریم سعیدی؛ امیر مسعود رضادوست؛ حسین بنی اسدی؛ مرضیه لطفی

بررسی متغیرهای فرآیندی در چاپ سه بعدی شکلات


5. بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمک‌ها و قندها

صفحه 235-252

علیرضا یوسفی؛ شهلا خدابخش اقدم؛ سید محمد علی رضوی؛ جواد توکلی؛ قادر حسین زاده

بررسی رفتار رئولوژیکی وابسته به زمان (تیکسوتروپ) صمغ دانه مرو در حضور برخی نمک‌ها و قندها