کلیدواژه‌ها = ریزپوشانی
تعداد مقالات: 9
1. بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی

دوره 8، شماره 3، بهار 1400، صفحه 325-335

محمدعلی حصاری نژاد؛ محمدرضا عبدالهی مقدم؛ مینو جعفرزاده؛ مسعود رضایی اوغازی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی اکسیدانی پودر عصاره آبی ریزپوشانی شده خرفه با روش خشک کردن پاششی


3. بررسی ویژگی‌های ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون

دوره 7، شماره 3، بهار 1399، صفحه 461-478

سهراب شریفی؛ محمود رضازادباری؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ هادی الماسی

بررسی ویژگی‌های ریزپوشانی توام لاکتوباسیلوس پلانتاروم و فیتواسترول با استفاده از روش کواسرواسیون


5. بررسی غلظت و نوع ماده دیواره بر خصوصیات ریزکپسول د-لیمونن تهیه شده جهت تعیین شرایط بهینه تولید نبات طعم‌دار

دوره 5، شماره 2، زمستان 1396، صفحه 159-176

شهرزاد وطن خواه لطف آبادی؛ سید علی مرتضوی؛ سمیرا یگانه زاد؛ علیرضا صادقیان


6. ارزیابی اثر ژلاتین ماهی، کاپا کاراگینان و روشهای مختلف ریزپوشانی بر پایداری اکسایشی میکروکپسول‌های روغن ماهی

دوره 5، شماره 2، زمستان 1396، صفحه 271-286

بهاره شعبانپور؛ بهار مهراد؛ پرستو پورعاشوری؛ سید مهدی جعفری


8. اثر ریزپوشانی بر قابلیت زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در شرایط شبیه سازی شده معده و روده و تیمار حرارتی

دوره 4، شماره 1، پاییز 1395، صفحه 31-43

جواد محمدی؛ سعید میردامادی؛ مجید جوانمرد داخلی؛ ملیحه صفوی؛ علیرضا بصیری


9. تعیین راندمان استخراج و پایدار سازی رنگدانه بتالایین چغندرقرمز

دوره 3، شماره 4، تابستان 1395، صفحه 57-63

طیبه حدادی؛ محمد علی نجفی