نویسنده = فخرالدین صالحی
ویژگی‌های رئولوژیکی محلول صمغ دانه مرو: تأثیر غلظت‌های مختلف اسید آسکوربیک، اسید سیتریک، اسید مالیک و اسید تارتاریک

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 27 مرداد 1403

10.22104/ift.2024.6941.2175

فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری


استفاده از مایکروویو برای تغییر در خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه بالنگو

دوره 11، شماره 3، اردیبهشت 1403، صفحه 212-225

10.22104/ift.2024.6772.2168

فخرالدین صالحی؛ کیمیا ثمری؛ مریم تشکری

استفاده از مایکروویو برای تغییر در خصوصیات رئولوژیکی موسیلاژ دانه بالنگو


تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم

دوره 11، شماره 1، آبان 1402، صفحه 1-10

10.22104/ift.2023.6500.2154

فخرالدین صالحی؛ معین اینانلودوقوز

تاثیر شدت و مدت فراصوت بر رفتار رئولوژیکی محلول آلژینات سدیم


بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب

دوره 3، شماره 3، خرداد 1395، صفحه 39-47

10.22104/jift.2016.289

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ نادر علی‌پور


غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ

دوره 3، شماره 1، آذر 1394، صفحه 1-9

10.22104/jift.2015.225

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر


فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز

دوره 2، شماره 4، مرداد 1394، صفحه 39-47

10.22104/jift.2015.202

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر


بررسی سینتیک انتقال جرم در طی خشک‌کردن ترکیبی هوای داغ- مادون‌قرمز برش‌های بادمجان

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1394، صفحه 53-60

10.22104/jift.2015.131

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا اسدی امیرآبادی


مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana)

دوره 1، شماره 1، آذر 1392، صفحه 13-20

10.22104/jift.2014.19

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد