نویسنده = فخرالدین صالحی
بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی و بافتی کیک اسفنجی غنی شده با پودر سیب

دوره 3، شماره 3، خرداد 1395، صفحه 39-47

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ نادر علی‌پور


غنی‌سازی کیک اسفنجی با پودر قارچ دکمه‌ای خشک‌شده در سامانه مادون‌قرمز-هوای داغ

دوره 3، شماره 1، آذر 1394، صفحه 1-9

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر


فرآیند خشک کردن قارچ دکمه ای توسط سامانه مادون قرمز

دوره 2، شماره 4، مرداد 1394، صفحه 39-47

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ امان محمد ضیائی فر


بررسی سینتیک انتقال جرم در طی خشک‌کردن ترکیبی هوای داغ- مادون‌قرمز برش‌های بادمجان

دوره 2، شماره 3، اردیبهشت 1394، صفحه 53-60

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا اسدی امیرآبادی


بررسی اثرات روش و شرایط خشک کردن بر روی رئولوژی و بافت صمغ دانه ریحان

دوره 1، شماره 2، دی 1392، صفحه 39-48

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد


مدل سازی استخراج صمغ دانه بالنگو (Lallemantia royleana)

دوره 1، شماره 1، آذر 1392، صفحه 13-20

فخرالدین صالحی؛ مهدی کاشانی نژاد